inzercia, predaj, predám, bazár

Cort CGC75 Hardcase

Kategória: Strunové nástroje

Predam krasny ,nikdy nepouzity tvrdy obal Cort CGC75. Ma krasne vysivane logo Cort. Pre basgitary Cort , krasne v nej sedi rada Artisan ale aj Action., univerzálne. Vnútri puzdra bude Váš nástroj ako v bavlne, zvonka znesie aj poriadnu ranu.
Cort CGC75 Hardcase
Podobné inzeráty
Elektrická gitara CORN M 600
Predám gitaru v nepoškodenom stave. M-600 Modelový rad Cort M ponúka nástroje, ktoré sa inšpirovali zvukom a hlavne dizajnom gitár Paul Reed Smith. Ide teda o nástroje, ktoré sa nestratia v akomkoľvek hudobnom štýle a splnia tak požiadavky snáď každého gitaristu. K tradičnému konceptu a jemu príslušiacim, použitým materiálom a komponentom Cort pridáva nadštandardnú kvalitu, veľmi podarené spracovanie a nadpriemerne dobrý zvuk. Telo a krk Cort M-600 má bombírované telo vyrobené z mahagónu s topom z fládrovaného javora, krk je vyrobený tiež z mahagónového dreva, na hmatník je použité drevo palisandrové. Krk je lepený, čo zlepšuje prenos vibrácií tela a krku, a má profil "modern C", šírka nultého pražca je 43 mm, menzúra je vymeraná na 629 mm, výška krku v nultom pražci je 20 mm, v dvanástom 22 mm, radius hmatníka zodpovedá 12 palcom. Krk je osadený 22 pražcami typu Large, polohy sú na hmatníku označené perleťovými poliami vyzdobených materiálom napodobňujúcim mušľu. Snímače a elektronika Nástroj je osadený dvoma snímačmi typu Humbucker, konkrétne ide o Duncan Designed Chrome Covered HB102 (H-H), medzi nimi možno prepínať 3-polohovým switchom, zapojenie potom ide krkový HB / oba HB / kobylkový HB. Nástroj navyše disponuje Coil Tape na push / pull potenciometra, ktorý rozopína obaja humbuckery, aktívne potom sú iba ich vonkajšie cievky. Zvuk je možné upravovať pomocou potenciometrov hlasitosti a tónovej clony. Vďaka tejto kombinácii je možné získať pestrú paletu zvukov. Hardware Ladiace mechaniky zodpovedajú typu Die-Cast, nultý pražec je z materiálu napodobňujúci slonovinu, čo zlepšuje sustain a stabilitu ladenia. Struny prechádzajú cez kobylku Wilkinson WVPC Tremolo. Hardvér je chrómovaný. Na gitaru sa v továrni naťahujú struny D'Addario EXL110 hrúbky 010-046 Cort M-600 je nástroj, ktorý splní všetko, čo sa od neho dá očakávať, a aj oveľa viac. Vďaka tejto gitare dostanete perfektný zvuk a nadštandardnú kvalitu a pritom vôbec nemusíte vašej peňaženke púšťať žilou. osobny odber
Gitara Cort CR 200 Les Paul+Kombo Celestion Kustom
Predám elektrickú Gitaru Cort CR200 plus Gitarové Kombo s jednou Lampou Celestion Kustom Tube 12 A Gitara vo vynikajúcom stave super funkčnosť a hrateľnosť nizučký dohmat krásny zvuk kombo je tiež Max zachovalé...Tel číslo cena za set kombo plus gitara je 290 euro...(Marshall,Boss,Ibanez,Cort,Boss Jackson Gitara Gitaru ESP LTD)
Bass Gitara CORT action
Zdravím, mám na predaj basu, ako nová, čisto nové struny, stojan a púzdro v cene. Basgitara Cort Action bass WS - univerzálny zvuk vhodný pre široké množstvo žánrov.   Technické údaje • elektrická basgitara • štvorstrunová • telo: agathis • krk: javor, skrutkovaný • profil: modern C • menzura 864 mm • hmatník: palisander • rádius: 15,75 ' • počet pražcov: 24 Large • snímače: 2x pasívne Single Coil, Cort PowerSound, P a J • ovládanie: 2x Volume, 1x Tone • kobylka: EB7-4, struny cez telo • nultý pražec: grafit • šírka nultého pražca: 40 mm • výška v 0. / 12. pražcov: 20,5 / 22 mm • ladiace mechaniky: Die-Cast • značenie: biele bodky • hardware: chrómovaný • farba: Walnut Satin Pre vážny záujem sa vieme dohodnúť ešte na cene :)
Elektrická gitara cort cr100 + kombo nux  8se
Predám elektrickú gitaru cort cr100 aj s kombom nux mighty 8se. Gitara aj kombo majú asi 4 roky, no sú takmer nepoužívané. Na gitare som hral asi pol roka(aj to sporadicky), kvôli nedostatku času som to musel zabaliť. Nechcem aby mi na ňu doma len sadal prach a tak dúfam, že niekomu poslúži. Špecifikácie: gitara kombo:
Predám Cort CR300 ATB
Predám el. gitaru Cort CR300 ATB farby Sunburst. Gitara kúpená pred 2 rokmi z , používaná však len 1 rok. Bližšie info na Nepoškodená, pár škrabancov je pochopiteľne z vnútornej strany tela od bežného používania, ale nič výrazné. Preferujem osobné prevzatie.
PEAVY A CORT, SPOLU...:-)
S pozdravom !!!... :) Ponúkam na predaj moju málo používanú basgitaru Cort C4 Plus ZBMH OTAB a kombo Peavey - Max 115 - Bass Amp... Kúpil som to v našej kapele ešte pred abnormálnym Covidom a zatvorením... Ale odvtedy sme neexistovali a už neexistujeme... Dá sa teda povedať, že sú takmer nové...:)...Niekoľko informácií o nich... Peavey - Max 115 - basový zosilňovač Výkon: 300 W Repro: 1x 15" Ovládanie: Volume, Bass, Middle, Treble, Gain, TT Boost, Punch, Mid Shift, Bright, PsychoAcoustics Obmedzovač: Nie Kompresor: Nie Výstup na externý reprobox: Nie Výstup DI: Áno Efektová slučka: Nie Zvukový výstup: Áno Vstup MP3/link: Áno Prevádzka na batériu: Nie Bluetooth: Nie Integrovaná ladička: Áno Tweeter: Nie Hmotnosť: 23 kg CORT C4 Plus ZBMH OTAB... Model C4 Plus zo série Artisan ponúka výborný pomer cena/výkon. Telo gitary je vyrobené z mahagónu a vrchná časť je vyrobená zo zebrového dreva, ktoré vytvára "krídlo", javorový stred. Nástroju dodáva veľmi rafinovaný vzhľad, ktorý dopĺňa farebne zdobená hlavica. Javorový krk je k telu priskrutkovaný a osadený palisandrovým hmatníkom s dvadsiatimi štyrmi pražcami. Zvukové senzory zabezpečujú dva kvalitné senzory od renomovanej firmy Bartolini. Basgitara ponúka pasívny režim, v ktorom je k dispozícii ovládanie Master Volume, a Blend na mixovanie znudu oboch knázkurov, v aktívnom režime, v ktorom môžete ovládať tón pomocou trojpásmového ekvalizéra. Umožňuje vám produkovať celý rad rôznych zvukov vhodných pre rôzne hudobné štýly. Výrobca farby: Open Pore Tobacco Sunburst Farba: Sunburst Povrchová úprava: Pololesk Typ: Moderné basy Telo: mahagón Vrch: zebrano/javor Hmatník: Ruženín Krk: Javor Elektronika: Aktívna Počet šnúrok: 4 Mierka: 864 mm Profil krku : Výrobca neuváde Počet pražcov: 24 Konfigurácia snímača: H-H Model snímačov: 2x Bartolini MK-1 Ovládanie: 1x hlasitosť, 1x basy, 1x stredy, 1x výšky, 1x vyváženie Dámska mechanika: Die-Cast Hardvér: čierny Kufor: Nie Puzdro: Nie Moje telefónne číslo...2...Szabolcs alebo Szabi...:-) E-mail...vandaszabolcs@ 600 € alebo s dohodou...:-)