inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklistická prilba CRATONI C-MANIAC 2.0 TRAIL - black matt 2

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám cyklistickú prilbu CRATONI C-MANIAC 2.0 TRAIL - black matt 2021, Veľkosť: L - XL (58cm - 61cm)

Novinka Cratoni C-Maniac 2.0 TRAIL poskytuje presne to, čo môžu nároční cyklisti očakávať od špičkovej cyklistickej prilby: ľahké a pohodlné nosenie, dobré vetranie, moderný dizajn a samozrejme najlepšiu možnú ochranu.

Plnohodnotný zážitok z jazdy v teréne – to nie je iba nadupaný bike, dobré gumy, vyladené pruženie - absolútnou nevyhnutnosťou je aj robustná prilba, ktorá zaistí bezpečnosť v každej situácii. S prilbou C-Maniac 2.0 TRAIL sa môžeš plne sústrediť na parádnu jazdu a vždy sa cítiť vo svojom živle bezpečne.

Možnosť pripevnenia kamery, odnímateľný šilt, jemne nastaviteľný obvod hlavy v 3 polohách, RLS – patentované odopínanie remienka dvomi prstami jednej ruky je len malý výpis špičkových vlastností.

Cratoni C-Maniac 2.0 TRAIL kombinuje atraktívny a čistý dizajn s maximálnou bezpečnosťou a vďaka svojmu hlbšiemu tvaru a 11 vetracím otvorom je zárukou pohodlného nosenia. Je to prilba vhodná pre pokročilých jazdcov.

Farva: Černá - matná
Váha: 350 g
Rok: 2020
Velikost L - XL (58cm - 61 cm)
Port pro kamery: Ano
Počet vetracích otvorov: 11
Reflexné prvky: Áno
Sieťka proti hmyzu: Áno

Prilba bola málo používaná, má drobné škrabance.
Cyklistická prilba CRATONI C-MANIAC 2.0 TRAIL - black matt 2
Podobné inzeráty
Cyklistická prilba CRATONI C-MANIAC 2.0 TRAIL - black matt 2
Predám cyklistickú prilbu CRATONI C-MANIAC 2.0 TRAIL - black matt 2021, Veľkosť: L - XL (58cm - 61cm) Novinka Cratoni C-Maniac 2.0 TRAIL poskytuje presne to, čo môžu nároční cyklisti očakávať od špičkovej cyklistickej prilby: ľahké a pohodlné nosenie, dobré vetranie, moderný dizajn a samozrejme najlepšiu možnú ochranu. Plnohodnotný zážitok z jazdy v teréne – to nie je iba nadupaný bike, dobré gumy, vyladené pruženie - absolútnou nevyhnutnosťou je aj robustná prilba, ktorá zaistí bezpečnosť v každej situácii. S prilbou C-Maniac 2.0 TRAIL sa môžeš plne sústrediť na parádnu jazdu a vždy sa cítiť vo svojom živle bezpečne. Možnosť pripevnenia kamery, odnímateľný šilt, jemne nastaviteľný obvod hlavy v 3 polohách, RLS – patentované odopínanie remienka dvomi prstami jednej ruky je len malý výpis špičkových vlastností. Cratoni C-Maniac 2.0 TRAIL kombinuje atraktívny a čistý dizajn s maximálnou bezpečnosťou a vďaka svojmu hlbšiemu tvaru a 11 vetracím otvorom je zárukou pohodlného nosenia. Je to prilba vhodná pre pokročilých jazdcov. Farva: Černá - matná Váha: 350 g Rok: 2020 Velikost L - XL (58cm - 61 cm) Port pro kamery: Ano Počet vetracích otvorov: 11 Reflexné prvky: Áno Sieťka proti hmyzu: Áno
Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm)
Ostatné zimné Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm) - [12.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm) - 1 Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm) - 2 Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm) - 3 Predám dievčenskú, detsku cyklistickú prilbu kvalitnej značky GIRO. Prilba je nosená, pouzivana ale vo veľmi dobrom stave. Veľkosť hlavy sa dá nastaviť zadným kolieskom na prilbe. 265g
Cyklistická  prilba POC AXION SPIN MATT WHITE
Predám cyklistickú prilbu POC AXION SPIN MATT WHITE nepoužívanú v pôvodnom obale so zárukou, s DD, výpredaj z IO - veľkosť XL-XXL59-62cm. Poštovné, doručenie je zdarma. Špičková cyklo prilba s maximálnou úrovňou bezpečia a pohodlia, vhodná aj na tie najtvrdšie pády. Axion SPIN Matt WhiteCyklo prilba POC Axion SPIN je dokonale vyladená prilba, ktorá vás ochráni aj na trailoch. Poskytuje výnimočné pokrytie - rozšírené ochranné zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy. Patentovaný systém silikónových vložiek SPIN (Shearing Pad Inside) napomáha aby vaša hlava bola v maximálnom bezpečí. Breakaway systém šiltu optimalizuje rozoženie síl, ktoré pôsobia na krčnú chrbticu . Nastaviteľný šilt sa pádom odlomí a výraznú časť nárazu tak pohltí.
Predám detskú cykloprilbu CRATONI
Predám detskú cyklistickú prilbu zn. CRATONI C-Maniac Pro, žltomodrej farby, veľkosť: S/M (52 - 56 cm). cena 50,-€
Cyklistická prilba POC TECTAL RACE SPIN LEAD BLUE  /HYDROGEN
Predám cyklistickú prilbu nepoužívanú v pôvodnom obale so zárukou,s DD, výpredaj z IO -POC TECTAL RACE SPIN LEAD BLUE /HYDROGEN WHITE MATT/ veľkosť M-L 55-58cm. Poštovné, doručenie je zdarma. POC Tectal Race Spin Lead Blue /Hydrogen White Matt prilba určená pre horský bicykel - enduro a trail. Má dobre odvetranie, systémom Aramid Bridges spevňuje proti nárazom. Špeciálne výstelky od POC zvané SPIN v prípade nárazu rozložia silu na väčšiu časť hlavy. Prilba Tectal Race Spin je kompatibilná aj so zjazdovými okuliarmi, v zadnej časti má gumičku na prichytenie. Perfektný systém doťahovania zaručuje precízne prichytenie na hlave. Prilba má výškovo nastaviteľný šilt.
CYKLISTICKÁ PRILBA ALPINA  PARANA PASTELOVO MODRÁ MATT
Predám cyklistickú prilbu Alpina Parana pastelovo modrá matt, nepužívanu,modrej /skôr mentolovej/ farby doprava zdarma, so zárukou s DD, výoredaj z IO. Prilba je vhodná na všestranné použitie. Je jedno či máte cestný, horský alebo mestský bicykel. Atraktívny športový dizjan a moderné farby, tvar čo výborne sedí na hlave. To sú charakteristiky prilby Parana. IN-MOLD technológia, použitá aj pri výrobe prilby Alpina PANOMA, znamená postup, pri ktorom sa pod veľkým tlakom a vysokou teplotou vypení hmota vnútornej škrupiny do vonkajšej škrupiny prilby. Výsledkom je úplné spojenie a extrémne stabilná štruktúra prilby pri nízkej hmotnosti. Bezpečnosť pri mechanických vplyvoch, napr. pri náraze na špicatý predmet, je preto u IN-MOLD prilieb zreteľne vyššia ako u bodovo lepených prilieb. Prilba na bicykel Alpina PARANA disponuje kvalitným patentovaným systémom nastavovania Run System Ergo Flex+. Nastavíte ním obvod aj hĺbku presne na svoju hlavu. Vďaka tomu prilba dokonale sedí na takmer každom tvare hlavy. 20 vetracích otvorov zabezpečuje ideálne prúdenie vzduchu v prilbe a zaistiťuje vynikajúce vetranie aj v horúcich letných dňoch. Prilba Parana má polstrovanie z antibakteriálnej tkaniny, čo zabraňuje nepríjemnému zápachu po zapotení. Použitá technológia : INMOLD TEC, HI-EPS, CERAMIC SHELL, EDGE PROTECT, RUN System Ergo Flex+, Custom Fit,Y-CLIP, ERGOMATIC, FLY NET, SHIELD PROTECT. Veľkosti : M (51-56cm)