inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklistické dámske tričko zn. Reebok

Kategória: Ostatná cyklistika

veľkosť S/36, veľmi málo používané. Pri platbe na účet vopred +2 eura poštovné, pri dobierke sa cena navýši o 3 eura. Kuk aj moje ďalšie inzeráty.
Cyklistické dámske tričko zn. Reebok
Podobné inzeráty
Dámske cyklistické oblečenie
Predám dámske cyklistické oblečenie: - dlhé jesenné nohavice (veľ. M) - čierne tričko s krátkym rukávom (veľ. S) - oranžové tričko s krátkym rukávom (veľ. S) Cena za všetko spolu.
Dámske cyklistické tričko
Predám nové s visačkou dámske cyklistické tričko značky CUBE veľkosť XS
Dámske cyklistické tričko
Predám dámske cyklistické trička. Veľkosť M
Vrchné nepremokavé cyklistické nohavice veľkosť S
Vrchné nepremokavé cyklistické nohavice ∎ Veľkosť: S ∎ Stav: ako nové Viac info na:
POC CYKLISTICKÉ OKULIARE CRAVE CLARITY LEAD BLUE-BROWN/SILVE
Predám cyklistické okuliare, nepoužívané v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Slnečné, cyklistické a športové okuliare sú vybavené ľahkým, flexibilným a odolným rámom vhodné pre všetky druhy športu. Hydrofilná guma, z ktorej je vyrobený rám a nosová časť zostáva priľnavá aj keď je mokrá. Otvorený rám zabezpečuje vetranie a tak pomáha odvádzať paru. Šošovky zabezpečujú vynikajúci optický výkon a sú prispôsobené tak, aby sa okuliare nezahmlievali a nešpinili. Hydrofilná guma Vymeniteľná šošovka Ošetrenia: Ripel VLT 32,0% Kategória šošoviek: Kat. 2 Typ šošoviek: PC šošovka Carl Zeiss Vision Odolný rám
POC CYKLISTICKÉ OKULIARE DO HALF BLADE HYDROGEN WHITE
Predám cyklistické okuliare, nepoužívané v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Cyklistické okuliare Do Half Blade sú určené pre cestnú cyklistiku používajú rám Grilamid kvôli nízkej hmotnosti a odolnosti. Majú veľkú flexibilitu s možnosťou výmeny sklíčok. Gumové vložky a nastaviteľný nosný diel vyrobené z hydrofilnej gumy zostávajú priľnavé aj v mokrých podmienkach, takže okuliare veľmi pevne priliehajú k nosu. Odtiene sklíčok sú optimalizované pre cestnú cyklistiku, zvyšujú kontrasty na povrchu vozovky, pomáhajú včasne spozorovať na vozovkách nepravidelnosti, diery a štrk. Zahmlievaniu a špine pomáha sklíčkam odolávať Ri-Pel opracovanie. Farba rámu: Hydrogen White. Fareba sklíčok: Violet/Silver.