inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklistické nohavice

Kategória: Ostatná cyklistika

Cyklistické dlhé nohavice
Northwave Active Colorway Bib Tights Men, black/dark orange
Veľkosť XL
Cyklistické nohavice
Podobné inzeráty
POC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM BL
Predám nohavice PPOC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM Black nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L. Resistance Enduro sú funkčné šortky pre aktivity ako Enduro a Downhill. Ak sa chcete venovať aktivitám, ako je jazda na horskom bicykli, zistíte, že jeho konštrukcia je vyrobená z elastickej tkaniny, ktorá umožňuje voľný pohyb, a tiež obsahuje vrstvu odolnú proti roztrhnutiu, ktorá je zahrnutá v oblasti bedier, stehien a kolien. Medzi vlastnosti, ktoré tieto športové nohavice obsahujú, patrí odolnosť voči vode, ktorá umožňuje pokožke zostať dlhšie suchá. Po stranách má toto cyklistické oblečenie dve vrecká na zips, ktoré umožňujú bezpečné uloženie osobných vecí. Podobne má na zadnej strane vrecko na zips. Pre zlepšenie nastaviteľnosti má verzia v páse suchý zips. Verzia je k dispozícii v rôznych veľkostiach a farbách. Navrhnuté pre ochranu a tvarované tak, aby vám zaistili najlepší výkon. Endurance šortky Resistance sú vyrobené z pružnej textílie, ktorá účinne odvádza vlhkosť, a sú zosilnené Vectranom na kolenách a bokoch pre ďalšiu odolnosť. Tvarované a šité pre zvýšenie pohodlia pri šliapaní do pedálov sú šortky Resistance Enduro šortky navrhnuté tak, aby harmonicky sedeli s chráničmi kolien, ktoré zaručia, že ochrana nikdy nebude za cenu slobody pohybu. Navrhnuté pre konkrétnu jazdu na horskom bicykli Veľmi odolný a odolný proti roztrhnutiu Vectran® zosilnený bedrový kĺb, stehno a koleno Jazdec vyladený vopred pokrčené kolená Navrhnuté pre bezproblémovú kompatibilitu s ochranou kolien POC Vodeodolný s odolným vodoodpudivým povrchom Dve bočné vrecká na zips Diskrétne a praktické vrecko na karty na zips vzadu Presný strih s možnosťou nastavenia pásu v suchých zipsoch.
Vrchné nepremokavé cyklistické nohavice veľkosť S
Vrchné nepremokavé cyklistické nohavice ∎ Veľkosť: S ∎ Stav: ako nové Viac info na:
Vrchné nepremokavé cyklistické nohavice veľkosť S
Vrchné nepremokavé cyklistické nohavice ∎ Veľkosť: S ∎ Stav: ako nové Viac info na:
Nohavice Silvini Maletto - XL
Predám nohavice Silvini Malletto - XL. Asi raz nosené. Veľkostne mi sedeli pri postave 108 kg, výška 185 cm. Nohavice sú ako nové. Dôvod predaja nechcem už elastické nohavice. Pôvodná cena 99.90 EUR. Sú bez vložky medzi nohy. POPIS: Pánske zimné cyklistické nohavice bez vložky. Na ich vývoji si dali v Silvini naozaj záležať, aby splnili všetky požiadavky aj tých najnáročnejších cyklistov. Elastické cyklo nohavice s trakmi sú na vnútornej strane zateplené česaným materiálom, ktorý účinne odvádza pot a slúži ako tepelná izolácia. Vrchná membrána vás ochráni pred vodou a vetrom a zároveň zaistí dokonalú priedušnosť. V nohaviciach si tak užijete vychádzky v sychravom počasí pri teplotách okolo bodu mrazu. Zadný diel nohavíc je z priedušného a maximálne pružného materiálu, pri šliapaní vám tak nebudú brániť v pohybe. Nohavice majú anatomicky tvarovanú vložku Thor od talianskej značky BERENIS, ktorá je vhodná aj na viac ako päťhodinové vychádzky. Vložka má hrúbku 3 - 13 mm, je pružná a fantasticky priedušná. Dôležité partie tak zostanú v suchu. Spodná časť nohavíc je zakončená silikónovými prúžkami, vďaka ktorým sa nohavice pri pohybe nevyhŕňajú. Na zadnej časti je malé vrecko na zips. Samozrejmosťou sú aj bezpečnostné reflexné prvky na lepšiu viditeľnosť..
Nohavice Silvini Maletto - XL
Predám nohavice Silvini Malletto - XL. Asi raz nosené. Veľkostne mi sedeli pri postave 108 kg, výška 185 cm. Nohavice sú ako nové 1x oblečené. Dôvod predaja nechcem už elastické nohavice. Pôvodná cena 99.90 EUR. Sú bez vložky medzi nohy. POPIS: Pánske zimné cyklistické nohavice bez vložky. Na ich vývoji si dali v Silvini naozaj záležať, aby splnili všetky požiadavky aj tých najnáročnejších cyklistov. Elastické cyklo nohavice s trakmi sú na vnútornej strane zateplené česaným materiálom, ktorý účinne odvádza pot a slúži ako tepelná izolácia. Vrchná membrána vás ochráni pred vodou a vetrom a zároveň zaistí dokonalú priedušnosť. V nohaviciach si tak užijete vychádzky v sychravom počasí pri teplotách okolo bodu mrazu. Zadný diel nohavíc je z priedušného a maximálne pružného materiálu, pri šliapaní vám tak nebudú brániť v pohybe. Nohavice majú anatomicky tvarovanú vložku Thor od talianskej značky BERENIS, ktorá je vhodná aj na viac ako päťhodinové vychádzky. Vložka má hrúbku 3 - 13 mm, je pružná a fantasticky priedušná. Dôležité partie tak zostanú v suchu. Spodná časť nohavíc je zakončená silikónovými prúžkami, vďaka ktorým sa nohavice pri pohybe nevyhŕňajú. Na zadnej časti je malé vrecko na zips. Samozrejmosťou sú aj bezpečnostné reflexné prvky na lepšiu viditeľnosť..
Cyklistické nohavice Craft ADV HMC Off Man Black
Dobrý deň, predám cyklistické nohavice Craft ADV HMC Off Man Black vo veľkosti M s vložkou C2. Nohavice som použil reálne na jednom výjazde. Sú nepoškodené, ako nové. Dôvod predaja, nesadli mi. Pošlem aj na dobierku - cena dobierky je v cene tovaru. Inzerát je platný do zmazania.