inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklistické rukavice POC Resistance Pro DH Glove Uranium Bla

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám POC Cyklistické rukavice Resistance Pro DH Glove Uranium Black nepoužívané, so zárukou, s DD, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: S.
Športové rukavice sú určené pre cyklistov jazdiacich hlavne na horských bicykloch. Umiestnenie keramickej tkaniny, VPD a EVA zabezpečujú výbornú ochranu pred nárazmi. Rukavice poskytujú vetranie dlaňou, majú silikónové výstupky a zapínanie na suchý zips na zápästí .

Špecifikácia:

vložky systému VPD absorbujú náraz
keramická tkanina umiestnená na prstoch a kĺboch
špeciálna pena EVA na kĺboch prstenníka a malíčka
silikónové vankúšiky pre pohodlie a priedušnosť
zapínanie na suchý zips
Cyklistické rukavice POC Resistance Pro DH Glove Uranium Bla
Podobné inzeráty
POC Cyklistické rukavice Resistance Pro DH Glove Uranium Bla
Predám POC Cyklistické rukavice Resistance Pro DH Glove Uranium Black nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: S. Športové rukavice sú určené pre cyklistov jazdiacich hlavne na horských bicykloch. Umiestnenie keramickej tkaniny, VPD a EVA zabezpečujú výbornú ochranu pred nárazmi. Rukavice poskytujú vetranie dlaňou, majú silikónové výstupky a zapínanie na suchý zips na zápästí . Špecifikácia: vložky systému VPD absorbujú náraz keramická tkanina umiestnená na prstoch a kĺboch špeciálna pena EVA na kĺboch prstenníka a malíčka silikónové vankúšiky pre pohodlie a priedušnosť zapínanie na suchý zips
POC CYKLISTICKÉ RUKAVICE RESISTANCE ENDURO GLOVE URANIUMBLAC
Predám POC CYKLISTICKÉ RUKAVICE RESISTANCE ENDURO GLOVE URANIUM BLAC nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: M Enduro rukavice spĺňajú špecifické potreby enduro jazdenia, zabezpečením celodennej ochrany a výkonu. Rukavice sú ideálne počas dlhých dní na trasách, pretože disponujú priedušnými a robustnými látkami so zdokonaleným prispôsobením a citom. Farebné prevedenie: Uranium Black/Uranium Black.
POC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM BL
Predám nohavice PPOC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM Black nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L. Resistance Enduro sú funkčné šortky pre aktivity ako Enduro a Downhill. Ak sa chcete venovať aktivitám, ako je jazda na horskom bicykli, zistíte, že jeho konštrukcia je vyrobená z elastickej tkaniny, ktorá umožňuje voľný pohyb, a tiež obsahuje vrstvu odolnú proti roztrhnutiu, ktorá je zahrnutá v oblasti bedier, stehien a kolien. Medzi vlastnosti, ktoré tieto športové nohavice obsahujú, patrí odolnosť voči vode, ktorá umožňuje pokožke zostať dlhšie suchá. Po stranách má toto cyklistické oblečenie dve vrecká na zips, ktoré umožňujú bezpečné uloženie osobných vecí. Podobne má na zadnej strane vrecko na zips. Pre zlepšenie nastaviteľnosti má verzia v páse suchý zips. Verzia je k dispozícii v rôznych veľkostiach a farbách. Navrhnuté pre ochranu a tvarované tak, aby vám zaistili najlepší výkon. Endurance šortky Resistance sú vyrobené z pružnej textílie, ktorá účinne odvádza vlhkosť, a sú zosilnené Vectranom na kolenách a bokoch pre ďalšiu odolnosť. Tvarované a šité pre zvýšenie pohodlia pri šliapaní do pedálov sú šortky Resistance Enduro šortky navrhnuté tak, aby harmonicky sedeli s chráničmi kolien, ktoré zaručia, že ochrana nikdy nebude za cenu slobody pohybu. Navrhnuté pre konkrétnu jazdu na horskom bicykli Veľmi odolný a odolný proti roztrhnutiu Vectran® zosilnený bedrový kĺb, stehno a koleno Jazdec vyladený vopred pokrčené kolená Navrhnuté pre bezproblémovú kompatibilitu s ochranou kolien POC Vodeodolný s odolným vodoodpudivým povrchom Dve bočné vrecká na zips Diskrétne a praktické vrecko na karty na zips vzadu Presný strih s možnosťou nastavenia pásu v suchých zipsoch.
Nohavice cyklistickéPOC  RESISTANCE ENDURO  URANIUM BLACK
Predám PPOC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM Black nepoužívané, so zárukou, s DD, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L. Resistance Enduro sú funkčné šortky pre aktivity ako Enduro a Downhill. Ak sa chcete venovať aktivitám, ako je jazda na horskom bicykli, zistíte, že jeho konštrukcia je vyrobená z elastickej tkaniny, ktorá umožňuje voľný pohyb, a tiež obsahuje vrstvu odolnú proti roztrhnutiu, ktorá je zahrnutá v oblasti bedier, stehien a kolien. Medzi vlastnosti, ktoré tieto športové nohavice obsahujú, patrí odolnosť voči vode, ktorá umožňuje pokožke zostať dlhšie suchá. Po stranách má toto cyklistické oblečenie dve vrecká na zips, ktoré umožňujú bezpečné uloženie osobných vecí. Podobne má na zadnej strane vrecko na zips. Pre zlepšenie nastaviteľnosti má verzia v páse suchý zips. Verzia je k dispozícii v rôznych veľkostiach a farbách. Navrhnuté pre ochranu a tvarované tak, aby vám zaistili najlepší výkon. Endurance šortky Resistance sú vyrobené z pružnej textílie, ktorá účinne odvádza vlhkosť, a sú zosilnené Vectranom na kolenách a bokoch pre ďalšiu odolnosť. Tvarované a šité pre zvýšenie pohodlia pri šliapaní do pedálov sú šortky Resistance Enduro šortky navrhnuté tak, aby harmonicky sedeli s chráničmi kolien, ktoré zaručia, že ochrana nikdy nebude za cenu slobody pohybu. Navrhnuté pre konkrétnu jazdu na horskom bicykli Veľmi odolný a odolný proti roztrhnutiu Vectran® zosilnený bedrový kĺb, stehno a koleno Jazdec vyladený vopred pokrčené kolená Navrhnuté pre bezproblémovú kompatibilitu s ochranou kolien POC Vodeodolný s odolným vodoodpudivým povrchom Dve bočné vrecká na zips Diskrétne a praktické vrecko na karty na zips vzadu Presný strih s možnosťou nastavenia pásu v suchých zipsoch.
CYKLISTICKĚ RUKAVICE POC  RESISTANCE ENDURO GLOVE MOONSTONE
Predám cyklistické rukavice POC RESISTANCE ENDURO GLOVE MOONSTONE GREY nepoužívané, v so zárukou, s DD, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L. Už z názvu vyplýva, že rukavice sú určené pre špecifické potreby enduro jazdenia. Priedušné a robustné textílie v kombinácii s dobrým pocitom pri jazde poskytujú cyklistom rukavice, ktoré sú vhodné na dlhé jazdy. Vrchná strana je vybavená látkou odvádzajúcou vlhkosť
POC CYKLISTICKÉ RUKAVICE RESISTANCE ENDURO GLOVE MOONSTONE G
Predám rukavice POC RUKAVICE RESISTANCE ENDURO GLOVE MOONSTONE GREY nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L. Už z názvu vyplýva, že rukavice sú určené pre špecifické potreby enduro jazdenia. Priedušné a robustné textílie v kombinácii s dobrým pocitom pri jazde poskytujú cyklistom rukavice, ktoré sú vhodné na dlhé jazdy. Vrchná strana je vybavená látkou odvádzajúcou vlhkosť