inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklistický dres Tinkoff - Saxo (Slovakia edition)

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám cyklistický dres Tinkoff-Saxo (Slovakia edition; bývalý tím P. Sagana). Bol kupovaný v roku 2014...používaný približne rok a pol. Je v zachovalom stave a bez poškodenia, mne už je malý takže ho nevyužijem.
Veľkosť : CHN L
USA M
Viem aj poslať poštou
Cena 45 eur...možná dohoda...predávam len celý set.
Cyklistický dres Tinkoff - Saxo (Slovakia edition)
Podobné inzeráty
Cyklistický dres Peter Sagan
Predám cyklistický dres a cyklistické nohavice značky Sporful Akadémia Petra Sagana. Veľkosť: S Cyklistický dres: 30€ Cyklistické nohavice: 35€ Aktuálne do zmazania.
Predám pekný dres Slovakia L novy
Predám pekný kvalitný nový dres Slovakia veľkosť L.Dres len vyskušani je mi veľký .Dres ma vzadu 3x vrecko plus vrecko na zips mobil,peniaze.Spodny len.Dres je kvalitný materiál.Velkosť ideál od 170cm-175cm 75-80kg.Po dohode viem poslať ako listová zásielka alebo cez zasielkovnu.
Pánsky cyklistický dres PEARL iZUMi Limited Edition ,velkosť
Predám nový cyklistický dres PEARL iZUMi Limited Edition , velkosť L. Po prevode na účet poštovné 2,50€, inak podla cennika Slovenskej pošty.
Cyklistický pánsky dres zn. Crivit veľ. S
Predám pánsky cyklistický dres zn. Crivit veľ. S, dres nebol používaný.
Cyklistický dres Holokolo
Ponúkam na predaj minimálne nosený cyklistický dres na prechodné obdobie jar/jeseň Veľkosť L Dres je zvnútra zateplený Na spodku dresu je gumový lem pre lepšie držanie na tele Má 3 zadné vrecká Reflexné prvky Pekný dizajn Písať na mail
Cyklisticky komplet - Nalini - dres+nohavice
Ponukam na predaj novy cyklisticky komplet Nalini. nohavice - velkost L. dres - velkost L. Povodna cena 180€. Moja cena 130€. Osobny odber alebo dobierka v pripade zalohy na ucet.