inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklosedačka predná

Kategória: Sedačky na bicykel

Predám prednú detskú cyklosedačku značky polisport. Len osobný odber.
Cyklosedačka predná
Podobné inzeráty
Detská cyklosedačka Thule Yepp Maxi EasyFit + Adaptér
Používaná max 5x. Čisto nová. Osobný odber Nové Zámky. Detská cyklosedačka Thule Yepp Maxi EasyFit je pohodlná a bezpečná sedačka na bicykel vhodná pre deti už od 9 mesiacov. Ľahko sa pripevňuje k zadnému nosiču s otvorom EasyFit alebo prostredníctvom adaptéra na akýkoľvek nosič. Sedačka je teda umiestnená za sedlom. Vďaka nastaviteľným opierkam nôh a remienkom na uchytenie topánok rastie cyklosedačka spolu s dieťaťom a nosnosť 22 kg zaisťuje, že vydrží do cca 6 rokov. Vysokú bezpečnosť zaisťuje päťbodový bezpečnostný pás, ktorý možno ľahko prispôsobiť veľkosti dieťaťa. Ten je navyše vybavený bezpečnostnou prackou, takže nehrozí, že sa dieťa počas jazdy samo odopne. Aby bol bicykel lepšie vidieť aj za zníženej viditeľnosti, je sedačka vybavená odrazovým sklom a držiakom pre uchytenie svetla. Dôraz bol kladený aj na pohodlie dieťaťa. Sedačka je vyrobená z mäkkého materiálu dokonale pohlcujúceho nárazy. Materiál zároveň disponuje vodoodpudivou úpravou, takže sa ľahko čistí a udržiava v suchu. Detská cyklosedačka Thule Yepp Maxi EasyFit je skvelou voľbou pre všetky aktívne rodiny a vďaka svojej konštrukcii je vhodná aj pre najmenších cestovateľov. Technický popis: bezpečná a pohodlná sedačka na bicykel kompatibilná s nosičmi s otvorom EasyFit možnosť pripevnenia k akémukoľvek nosiču prostredníctvom adaptéra EasyFit umiestnenie za sedlom päťbodový nastaviteľný bezpečnostný pás s bezpečnostnou prackou bezpečnostné odrazky a držiak pre uchytenie svetla nastaviteľné opierky nôh a remienky na uchytenie topánok mäkký materiál pohlcujúci nárazy jednoduchá montáž vodoodpudivý materiál s ľahkou údržbou spĺňa bezpečnostnú normu ČSN EN 14344 odporúčaný vek dieťaťa: 9 mesiacov - 6 rokov nosnosť: 22 kg hmotnosť: 3,8 kg 1. Detská cyklosedačka: 2. Adaptér na montáž:
Thule RideAlong Orange cyklosedacka
Predám málo používaný bez známok poškodenia na ceste výborne viditeľnu kvalitnu cyklosedacku pre dieťa až do 22kg. Cyklosedačka Thule RideAlong Light Grey Kvalitné prevedenie sedačky a taktiež ochrany dieťaťa. Možnosť nastavenia výšky, sklonu operadla, dĺžky od sedadla, taktiež bezpečnostných pasov a ochrany nôh. Jednoduchá montáž,základňa zostáva na bicykli a sedačka sa len zasunie do základne.cely popis tu: osobný odber možný v ZV BB BA NR LM ZH.
Thule RideAlong Orange cyklosedacka
Predám málo používaný bez známok poškodenia na ceste výborne viditeľnu kvalitnu cyklosedacku pre dieťa až do 22kg. Cyklosedačka Thule RideAlong Light Grey Kvalitné prevedenie sedačky a taktiež ochrany dieťaťa. Možnosť nastavenia výšky, sklonu operadla, dĺžky od sedadla, taktiež bezpečnostných pasov a ochrany nôh. Jednoduchá montáž,základňa zostáva na bicykli a sedačka sa len zasunie do základne.cely popis tu: Cena pevná. osobný odber možný v ZV BB BA NR LM ZH.
Detská cyklosedačka
predávame príslušenstvo k bicyklu - detská cyklosedačka do 22kg používaná, ale plne funkčná ptilba xs 48-52cm k sedacke zdarma
detska cyklosedacka
Mensia cyklosedacka pre deti od 8 - 15kg Predna, alebo zadna moznost uchytenia na bicykel.
Predná cyklosedačka Thule Yepp Nexxt Mini
Ľahká a štýlová detská cyklosedačka na montáž nad predné koleso s dômyselne riešenou konštrukciou navrhnutá pre každodenné cesty po meste. Hmotnosť 1.9kg. Nosnosť do 15kg. Pre deti od 1 do 3 rokov. Bežné známky používania Len osobný odber