inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklotrenažér Spindoor MAG 7

Kategória: Ostatná cyklistika

Kúpený 6.11.2020, málo používaný doma ako nový

Stacionarny bicykel Spindoor MAG 7 magneticky cyklotrenažer s revolučnym dizajnom. Nova technologia brzdenia zotrvacnika . Valiva zotrvacnosť systemu odpoveda 20kg zotrvacniku.
Vaha balenia 41 kg
nosnost 120kg
Cyklopocitac:scan
čas
prejdená vzdialenosť
kalórie
rýchlosť
meranie tepu
Držiak na tablet

Cyklotrenažér Spindoor MAG 7
Podobné inzeráty
Spindoor mag 7
Spindoor Mag 7 Popis som skopiroval z , bicykel je zachovaly, beudrudrzbovy magneticky system s remenom a nie retazou. Pre blizsie info volat. Cenu si urcite dohodneme. Najlepsie osobny odber. Bicykel je plne funkčný a vo veľmi dobrom stave. Magnetický stacionárny bicykel Spindoor MAG 7 RACE Dizajnový stacionárny bicykel SPINDOOR MAG7 s dynamickým zotrvačníkom a remeňovým prevodom. Inovatívny magnetický bezdotykový brzdný systém funguje na základe približovania magnetov k zotrvačníkovému kolesu, čo je novinkou posledného obdobia. Nakoľko nedochádza k treniu, ani priamemu dotyku sa tento brzdný systém vyznačuje vysokou životnosťou s nulovými nárokmi na údržbu. Taktiež pridávanie záťaže je veľmi jemné, plynulé a pohodlné. Ďalšou výhodou tohto systému je veľmi tichý chod. Magnetický spôsob brzdenia sa aktuálne radí medzi najlepšie brzdové systémy na trhu. Prevod cez klinový remeň zabezpečí, že chod stacionárneho bicykla MAG7 je úplne tichý aj pri vyššej zaťaži. Stacionárny bicykel SPINDOOR MAG7 spĺňa požiadavky na inovatívny dizajn. Benefitom tohto modela je masívne krytovanie tela bicykla, ktoré chráni pred vniknutím vlhkosti, zatečením potu alebo usadzovaním prachu. Ďalšou výhodou je stojan na tablet, alebo telefón umiestnený na riadidlách bicykla. Stacionárny bicykel je vybavený cyklomeračom, kde môžete sedovať svoje priebežné aj celkové tréningové hodnoty : čas, vzdialenosť, rýchlosť, pulz, kalórie. Dostupný v čiernej farbe, ktorú elegantne dopĺňajú červené a biele detaily. Predlžená záruka 10 rokov magnetický brzdný systém (bezúdržbový, tichý, bezkontaktný, bezporuchový) remeňový prevod cyklomerač: čas, vzdialenosť, rýchlosť, pulz, kalórie dynamická váha zotrvačníka zodpovedá váhe 20kg zotrvačníka multipozičné riadidlá s baranmi umožňujú úchop ako na cestnom bicykli držiak na tablet (tablet nie je súčasťou balenia) protišmykové držadlá s pogumovanou povrchovou úpravou maximálna váha užívateľa 120kg
Cyklotrenažér  inSPORTline Signa
Predám takmer nový, minimálne používaný cyklotrenažér zn. inSPORTline Signa. Cyklotrenažér inSPORTline Signa má inovatívny design, aerodynamický tvar a predovšetkým odolnú a stabilnú konštrukciu s veľmi tichým remeňovým pohonom. Hlavnými prednosťami tohto spinningové bicykla sú plne nastaviteľné ergonomicky tvarované sedadlo s mäkkým čalúnením, presné kalibrované záťažové koleso s hmotnosťou 18 kg, stabilný oceľový rám a celkovo veľmi tichý a komfortný chod. Vďaka širokým možnostiam osobného nastavenia je cyklotrenažér inSPORTline Signa vhodný pre všetky výšky postavy a všestranne kvalitné vlastnosti z neho robia vynikajúci cyklotrenažér pre intenzívne domáce použitie. Tréning na cyklotrenažéri inSPORTline Signa je bezpečný a veľmi efektívny.
Kvalitný cyklotrenažér za výhodnú cenu ihneď k odberu
Predám cyklotrenažér Elite Novo Force v skvelom stave. Bol používaný minimálne a vyzerá ako nový bez akýchkoľvek škrabancov. Tento model je vybavený rýchlo-upevňovacím systémom, ktorý umožňuje jednoduché a rýchle uchytenie bicykla na trenážer. Cyklotrenažér ponúka plynulé a tiché tréningové prostredie, ktoré vám umožní trénovať bez rušenia ostatných v dome alebo paneláku. Tento model umožňuje širokú škálu odporu, čo vám umožní prispôsobiť si tréning vašim individuálnym potrebám. Je ideálnym riešením pre cyklistov, ktorí chcú trénovať v pohodlí svojho domova, najmä v nepriaznivom počasí. Je to spoľahlivý a robustný stroj. Naviac, jeho kompaktný a skladateľný dizajn umožňuje jednoduché skladovanie a presun. Ak hľadáte kvalitný cyklotrenažér za výhodnú cenu, potom je tento cyklotrenažér Elite Novo Force pre vás tou správnou voľbou. K cyklotrenažéru pridám originál plášť na zadné koleso, dušu a kovovú osku. Preferujem osobný odber ale pošlem aj na dobierku Kontaktujte ma čím skôr, ak máte záujem.
Predám Spindoor MAG 5
Predám magnetický stacionárny bicykel Spindoor MAG 5, nový, 5-krát použitý.
ACRA CYKLOTRENAŽER BC4660 - TOP STAV
Predám NOVÝ nevyužívaný ACRA CYKLOTRENAŽER BC4660! Cyklotrenažér bol kúpený 18.8.2022, je teda stále v dlhej záruke (ponúkam aj záručný list pri kúpe). Dôvod predaja: nevhodný darček. Bližšie info: Preferujem osobný odber!
Cyklotrenažér s elektronickým ovládaním
Predám profesionálny cyklotrenažér s elektronickým ovládaním a s displejom, kde je možné vyberať si z viacerých programov. Cyklotrenažér je možné prepojiť s aplikáciou na tréningy alebo cez USB si púšťať hudbu či video. Bližšie informácie je možné nájsť na stránke dodávateľa na slovenský trh