inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklovozik Hamax Outback 2in1 pre dve deti

Kategória: Športové potreby

Cyklovozík Outback 2v1 má pevný hliníkový rám a veľmi priestrannú kabínu. Podlaha kabíny je pokrytá pevnou gumovou podložkou. Je jednoducho prerobiteľný na kočík.
Má veľmi pohodlný interiér s veľkými oknami, ktoré poskytujú deťom dostatočný výhľad na krajinu a ochranu proti UV žiareniu . Vozík je doplnený aj ventilačným otvorom, ktorý zaisťuje dostatočne vzduchu vo vnútri kabíny. Vozík je vybavený priehľadnou sieťkou, ktorá chráni deti proti hmyzu a kamienkom, ďalej má priehľadnú fóliu, ktorá chráni pred vlhkom, vetrom, prachom a UV žiarením. V slnečných dňoch možno použiť tienidlo - kombinovateľné so sieťkou i fóliou. Všetky tri vrstvy možno zrolovať do vrchného vrecka, resp. vrstvy, ktoré nie je potrebné použiť.
Pohodlné sedenie zaistí polstrovanie sedadiel, ktoré je odnímateľné na pranie. Sedadlá nie sú polohovateľné. Bezpečnostnými reflexnými prvkami sú odrazky vpredu, vzadu a na stranách, reflexný materiál na stranách a zozadu vozíka a nesmie chýbať ani reflexná zástavka pri ktorej je voliteľná strana uchytenia. Pre väčšiu bezpečnosť je tu nastaviteľný 5-bodový pás , ktorý udržuje deti vo vhodnej pozícii. V režime kočíka ponúka plynulo polohovateľnú rukoväť (79-109 cm) a nožnú spojenú brzdu zadných kolies.

Vozík je určený na všestranné využitie . Jeho prednosťou je aj jednoduché zloženie a preprava. Nastaviteľný tlmič zaistí deťom stabilnú jazdu vo všetkých typoch terénu.

V základnej výbave je vozík vybavený suvnou tyčou na pripojenie za bicykel a kočíkovým kolesom pre samostatný režim. Voliteľné príslušenstvo z neho dokáže urobiť spoločníka napr. na beh, in-liny, výlety do prírody (Jogger set) alebo na bežecké lyže (Ski set). Taktiež miminkovník.

Vozík Outback 2v1 je schválený a certifikovaný podľa normy EN 15918 a EN 1888. Hamax Outback bol víťaz prestížnej ceny Reddot Award 2016.

Hlavné vlastnosti:

stabilný na použitie vďaka nízkemu gravitačnému bodu
jednoduchý na prevoz
jednoducho zložiteľný a rozložiteľný
nastaviteľný 5- bodový pás
priestor pre 2 deti
Vzadu sa nachádza priestranné miesto na skladovanie vecí - az 38l
aerodynamický dizajn
nastaviteľná a ergonomická suvná tyč + pripojenie na dva bicykle k dispozícii
parkovacia brzda
reflexné prvky na celom vozíku
miesto pre helmu
nepremokavá polyesterová tkanina 600D
rozmery v zloženom stave - š/hl/v: 108/67/30cm (bez kolies)
rozmery v rozloženom stave - š/hl/v: 109/72/95cm
Cyklovozik Hamax Outback 2in1 pre dve deti
Podobné inzeráty
Cyklovozík prenájom
Cyklovozík Qeridoo Kidgoo1 – Petrol Blue, Cyklovozík alebo aj vozík za bicykel, terénny kočík alebo kočík na behanie Komfortné sedadlo s adaptívnym 5-bodovým pásom – Easy-ARS Strešné kryt 3v1 (ochrana proti hmyzu, ochrana proti slnku a ochrana proti striekajúcej vode) Ťažné zariadenie s univerzálnou spojkou a funkciou rýchlej výmeny 360 ° ventilačný systém s manuálnou klimatizáciou Parkovacia brzda chránič kolies Úložný priestor XXL Zig-Zag gumové šnurovanie v oblasti rukoväti pre rýchle uskladnenie bundy alebo deky odnímateľný sedák Miminkovník je možné požičať tiež (+5eur). 1 deň: 10eur 2 dni: 20eur 3-4 dni: 25eur 5-7 dní: 40 eur Záloha: 150 eur Prosíme o vrátanie v čistom stave. Pri porušení tejto povinnosti budeme účtovať poplatok za vyčistenie 20 € (strhnutím zo zálohy). Ďakujeme za pochopenie.
Cyklovozik THULE CROS
Predam cyklovozik THULE CROS, kombinace kocik & cyklovozik, plachat proti desti, clona proti slnku
Cyklovozik CROOZER KID for 2 set 4v1 so skutocnym pruzenim
Predam Cyklovozik CROOZER KID for 2 so ==skutocnym pruzenim== na zakazku vyrobenym od Velofiala. Ziadne pohupovanie a hopsanie ako s elastomermi, skutocne pruzenie s tlmicom z RST vidlice. Set obsahuje: - cyklovozik s pruzenim Velofiala - bezecky set - "kocik" set (na prechadzky) - lyziarsky set Velofiala - 2x nahradna dusa - povodny set ku kolesam Preferujem predaj ako celok. Osobne v Slovensky Grob
Predám cyklovozík croozer 2
Predám cyklovozík croozer pre dve deti stav vid foto bez mimikovnika
Cyklovozik Thule
Cyklovozik Thule pre dve deti, malo pouzivany.
Predám cyklovozík
Predám cyklovozík Inoc rakúskej výroby: - možnosť pre jedno alebo dve deti - veľký úložný priestor - hliníková konštrukcia - trojkombinácia - pripojenie za bicykel, kočík a športová trojkolka