inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklovozik pre dve deti

Kategória: Ostatná cyklistika

Predame cyklovozik Infantastic pre dve deticky
Cyklovozik pre dve deti
Podobné inzeráty
Cyklovozík Croozer pre 1 dieťa
Predám cyklovozík Croozer pre 1 dieťa s bezpečnostným rámom, hliníkovými nárazníkmi, 5-bodovým bezpečnostným pásom a veľkým úložným priestorom. Je ho možné použiť za bicyklom ako cyklovozík, tiež ako športový kočík, prípadne na jogging. Cyklovozík obsahuje: -ťažná tyč za bicykel -kočíkové koliesko -joggingové koleso -reflexná zástava Cyklovozík má sieťku proti hmyzu a tiež sa dá prekryť pláštenkou. Jednoducho sa rozkladá a skladá. Len osobný odber v Brezne, prípadne v BB. Žiaden kuriér, neposielam ani poštou.
Cyklovozik
Predám používaný cyklovozík. Popis: Perfektný cyklovozík pre 1 alebo 2 deti. Môžete využiť aj ako trojkolku. Jednoduchá montáž. Vybavený bezpečnostnými pásmi, vzadu úložný priestor. Pohodlná a bezpečná preprava detí vo vozíku za bicykel Jogger alebo na prechádzky ku kolieskovým korčuliam. 2v1. Kolesá sú rýchloupínacie s pneumatikami. Pláštenka chráni proti dažďu a striekajúcej vode. Praktický úložný priestor so zosilnenou podlahou. Prídavné vnútorné vrecká v priestore pre cestujúcic.h Flexibilné použitie: Je vhodný aj pre nákupy. Vhodné pre všetky typy bicyklov s rychloupínacou oskou. Rozmery: 130 x 81 x 107 cm (dx š xv) Zložené-rozmery: cca 78 x 64 x 25 cm (dx š xv) Rozmery vnútorné: výška opretia - cca 45 cm šírka sedenia pre deti - cca 55 cm hlbka sedenia - cca 25 cm miesto na nohy cca 55 x 20 cm. Maximálne zaťaženie: 40 kg (deti a batožinu v nákladovom priestore) Maximálna výška sedáku detí: 50 cm Farba: "Aurora Red" (červená-čierna) Možný osobný odber v Bánovciach nad Bebravou alebo v Trenčíne.
Cyklovozik THULE Chariot pre 2 deti, NEPOUZIVANY + prislus.
Predam Cyklovozik Thule Chariot Cougar 2, pre dve deti. V top stave. Najazdenych mozno 100km, 3x pouzity. Krasne zive farby, nevyblednute, ako novy. Ma 3 miesta na popruhy - to uz najnovsie THULE nemaju - bud jedno do stredu alebo dve deti na bokoch + vela ulozneho priestoru. + Pripoj na bicykel + Miminkovnink (Thule infant sling) - + Thule Baby SET - baby supporter + Sietka proti pelu a hmyzu - mikro oka + 2x pripojka na bycikě Iba v celku, osobny odber Bratislava. Vozík: -odporúčaný vek detí: 0 – 5 rokov (s vložkou pre novorodenca Thule Chariot Baby Seat), sucastou je aj infant vlozka od O do 1 roka a aj baby supporter od 6 - 18 mesiacov. -štandardná bezpečnostná výbava predpísaná EÚ, dodávaná ako súčasť Bike setu: zástavka, odrazky vpredu a vzadu vo výplete kolies -parkovacia brzda ovládaná nohou znemožní nechcené rozbehnutie vozíka, nech parkujete kdekoľvek na konštrukciu a rám vozíka, preverený crash-testy v Európe i Amerike, poskytuje výrobca doživotnú záruku -vyberateľná zvlášť mäkko polstrovaná sedačka -3MTM Scotchlite ™: obrysy vozíka sú opatrené reflexnými páskami pre pohyb v noci a za zníženej viditeľnosti -Click'n'Store ™: patentovaný skladací mechanizmus, vybavený automatickou poistkou a zaručuje najrýchlejšie zloženie vozíka na trhu. -vylepšený „2 v 1“ poťah do každého počasia s integrovanou slnečnou clonou a UV filtrom je vybavený bočnými vetracími klapkami pre maximálnu kontrolu teploty -mäkko čalúnené komfortné bezpečnostné pásy so skrytou prackou, chránenou proti nežiaducemu rozopnutiu -odľahčený alumíniový rám so saténovo anodizovaným povrchom a dvojpolohovým ergonomickým madlom -extra-priestranný zadný batožinový viac ako dvojnásobný objem ako predtým a možno ho sklopiť napríklad pri behu, alebo keď ho nepotrebujete -odľahčené športové 20 "kolesá s alumíniovými kompaktnými nábojmi -k zloženiu či zostaveniu vozíka alebo pre inštaláciu jednotlivých setov nepotrebujete žiadne nástroje
Cyklovozik - NOVÝ (nerozbalený)
Predám úplne nový ešte zabalený cyklovozík pre 1-2 deti(vozík za bicykel pre deti). Zakúpený v Nemecku. -2v1 kočík- Jogger aj cyklovozík -stabilný kovový rám s odolným poťahom -5bodový bezpečnostný pás s rýchlozapínaním -sieť proti hmyzu plus vodeodolný plášť -univerzálne pripojenie na všetky bicykle -nastaviteľná rukoväť V prípade záujmu ma kontaktujte cez sms alebo mail.
Predám 2 v 1-nom, nový privesný vozik za bicykel a kočík
Predam tento este nepouzivany privesny vozik za bicykel pre dve deti, po pridaní koliska plnohodnotný kočík. Originál balenie /nerozbalený/. Nevhodný dar. - prives za bicykel alebo detsky kocik. - vhodne pre dve deti. - patentovany brzdný system pre zadne koleso. - odrazove svetla. - max zatazenie 36kg. - bezpečnostne 5bodove popruhy. - rychloupinacia svorka na prednom kolese,moznost otocit o 360°. - rolovatelna strieska, sietka proti hmyzu a ochrana proti dazdu. - kvalitny hliníkovo oceľový ram! - jednoducha montaz aj demontaz. - 20" rychlo vymenitelne gumove rafiky. - velke okienka pre dobry vyhlad. - rozmer vozika 142 x 75 x 96cm. - hmotnost prázdneho vozíka 16kg. - cyklovozik - kočík 2v1 - prives za bicykel alebo detsky kocik. - vhodne pre dve deti. - patentovany brzdný system pre zadne koleso. - odrazove svetla. - max zatazenie 36kg. - bezpečnostne 5bodove popruhy. - rychloupinacia svorka na prednom kolese,moznost otocit o 360°. - rolovatelna strieska, sietka proti hmyzu a ochrana proti dazdu. - kvalitny ocelovy ram! - jednoducha montaz aj demontaz. - 20" rychlo vymenitelne gumove rafiky. - velke okienka pre dobry vyhlad. - rozmer vozika 142 x 75 x 96cm. - hmotnost privesu 16kg. - ciklovozik,cyklovozik. Viem poslať kurierom: plus 7e.
Croozer Kid for 2 s odpružením Dogy
Predám cyklovozík Croozer Kid For 2 s nastaviteľným odpružením Dogy Light Spring a bohatou výbavou. Vozík nemá žiadne poškodenie a vizuálny stav je takmer ako nový. Sme tretí majitelia a za dva roky sme s ním najazdili cca 250km. Vozík má bohaté príslušenstvo, ku ktorému sme ešte dokúpili malé koliesko na kočikovanie a prídavnú oporu pre telo a hlavu. Odber možný osobne v BA Petržalka. Pri seríóznom jednaní dohoda na cene istá. Aktuálna cena nového modelu s odpružením a bez príslušenstva je cca 850 EUR. V cene je teda zahrnuté nasledovné: - cyklovozík - 2x adaptér na pripojenie na bicykel - veľké predné koleso spolu s úchytmi, ktorými sa zmení cyklovozík na kočík vhodný aj na korčuľovanie - malé predné koleso, ktorým je možné používať vozík ako kočík - nainštalované odpruženie DOKOV Dogy Light Spring ( s ktorým je jazda pre deti nádhera, keďže nie sú vystavené žiadnemu natriasaniu ani v prípade veľkých jám či skokov. - originálne odpruženie Croozer v krabici - nepoužité - originál miminkovník Croozer (na fotke vpravo) - prídavná opora pre telo a hlavu XLC (na fotke vľavo) - 2x mäkká podložka zelená opica (na fotke vľavo) - 2x opierka hlavy - slnečná clona na predok - výrobca DOKOV - predná sieťka proti nečistotám - vetracia reflexná sieťka - ide o sieťku vzadu vozíka - je s hrubým oranžovým reflexným pásom (pôvodne má vozík iba plnú látku na prekrytie zadnej časti. Výhodou sieťky je, že náklad v "kufri" je chránený proti vypadnutiu a vzduch prúdi cez vozík - výrobca DOKOV) - 2x bočné slnečné clony - výrobca DOKOV - 2x obal kolies - výrobca DOKOV - vlajočka Croozer - pre lepšiu viditeľnosť vozíka - náhradné duše - všetky návody