inzercia, predaj, predám, bazár

Dám do prenájmu 2i byt, BA - Vlčie hrdlo 550€

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Dám do prenájmu zariadený 2-izbový byt s rozlohou 40m2. Ružinov - Vlčie hrdlo (Slovnaft)

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený (po dohode s nájomcom). Pri vstupe do bytu sa po ľavej strane nachádza priestranný šatník so zaťahovacími dverami a veľkým zrkadlom. V byte sa nachádza samostatná izba s manželskou posteľou a nočnými stolíkmi na oboch stranách. V obývačke spojenej s kuchyňou sa nachádza pohodlný rohový rozkladací gauč, obývacia stena a kuchynská linka. V obývačke sa nachádza vstup na balkón. Na chodbe vstavaná skriňa v ktorej je “ukrytá” práčka. Kúpeľňa je spojená s toaletou.

Bytový dom sa nachádza pri Malom Dunaji: táto lokalita ponúka aktívny oddych – prechádzky, korčule, bicykel. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum Kaufland s ďalšími obchodmi (DM Drogéria, Lekáreň, Pepco atd. Cca 3 minunty jazdy autom je napojenie na obchvat (Brno, Wien, Žilina, Dunajská streda, do centra sa da dostať do 10minut autom. V blízkosti domu je zástavka autobusu 77 a do 5 minút chôdze je autobusová zástavka Vlčie Hrdlo – spoje číslo 70, 74, 87 a N74. (87-Ovsište - Petržalka, 70 OC Nivy a Most SNP)

Ideálne pre jednotlivca alebo pár bez domácich miláčikov.

Cena nájmu je 550eur mesačne, vrátane energií a internetu. Depozit je 500€. Byt je voľný od 1.3.2023
Dám do prenájmu 2i byt, BA - Vlčie hrdlo 550€
Podobné inzeráty
Prenájom 2i byt Vlčie hrdlo 550€
Dám do prenájmu zariadený 2-izbový byt s rozlohou 40m2. Ružinov - Vlčie hrdlo (Slovnaft) Byt sa prenajíma čiastočne zariadený (po dohode s nájomcom). Pri vstupe do bytu sa po ľavej strane nachádza priestranný šatník so zaťahovacími dverami a veľkým zrkadlom. V byte sa nachádza samostatná izba s manželskou posteľou a nočnými stolíkmi na oboch stranách. V obývačke spojenej s kuchyňou sa nachádza pohodlný rohový rozkladací gauč, obývacia stena a kuchynská linka. V obývačke sa nachádza vstup na balkón. Na chodbe vstavaná skriňa v ktorej je “ukrytá” práčka. Kúpeľňa je spojená s toaletou. Bytový dom sa nachádza pri Malom Dunaji: táto lokalita ponúka aktívny oddych – prechádzky, korčule, bicykel. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum Kaufland s ďalšími obchodmi (DM Drogéria, Lekáreň, Pepco atd. Cca 3 minunty jazdy autom je napojenie na obchvat (Brno, Wien, Žilina, Dunajská streda, do centra sa da dostať do 10minut autom. V blízkosti domu je zástavka autobusu 77 a do 5 minút chôdze je autobusová zástavka Vlčie Hrdlo – spoje číslo 70, 74, 87 a N74. (87-Ovsište - Petržalka, 70 OC Nivy a Most SNP) Ideálne pre jednotlivca alebo pár bez domácich miláčikov. Cena nájmu je 550eur mesačne, vrátane energií a internetu. Depozit je 500€. Byt je voľný od 1.3.2023
Ubytovanie: VŠ kapacity obsadené/ pracujúci VOĽNÉ miesta
OZNAM pre vysokoškolákov: Aktuálne lôžka plne obsadené, informujte sa o voľnej dostupnosti po 05. 12. 2022. ĎAKUJEME za dôveru. :) ................. Ubytujte sa u nás - pracujúci, VŠ študenti a tešíme sa aj na páry :))). Nachádzame sa vedľa ŠD EU Bratislava, Vlčie hrdlo 50 (Ružinov). V budove je k dispozícii 24/7 vrátnica, správkyňa, samoobslužná práčovňa so sušičkou, vybavené kuchynky, 3 študovne, 2 TV miestnosti s káblovou TV a nápojové automaty. Podmienkou poskytnutia ubytovania je podpísanie prehlásenia, že nemáte ochorenie COVID-19. Bližšie informácie Vám poskytne pani Tatiana Kesanová. UBYTOVANIE PRE VŠ ŠTUDENTOV - obsadené do posledného miesta. Ďakujeme za dôveru! :) ZIMNÝ SEMESTER PRE VŠ ŠTUDENTOV 2022/2023: Nájomné od 01. 09. 2022 = 149 €/mesiac/lôžko. Kaucia sa neplatí. Minimálna doba ubytovania sú 3 mesiace. V cene nájmu zahrnuté energie, upratovanie, WiFi a vybrané športoviská (bazén, ihrisko). Ďalšie športoviská v Slovnaft RELAXe s ISIC zľavou. :) PRACUJÚCICH radi uvidíme v Slovnaft RELAXe (kolky, wellness a fitness). Sprístupnenie športovísk podľa aktuálne platného nariadenia ÚVZSR (Úradu verejného zdravotníctva SR), ako aj interných predpisov prevádzkovateľa. Aktuálne sú zrušené kapacitné obmedzenia v rámci všetkých športovísk SLOVNAFT, a.s.: ŠPORTOVISKÁ: a) bežecký ovál a multifunkčné ihrisko (bez obmedzení); b) Slovnaft RELAX - kolkáreň, fitness, masáže - VŠ študenti ISIC zľava; c) ďalšie športové aktivity za POPLATOK = pilates/power joga/jumping, vodný aerobic, freediving, fit cross tréning, lukostrelba.... ............................................. UBYTOVANIE PRE PRACUJÚCICH: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Minimálna doba ubytovania 3 mesiace. Kaucia sa neplatí. Možnosť využívať športoviská v Slovnaft RELAXe za poplatok. ............................................. NOVINKA: Zrekonštruovali sme pre vás samostatnú sekciu (vrátane kuchynky)! V ponuke máme: 1-lôžkové izby: OBSADENÉ=ďakujeme :) 2-lôžkové izby ideálne pre páry (pracujúci alebo VŠ študenti): OBSADENÉ=ďakujeme :) V cene zrekonštruovaných izieb zahrnuté energie, Wifi, TV, klimatizácia, vstavaná chladnička. VŠ študenti aj vybrané športoviská (detailné info vyššie). Viac informácií a fotografie nájdete na našom webe: /sk/o-nas/sprava-nehnutelnosti /nehnutelnosti-na-prenajom. V prípade záujmu volajte pani Tatiane Kesanovej, koordinátorke ubytovania: . Dohodnite si obhliadku izby. Adresa ubytovne: Vlčie hrdlo 50, 821 07 Bratislava (m. č. Ružinov) Správca ubytovne: pani Beáta Pálová Tešíme sa na vás. :-)
Ubytovanie: VŠ študenti aj pracujúci - máme VOĽNÉ miesta
Ubytujte sa u nás - pracujúci, VŠ študenti a tešíme sa aj na páry :))). Nachádzame sa vedľa ŠD EU Bratislava, Vlčie hrdlo 50 (Ružinov). V budove je k dispozícii 24/7 vrátnica, správkyňa, samoobslužná práčovňa so sušičkou, vybavené kuchynky, 3 študovne, 2 TV miestnosti s káblovou TV a nápojové automaty. Podmienkou poskytnutia ubytovania je podpísanie prehlásenia, že nemáte ochorenie COVID-19. Bližšie informácie Vám poskytne pani Tatiana Kesanová. UBYTOVANIE PRE VŠ ŠTUDENTOV - uvoľnili sa nám nejaké miesta. :) ZIMNÝ a LETNÝ SEMESTER PRE VŠ ŠTUDENTOV 2022/2023: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Kaucia sa neplatí. Minimálna doba ubytovania sú 3 mesiace. V cene nájmu zahrnuté energie, upratovanie, WiFi a vybrané športoviská (bazén, sauna, ihrisko). Ďalšie športoviská v Slovnaft RELAXe s ISIC zľavou. :) PRACUJÚCICH radi uvidíme v Slovnaft RELAXe (kolky, wellness a fitness). Sprístupnenie športovísk podľa aktuálne platného nariadenia ÚVZSR (Úradu verejného zdravotníctva SR), ako aj interných predpisov prevádzkovateľa. Aktuálne sú zrušené kapacitné obmedzenia v rámci všetkých športovísk SLOVNAFT, a.s.: ŠPORTOVISKÁ: a) bežecký ovál a multifunkčné ihrisko (bez obmedzení); b) Slovnaft RELAX - kolkáreň, fitness, masáže - VŠ študenti ISIC zľava; c) ďalšie športové aktivity za POPLATOK = pilates/power joga/jumping, vodný aerobic, freediving, fit cross tréning, lukostrelba.... ............................................. UBYTOVANIE PRE PRACUJÚCICH: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Minimálna doba ubytovania 3 mesiace. Kaucia sa neplatí. Možnosť využívať športoviská v Slovnaft RELAXe za poplatok. ............................................. NOVINKA: Zrekonštruovali sme pre vás samostatnú sekciu (vrátane kuchynky)! V ponuke máme: 1-lôžkové izby: OBSADENÉ=ďakujeme :) 2-lôžkové izby ideálne pre páry (pracujúci alebo VŠ študenti): OBSADENÉ=ďakujeme :) V cene zrekonštruovaných izieb zahrnuté energie, Wifi, TV, klimatizácia, vstavaná chladnička. VŠ študenti aj vybrané športoviská (detailné info vyššie). Viac informácií a fotografie nájdete na našom webe: /sk/o-nas/sprava-nehnutelnosti /nehnutelnosti-na-prenajom. V prípade záujmu volajte pani Tatiane Kesanovej, koordinátorke ubytovania: . Dohodnite si obhliadku izby. Adresa ubytovne: Vlčie hrdlo 50, 821 07 Bratislava (m. č. Ružinov) Správca ubytovne: pani Beáta Pálová Tešíme sa na vás. :-)
Ubytovanie: VŠ študenti aj pracujúci - máme VOĽNÉ miesta
Ubytujte sa u nás - pracujúci, VŠ študenti a tešíme sa aj na páry :))). Nachádzame sa vedľa ŠD EU Bratislava, Vlčie hrdlo 50 (Ružinov). V budove je k dispozícii 24/7 vrátnica, správkyňa, samoobslužná práčovňa so sušičkou, vybavené kuchynky, 3 študovne, 2 TV miestnosti s káblovou TV a nápojové automaty a automaty na kusové produkty (bagety, chipsy, sladkosti a pod.). Podmienkou poskytnutia ubytovania je podpísanie prehlásenia, že nemáte ochorenie COVID-19. Bližšie informácie Vám poskytne pani Tatiana Kesanová. ................................................ ZIMNÝ a LETNÝ SEMESTER PRE VŠ ŠTUDENTOV 2022/2023: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Kaucia sa neplatí. Minimálna doba ubytovania sú 3 mesiace. V cene nájmu zahrnuté energie, upratovanie, WiFi a vybrané športoviská (bazén, sauna, ihrisko). Ďalšie športoviská v Slovnaft RELAXe s ISIC zľavou. :) PRACUJÚCICH radi uvidíme v Slovnaft RELAXe (kolky, wellness a fitness). Sprístupnenie športovísk podľa aktuálne platného nariadenia ÚVZSR (Úradu verejného zdravotníctva SR), ako aj interných predpisov prevádzkovateľa. Aktuálne sú zrušené kapacitné obmedzenia v rámci všetkých športovísk SLOVNAFT, a.s.: ŠPORTOVISKÁ: a) bežecký ovál a multifunkčné ihrisko (bez obmedzení); b) Slovnaft RELAX - kolkáreň, fitness, masáže - VŠ študenti ISIC zľava; c) ďalšie športové aktivity za POPLATOK = pilates/power joga/jumping, vodný aerobic, freediving, fit cross tréning, lukostrelba.... ............................................. UBYTOVANIE PRE PRACUJÚCICH: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Minimálna doba ubytovania 3 mesiace. Kaucia sa neplatí. Možnosť využívať športoviská v Slovnaft RELAXe za poplatok. ............................................. NOVINKA: Zrekonštruovali sme pre vás samostatnú sekciu (vrátane kuchynky)! V ponuke máme: 1-lôžkové izby: OBSADENÉ=ďakujeme :) 2-lôžkové izby ideálne pre páry (pracujúci alebo VŠ študenti): OBSADENÉ=ďakujeme :) V cene zrekonštruovaných izieb zahrnuté energie, Wifi, TV, klimatizácia, vstavaná chladnička. VŠ študenti aj vybrané športoviská (detailné info vyššie). Viac informácií a fotografie nájdete na našom webe: /sk/o-nas/sprava-nehnutelnosti /nehnutelnosti-na-prenajom. V prípade záujmu volajte pani Tatiane Kesanovej, koordinátorke ubytovania: . Dohodnite si obhliadku izby. Adresa ubytovne: Vlčie hrdlo 50, 821 07 Bratislava (m. č. Ružinov) Správca ubytovne: pani Beáta Pálová Tešíme sa na vás. :-)
Dam do prenájmu 1 nepriechodnu izbu v Ziline na Bulvari
Dám do prenájmu 3 samostat nepriechod izby v Ziline v centre- Dám do prenájmu ihned ,na obdobie min. 1 rok a podla potreby aj dalej 3 nové samostatne nepriechodné izby vo veľkom byte v Žiline v centre na Bulvári v novostavbe . Lokalita- Žilina -centrum -BULVAR. Jedna sa o nasledovny prenájom : K dispozicii su 3, resp. podla potreby aj 4 samostatné a nepriechodné izby v novom velkom byte v centre v Ziline na Bulvari na 3.poschodí bez vytahu o vymerach od 18 m2, 25 m2, 30 m2 az do 50 m2 . Izby môzu byť zariadené, čiastočne zariadené ,alebo nezariadené- podľa požiadaviek záujemcov . Sucastou predmetnych priestorov môze byt aj spolocná kuchynská linka + elektr.sporak a chladnička . Okrem samostatných izieb je pre všetkych najomnikov k dispozícii aj spoločná chodba ,spoločná nová kúpeľňa s WC o vymere cca 20 M2 vratane novych zariadovacích predmetovv v kúpelni + slnecné balkóny s výstupom priamo z každej izby izby. Mozne je dovybavenie izieb rôznym nabytkom ako : manzelska dvojposteľ, 1 lôzko - valanda, nocne stoliky, skrine , mensie skrinky, stolicky,kozene kreslá, sedacka zn. FEDOR, pisacie stoly,stolicky ,pripadne samostatny satník ... a ine podľa aktulnych moznosti prenajímateľa a konkretnej dohody. Moznost parkovania automobilov- mimo arealu bezplatne , v areali za poplatok. 1 mesačné nájomné je podla velkosti konkretnej izby a je to konkretne 210€, 235€, 250€ a 350€- za 1 kalendarny mesiac a konkretnu izbu , resp.165 € za 1 lôžko + 1 mesačne zálohy na spotrebu energii t.j 35 €/1 osoba/1 kal. mesiac - a tato suma zahrňa zalohy na energie- ako spotreba vody,elektriny a zem.plynu potrebnych na ohrev TUV ,kurenie , svietenie a spotrebu elektriny / 1 kal. mesiac/1 osoba. Cely priestor ma samostatné ustredne radiatorove vykurovanie plynovym kotlom,samostatny ohrev TUV a samostane meranie elektriny vody a plynu . Dalsie potrebne INFO: kontakt : Tel. 0903 81 00 66 E-mail:kopas.jozef@ cena :165 € Dohoda možná... Meno:Jozef Telefón: Lokalita: 010 01 Žilina Cena: 165
Prenajom
dám do prenájmu 2 izbový zariadený byt v centre Košíc. Byt je zateplený a je to tehlový byt v kúpeľni je vaňa a okno. Byt má rozlohu 50 m2 s peknou priestrannou kuchyňou. Cena prenájmu je 550,- Eur tel.: