inzercia, predaj, predám, bazár

Damska mikinka

Kategória: Mikiny

Damska tmavomodra mikinka do pasa zn stradivarius velk xs nenosena, zvnutra makky teply material, teplakovina, bez kapucne
Damska mikinka
Podobné inzeráty
Čierna mikinka a tepláky Pink Victoria’s secret
Nádherná čierna súprava s farebnym Pink nápisom . Tepláky aj mikinka velkost s . Krásne sedí na postave . Tepláky 45 e mikinka 45 e alebo spolu 85 e . Nové .
Béžová mikinka tričko a legíny Pink Victoria’s secret
Úžasná mikinka , tričko a leginky Pink . Perfektný materiál . Mikina a tričko velkost m legíny s . Leginky 40e, mikinka 45 e tričko 30 e alebo spolu ako set 110 e. Vhodne ako darček .
Dámska mikina zn. Victoria Secret, veľ. M/L
Dámska luxusná mikina Victoria´s Secret - mikinka bola nosená, ale stále je v peknom stave, bez poškodení. Veľkosť je uvedená M, no v pohode oblečie aj L, príp. aj ako oversize S. Mikinka je tenšia, nie je vyteplená, materiál je veľmi príjemný, mäkučký aj z vnútornej strany. Rukávy majú netopiery strih, sú nižšie strihané. Kapucňa je úplne brutálna, s nádhernou kožušinou. Nosenie trochu vidieť na čiernych patentoch, inak top stav. Miery: š cez hrudník 2x50, š dolu 2x43, d od ramena 67, d rukávu od ramena 38, d rukávu od kapucne 70.
♥ Dámska mikinka F&F ♥
Poprosím len vážnych záujemcov!!! Teplejšia dámska tmavomodrá mikinka, oblečená cca 3x. Vel. 36. Cena je bez poštovného! Tovar späť neberiem! Píšte len cez mail!!! Na telefón neodpovedám! KUK moje ostatné inzeráty ♥
Štýlová elegantná dámska mikinka-veľkosť 36
PC 18€ Nová,nenosená Kvalitná štýlová dámska elegantná mikinka z príjemného materiálu(veľmi príjemný na dotyk),v kt.sa zaručene budete cítiť pohodlne. V páse sa sa dá stiahnuť,takže pekne tvaruje postavu. Mater.zloženie:50%nylon,45%bavlna,5%elastan. Rozmery:dĺžka rukáva(od ramena) 53cm a dĺžka mikinky cca 70cm. Posielsm po uhradení platby na účet.
Mikinka dámska HaM veľ. L-XL
Teplá hunata mikinka aj zvnútra aj zvonku