inzercia, predaj, predám, bazár

Dámska súprava Under Armour

Kategória: Športové oblečenie

Nová, len opraná. Tepláky aj mikina veľkosť S.
Dámska súprava Under Armour
Podobné inzeráty
Under Armour Športová taška + sportovní kraťasy.
Veľmi dobrá cena vzhľadom na inflaciju, Športová taška + sportovní kraťasy. Rozdelna cena: Šortky - 14 euro. Veľkosť M. Taška - 39 Osvedčená a testovaná taška Under Armour Undeniable je späť - a je stále lepšia. Vďaka ľahkým, ale odolným materiálom je to ideálna taška na každodenný život. ĽAHKÁ PODPORA NAVRHNUTÁ PRE VÝKON. Šortky Under Armour Pro Dri-FIT využívajú ľahkú tkaninu, ktorá vás udrží v suchu, chlade a podpore. Sú vyrobené z minimálne 75 % recyklovaného polyesterového vlákna v elastickom prevedení, ktoré zaručuje optimálnu voľnosť pohybu počas intenzívneho úsilia pri najťažších tréningoch alebo súťažiach. Zostaňte v suchu Technológia Nike Dri-FIT odvádza pot od pokožky a umožňuje jeho rýchle odparovanie pre suché pohodlie. Vstavaná priedušnosť Sieťovina na vrecku a v hornej časti chrbta umožňuje cirkuláciu vzduchu, aby ste boli v pohode. Pohyb bez rušivých vplyvov Ľahká, elastická tkanina zaručuje prirodzenú voľnosť pohybu počas vysoko intenzívneho tréningu. Priliehavý elastický pás zabraňuje skĺznutiu šortiek. Bočné vrecko na telefón. Nevhondy darcek.
Predám dievčenské športové legíny Under Armour
Dobrý deň. Predám dievčenské športové legíny značky Under Armour (Under Armour Legíny CW Novelty Legging-BLK) veľkosti M. Sú na výšku 137-149. Legíny boli iba odskúšané, nesadla veľkosť(visačka je odstrihnutá). Pôvodná cena 33€. Predám za 30€ aj s poštovným.Poprosim reagovať na email
Under Armour - nepremokava bunda
Predam tuto 100% nepremokavu taktiez odolnu vetru Under Armour softshellovu bundu. Mal som ju dvakrat v lese,(top stav) povodne som ju chcel na stvorkolku, ale je mi luto ju znicit. Je obojstranna vid foto. Super bunda do zlych podmienok na ktoru sa da spolahnut. Velkost je L ale ja nosim aj XL a sedi kedze je poddajna a elasticka. Povodna cena 380$ Dam ju za 110€ Pridavam link. Osobny odber prip kurierom.
Under Armour Športová taška + športové kraťasy.
Zaslanie tovaru na akékoľvek miesto na moje náklady. Veľmi dobrá cena vzhľadom na infláciu, Športová taška + športové kraťasy. Rozdeliteľná cena: Šortky - original cena 15 euro Veľkosť M. Taška - original cena 32 euro. Osvedčená a testovaná taška Under Armour Undeniable je späť – a je stále lepšia. Vďaka ľahkým, ale odolným materiálom je to ideálna taška na každodenný život. ĽAHKÁ PODPORA NAVRHNUTÁ PRE VÝKON. Šortky Under Armour Pro Dri-FIT využívajú ľahkú tkaninu, ktorá vás udrží v suchu, chlade a podpore. Sú vyrobené z minimálne 75% recyklovaného polyesterového vlákna v elastickom prevedení, ktoré zaručuje optimálnu voľnosť pohybu počas intenzívneho úsilia pri najťažších tréningoch alebo súťažiach. Zostaňte v suchu Technológia Nike Dri-FIT odvádza pot od pokožky a umožňuje jeho rýchle odparovanie pre suché pohodlie. Vstavaná priedušnosť Sieťovina na vrecku av hornej časti chrbta umožňuje cirkuláciu vzduchu, aby ste boli v pohode. Pohyb bez rušivých vplyvov Ľahká, elastická tkanina zaručuje prirodzenú voľnosť pohybu počas vysoko intenzívneho tréningu. Priliehavý elastický pás zabraňuje skĺznutiu šortiek. Bočné vrecko na telefón. Nevhondy darček.
UNDER ARMOUR damska bezecka bunda
UNDER ARMOUR damska bezecka bunda Packable Water repellent ultra light weight, 1x vzata, top stav, velkost M. Povodna cena 89 EUR.
Dámska športová podprsenka UNDER ARMOUR
Úplne nová, nepoužívaná dámska športová podprsenka značky Under Armour s vysačkou. Má vypchávky. Veľmi pohodlná. Príjemný materiál. Má nastaviteľné ramienka. VEĽKOSŤ: M POŠTOVNÉ: ZDARMA (pripadne zasielkovna), pri platbe vopred Možný osobný odber v Bratislave.