inzercia, predaj, predám, bazár

Damska turisticka obuv znacky Dachstein

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predam uplne nove turisticke topanky Dachstein goratex velkost 38. Vysacku som odtrhla a isla s nimi cca 200 metrov, tlacia. Nosim 38-39. Tieto topanky pre ich ztvrdenu spicku a patu odporucam na ozajstnu 38. Cena sa pohybuje okolo 150e. Vibram podrazka, goratex a kvalita znacky Dachstein na nezaplatenie. Nosim len dachsteiny a vydrzia mi roky. Moznost vyskusania nie je mozny, zijeme v Rakusku, tu su topanky aj zakupene.
Damska turisticka obuv znacky Dachstein
Podobné inzeráty
Dámska mikina Ortovox, Peak Perfortmance a Schöffel
Ponúkam na predaj krásne, špičkové dámske turistické - outdoorové - trekové mikiny v 100% stave: - krásna dámska turistická - outdoorová - skialp softshell mikina Peak Performance s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál s krásnymi farbami. Veľkosť dámska M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 58 cm - dľžka rukáv od ramena 58 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 40 cm (pogumovaný!). CENA: 40,-€. - krásna dámska turistická - outdoorová - skialp slimfit mikina Peak Performance W Kate Zip Hood s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál. Veľkosť dámska M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 62 cm - dľžka rukáv od ramena 60 cm - šírka pod pazuchou 45 cm - šírka pásu 47 cm (pogumovaný!). CENA: 45,-€. Ortovox - špičková dámska turistická - outdoorová softshell mikina - v krásnej farbe, jediná malá chybička na krku (šikovná ruka to bez problémov odstrání) - preto aj tá nízka cena. Velkosť dámska S, presné rozmery: - celková dľžka od krku 57,5 cm - dľžka rukáv od ramena 58 cm - šírka pod pazuchou 40,5 cm - šírka pásu 40 cm. CENA: 35,-€. Dalej predám dámsku mikinu Schöffel. Veľkosť 40, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 60 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 49 cm - šírka pásu 51 cm (pogumovaný). CENA: 25,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Turistický batoh Dachstein a primaloft nohavice Arcteryx
Predám veľmi zachovalý, nepoškodený turistický batoh Dachstein 78 so zabudovaným plášťom proti daždu. Objem 78 litrov, nastaviteľný chrbtový systém. CENA: 45,-€. Dalej predám veľmi zachovalý, nepoškodený turistický batoh Dachstein 30 v perfektnom stave. Objem 30 litrov. Pridám k tomu dve úplne nové termo fľaše ZDARMA! CENA: 35,-€. Dalej predám špičkové zateplené turistické - skialp - lyžiarske nohavice Arcteryx Primaloft Windstopper v 100% stave. Nohavice majú nastaviteľný pás, odzipsovateľný po celej dľžke z boku. Veľkosť XXL, presné odmerané rozmery: - celková dľžka 111 cm - šírka pásu max 60 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 67 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 50,-€ - REZERVOVANÝ! Mám aj iné bežné - vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
PLANIKA Mangart AVS  EU46,5
Ponúkam vynikajúcu turistickú obuv zn. Planika Mangart AVS. Je to spoľahlivá membránová turistická obuv od tradičného slovinského výrobcu Planika. Obuv je určená pre celoročné využitie. Ide o priedušnú ale zároveň i vodonepriepustnú(membrána PTFE- Air Tex) obuv, ktorá udrží nohu v suchu i v nepriaznivom počasí a blate. Jej patentovaný ventilačný systém AVS zabezpečuje ich priedušnosť. Kvalitný zvršok tvorí hydrofóbny hovädzí nubuk o hrúbke 2,4mm. Nad podrážkou je celoobvodová ochranná okopová guma, ktorá tak topánku chráni pred poškodením ostrými kameňmi a koreňmi. Kvalitná podrážka vibram® Softline Ultra má vynikajúci záber na rôznych povrchoch, spolu s kopolymerovou medzipodrážkou(anti shock absorbér) je zabezpečené účinné tlmenie nárazov pri chôdzi. Konštrukcia medzipodrážky nemá polyuretánový klin, čo zabezpečuje dlhú funkčnosť a životnosť. Súčasne tak nehrozí odtrhnutie gumenej časti podrážky, ako pri lacných modeloch turistickej obuvi. Anatomicky tvarované vložky Planika treking majú antibakteriálnu úpravu. Obuv výborne sedí na nohe, je komfortná, bezpečná a dostatočne citlivá v každom teréne. Je ideálna obuv pre ťažké turistické treky v náročných podmienkach. Patrí medzi najpredávanejšie modely značky Planika. Planika patrí do portfólia firmy Meindl(od r. 2005) a tiež vyrába i turistickú obuv pre zn. Meindl. Takže takto využíva pri výrobe i všetky technológie zn. Meindl. Topánky boli použité tak 3-4x na krátku prechádzku (skúsil som, no po úraze sa nedá)a sú teda takmer v stave novej obuvi- viď foto. Akurát sú kvalitne navoskované orig. voskom zn. Meindl. V prípade zodratia či poškodenia podrážky alebo okopovej gumy sa tieto komplet menia v servise turistickej obuvi(napr. Restday). Vlastnosti: - Vibram podrážka - antibakteriálna stielka - Air Tex membrána - po celom obvode gumený lem - kategória: B - zvršok: hovädzí hydrofóbny nubuk hr. 2,4 mm - podšívka: textilná s membránou AIR-TEX - stielka: Planika trekking, antibakteriálne G - podrážka: vibram ® Softline ultra - hmotnosť: 1576 g / pár, vel.8 - ostatné: AVS (ventilačný systém) - farba: hnedá
Salewa Condor EVO GTX
Nové, nenosené s visačkami v krabici (kupované v DE) Salewa WS Condor Evo Gore-Tex dostupné dve veľkosti: 36.5 EU / 23 cm a 35 EU / 22 cm - membrána Gore-Tex® Performance Comfort - podrážka Vibram® CENA: 159 € - najlepšie osobne v BA - Rača, prípadne zašlem na dobierku + 5 € - ponuka platí do zmazania inzerátu info z netu: Turistická obuv Salewa MS Condor Evo GTX je prvotriedna vysokohorská obuv na lezenie, vysokohorskú turistiku, alpské štíty a pohyb po ladovcoch. Samocistiaca podrážka Vibram Mulaz poskytuje mimoriadne úcinnú stabilitu pri lezení, dobrú prilnavost na skale a sutí a optimálnu trakciu na blate, tráve a snehu. Je to takmer neznicitelná obuv na horské túry a trekking a spolocne s membránou Gore-Tex predstavuje trvalú ochranu tvojicg nôh v každom pocasí. Na tento typ obuvi môžeš použit poloautomatické macky. Vlastnosti: - zvršok: 2,6 mm Perwanger velurová usen - podšívka: Gore-Tex Performance Comfort - trojvrstvová mikroporézna medzipodrážka - podrážka je z Vibram® Mulaz ponúkajúca efektívy grip na skale, štrku, snehu alebo trávnatom povrchu - lezecká nástupová špicka - kompatibilná z poloautomatickými mackami - gumená okopová ochrana okolo celej topánky - 3F systém pre pevné držanie päty a clenku - 3D šnurovací systém a vrstvená vložka zarucia stabilitu a podopretie chodidla Ako vybrať veľkosť Výber správnej veľkosti je kľúčový pri nákupe turistickej obuvi. Veľkosti sa u jednotlivých výrobkoch môžu líšiť. Bohužiaľ neexistuje jednotná veľkostná tabuľka. Z tohto dôvodu je najlepšie riadiť sa podľa rozmerov v cm. Treková/turistická obuv by mala byť o cca 0,5 až 1cm väčšia (po celodennom pochode sa vždy každému noha o trošku zväčší). Príklad: pokiaľ teda nameriate chodidlo 26 cm, mali by ste zvoliť veľkosť 41 1/3. Odporúčame však vyberať obuv o cca 0,5cm väčšiu. V tomto prípade teda veľkosť 42 EU (26,5cm). Poprípade sa riaďte s už Vami osvedčenou veľkosťou u danej značky.
Salewa Condor EVO GTX
Nové, nenosené s visačkami v krabici (kupované v DE) Salewa WS Condor Evo Gore-Tex dostupné dve veľkosti: 36.5 EU / 23 cm a 35 EU / 22 cm - membrána Gore-Tex® Performance Comfort - podrážka Vibram® CENA: 159 € - najlepšie osobne v BA - Rača, prípadne zašlem na dobierku + 5 € - ponuka platí do zmazania inzerátu info z netu: Turistická obuv Salewa WS Condor Evo GTX je prvotriedna vysokohorská obuv na lezenie, vysokohorskú turistiku, alpské štíty a pohyb po ladovcoch. Samocistiaca podrážka Vibram Mulaz poskytuje mimoriadne úcinnú stabilitu pri lezení, dobrú prilnavost na skale a sutí a optimálnu trakciu na blate, tráve a snehu. Je to takmer neznicitelná obuv na horské túry a trekking a spolocne s membránou Gore-Tex predstavuje trvalú ochranu tvojicg nôh v každom pocasí. Na tento typ obuvi môžeš použit poloautomatické macky. Vlastnosti: - zvršok: 2,6 mm Perwanger velurová usen - podšívka: Gore-Tex Performance Comfort - trojvrstvová mikroporézna medzipodrážka - podrážka je z Vibram® Mulaz ponúkajúca efektívy grip na skale, štrku, snehu alebo trávnatom povrchu - lezecká nástupová špicka - kompatibilná z poloautomatickými mackami - gumená okopová ochrana okolo celej topánky - 3F systém pre pevné držanie päty a clenku - 3D šnurovací systém a vrstvená vložka zarucia stabilitu a podopretie chodidla Ako vybrať veľkosť Výber správnej veľkosti je kľúčový pri nákupe turistickej obuvi. Veľkosti sa u jednotlivých výrobkoch môžu líšiť. Bohužiaľ neexistuje jednotná veľkostná tabuľka. Z tohto dôvodu je najlepšie riadiť sa podľa rozmerov v cm. Treková/turistická obuv by mala byť o cca 0,5 až 1cm väčšia (po celodennom pochode sa vždy každému noha o trošku zväčší). Príklad: pokiaľ teda nameriate chodidlo 26 cm, mali by ste zvoliť veľkosť 41 1/3. Odporúčame však vyberať obuv o cca 0,5cm väčšiu. V tomto prípade teda veľkosť 42 EU (26,5cm). Poprípade sa riaďte s už Vami osvedčenou veľkosťou u danej značky.
Salewa Condor EVO GTX
Nové, nenosené s visačkami v krabici (kupované v DE) Salewa WS Condor Evo Gore-Tex dostupné dve veľkosti: 36.5 EU / 23 cm a 35 EU / 22 cm - membrána Gore-Tex® Performance Comfort - podrážka Vibram® CENA: 159 € - najlepšie osobne v BA - Rača, prípadne zašlem na dobierku + 5 € - ponuka platí do zmazania inzerátu info z netu: Turistická obuv Salewa WS Condor Evo GTX je prvotriedna vysokohorská obuv na lezenie, vysokohorskú turistiku, alpské štíty a pohyb po ladovcoch. Samocistiaca podrážka Vibram Mulaz poskytuje mimoriadne úcinnú stabilitu pri lezení, dobrú prilnavost na skale a sutí a optimálnu trakciu na blate, tráve a snehu. Je to takmer neznicitelná obuv na horské túry a trekking a spolocne s membránou Gore-Tex predstavuje trvalú ochranu tvojicg nôh v každom pocasí. Na tento typ obuvi môžeš použit poloautomatické macky. Vlastnosti: - zvršok: 2,6 mm Perwanger velurová usen - podšívka: Gore-Tex Performance Comfort - trojvrstvová mikroporézna medzipodrážka - podrážka je z Vibram® Mulaz ponúkajúca efektívy grip na skale, štrku, snehu alebo trávnatom povrchu - lezecká nástupová špicka - kompatibilná z poloautomatickými mackami - gumená okopová ochrana okolo celej topánky - 3F systém pre pevné držanie päty a clenku - 3D šnurovací systém a vrstvená vložka zarucia stabilitu a podopretie chodidla Ako vybrať veľkosť Výber správnej veľkosti je kľúčový pri nákupe turistickej obuvi. Veľkosti sa u jednotlivých výrobkoch môžu líšiť. Bohužiaľ neexistuje jednotná veľkostná tabuľka. Z tohto dôvodu je najlepšie riadiť sa podľa rozmerov v cm. Treková/turistická obuv by mala byť o cca 0,5 až 1cm väčšia (po celodennom pochode sa vždy každému noha o trošku zväčší). Príklad: pokiaľ teda nameriate chodidlo 26 cm, mali by ste zvoliť veľkosť 41 1/3. Odporúčame však vyberať obuv o cca 0,5cm väčšiu. V tomto prípade teda veľkosť 42 EU (26,5cm). Poprípade sa riaďte s už Vami osvedčenou veľkosťou u danej značky.