inzercia, predaj, predám, bazár

dámske FISCHER TRINITY, AIR tec + Fischer W9

Kategória: Lyžovanie

Použité dámske lyže FISCHER TRINITY, AIR tec, light woodcore carbon + Fischer W9 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0483

Rádius a dĺžka:
13 (160cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
118-68-100 (160cm);

Pôvodná cena: 429€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Popis:
Športový duch zaobalený v klasickom dizajne. To je lyža Trinity s Air Tec technológiou, pre celkové zníženie váhy lyže. Tolerantná lyža ponúkajúca bezprostrednú jazdu.
Technológie:
AIR Tec - drevené jadro Air Tec je opatrené náročným striedavým frézovaním, ktoré na jednej strane. Znižuje hmotnosť jadra o 25% na druhej strane zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti.
SENDWICH SIDEWALL CONSTRUCTION - drevené jadro kombinované s bočnicami ABS v klasickej sendvičovej konštrukcii pre harmonickú pružnosť a dokonalú reakciu.
POPLAR WOOD CORE - vzduchové kanáliky v drevenom jadre so sklenenými vláknami výrazne znižujú jeho váhu.
CARBON TECH - špeciálna sieť z karbónových vlákien dodávajú výnimočné torzné vlastnosti a zároveň vyváženie tuhosti.
Klasika pro dámy, co mají rády kratší slalomové oblouky. Uvnitř se ukrývá odlehčené dřevěné sendvičové jádro POPLAR WOOD CORE - topol vyztužené plátem z karbonových vláken AIR CARBON. Lyže jsou vybaveny podložkou WOMENTRACK a odpovídajícím vázáním W9. Podložka WOMENTRACK je navržena tak, aby dosahovala co nejnižší možné hmotnosti, je tedy také o něco kratší, přizpůsobená pro vázání nastavené na dámské sjezdové boty. Funguje na dobře známém rail systému, dovoluje tedy snadné přenastavení na potřebnou délku skeletu boty. TRINITY MY STYLE představují stejně jako IVORY MY STYLE skvěle točivé dámské lyže s decentním designem a nízkou váhou. Rozdíl mezi oběma modely lze nalézt především v jejich tvrdosti - TRINITY jsou o něco měkčí není Titanal. Díky ON-PISTE ROCKERu, o malinko delšímu přizvednutí špičky, je nasazení oblouku neuvěřitelně jednoduché v každé situaci. Lyže určené pro zdatnější lyžařky, do oblouku ale příjemně povedou i lyžařky středně pokročilé.
dámske FISCHER TRINITY, AIR tec + Fischer W9
Podobné inzeráty
dámske FISCHER TRINITY, AIR tec, 2017
Použité dámske lyže FISCHER TRINITY 2017, AIR tec, light woodcore, carbon + Fischer W9 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0484 Rádius a dĺžka: 13 (160cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 118-68-100 (160cm); Pôvodná cena: 429€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Popis: Športový duch zaobalený v klasickom dizajne. To je lyža Trinity s Air Tec technológiou, pre celkové zníženie váhy lyže. Tolerantná lyža ponúkajúca bezprostrednú jazdu. AIR Tec - drevené jadro Air Tec je opatrené náročným striedavým frézovaním, ktoré na jednej strane. Znižuje hmotnosť jadra o 25% na druhej strane zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti. SENDWICH SIDEWALL CONSTRUCTION - drevené jadro kombinované s bočnicami ABS v klasickej sendvičovej konštrukcii pre harmonickú pružnosť a dokonalú reakciu. POPLAR WOOD CORE - vzduchové kanáliky v drevenom jadre so sklenenými vláknami výrazne znižujú jeho váhu. CARBON TECH - špeciálna sieť z karbónových vlákien dodávajú výnimočné torzné vlastnosti a zároveň vyváženie tuhosti. Klasika pro dámy, co mají rády kratší slalomové oblouky. Uvnitř se ukrývá odlehčené dřevěné sendvičové jádro POPLAR WOOD CORE - topol vyztužené plátem z karbonových vláken AIR CARBON. Lyže jsou vybaveny podložkou WOMENTRACK a odpovídajícím vázáním W9. Podložka WOMENTRACK je navržena tak, aby dosahovala co nejnižší možné hmotnosti, je tedy také o něco kratší, přizpůsobená pro vázání nastavené na dámské sjezdové boty.Funguje na dobře známém rail systému, dovoluje tedy snadné přenastavení na potřebnou délku skeletu boty.
Fischer My Trinity SLR PRO - dĺžka 160cm + viazanie RS 9 GW
Predám nové nejazdené dámske lyže Fischer My Trinity SLR Pro, spolu s viazaním My RS 9 GW, dĺžka lyží 160cm. Katalógová cena modelu je 420 eur. Ľahké lyže s jadrom Air-Tec, vhodné pre dynamickú jazdu v kratších oblúkoch. Ako môžte vidieť aj na fotkách v inzeráte, lyže sú nové, nikdy nepoužité. Viac info cez email alebo na mobile, inzerát je platný do jeho zmazania. Pri vážnom záujme a serióznej dohode je možné poslať aj kuriérom - poštovné je v takomto prípade 10 eur. Head Fischer Salomon Rossignol Atomic Blizzard Dynastar Elan Sporten Volkl Nordica K2 Kastle Sulov Armada Egoe G3 Lusti ......................................................................................................... Dámske zjazdové lyže vynikajúce svojou nízkou hmotnosťou vďaka odľahčenému jadru AIR TEC. Sú ľahko ovládateľné a vhodné na dynamickú jazdu v krátkych oblúkoch. Konštrukcia: sandwich - sidewall Rádius: 13m pri 160cm Hmotnosť: 1750g (160 cm) Lyže My Trinity SLR od značky Fischer sú skvelou voľbou pre lyžiarky, ktoré majú rady kratšie slalomové oblúky. Ich výhodou je jadro Sandwich Sidewall Air Tec, ktoré v kombinácii s drevenou ABS konštrukciou zabezpečujú vynikajúcu stabilitu a dobrú ovládateľnosť. Lyže Fischer My Trinity SLR disponujú odľahčenou podložkou SLR a vystuženou vrstvou Carbon Tech z karbónových vlákien. Dámy určite ocenia technológiu Women BMP v podobe montážneho bodu, ktorý je umiestnený jemne vpredu. Uľahčuje tak zatáčanie a šetrí energiu.
153 cm FISCHER PROGRESSOR F18 AIR TEC 2017
Použité lyže FISCHER PROGRESSOR F18 AIR TEC 2017, DUAL radius, onpiste rocker, WOODCORE, CARBON + Fischer RS11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1340 Rádius a dĺžka: 12,5 (153cm); Parametre: 122-74-103 (153cm); Pôvodná cena: 549€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Lyže Fischer Progressor 18 majú drevené odľahčené Air Tec jadro, Air Carbon výstuhu pre dostatočnú tuhosť a primeraný priehyb.Sandwich Sidewall a Razorshape konštrukcia umožňuje presný prenos sily na hrany a originálne Dual Radius System krojenie jednoduchú zmenu dĺžky polomeru oblúkov. Ľahké nasadenie oblúkov a dobrá prejazdnosť lyží je umožnená On-Piste ROCKER tvarovaním prednej časti lyže . Sú určené športovo orientovanému pokročilému lyžiarovi , ktorý hľadá vysokú univerzálnosť, stabilitu a rýchlosť , stredné a kratšie polomery oblúkov a ovládteľnosť aj v ťažších podmienkach rozjazdenej zjazdovky ,alebo čerstvého snehu. Ski kategória – allround lyže pre pokročilých na upravenú aj rozjazdenú zjazdovku On-Piste ROCKER 200/1-2 Air Core Carbon patentované drevené jadro s vysokým obsahom vzduchu pre zníženie váhy a vysokú tuhosť Sandwich Sidewall konštrukcia bočníc pre lepší prenos síl a tuhosť Sintrovaná sklznica pre lepšie nasýtenie voskom a vysokú životnosť Dual Radius System dvoch polomerov krojenia pre lepšie ovládanie Powerrail system uchytenia viazania Fischer RS 11 viazanie s Full Diagonal patou Z-DIN 3-11. Zjazdové lyže FISCHER Progressor F18 , ktoré sú známe svojím slalomovým charakterom. Vo vnútri lyží sa ukrýva nové drevené jadro AIR TEC, vystužené plátom z ľahkých karbónových vlákien AIR CARBON. Lyže sú vybavené podložkou Powerrail a viazaním RS11 Powerrail. Podložka Powerrail funguje na dobre známom Rail systéme, ktorý dovoľuje ľahké prenastavenie dĺžky skeletu topánky.
FISCHER PROGRESSOR F19 Ti RT 2019
Použité lyže FISCHER PROGRESSOR F19 Ti RT 2019, AIR TEC, woodcore, titanium + Fischer RSX 12 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190174 Rádius a dĺžka: 14 (163cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 122-75-104 (163cm) Pôvodná cena: 664€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Fischer Progressor F19 Ti RSX 12 Racetrack ​ Extrémne ľahká, vysoko výkonná lyža pre upravené zjazdovky. Razorshape geometria s Air Tec Ti jadrom zaručúju maximálnu redukciu váhy a vysokú stabilitu v každom oblúku. Dvojitý rádius a výstuha Titanal 0.5 garantuje atletický charakter. Táto lyža je najľahším výkonnostným modelom na trhu. Taktiež šetrí energiu pri lyžovaní na zjazdovke – počas celého dňa. S technológiou On-Piste ROCKER, teda kratšou kontaktnou dĺžkou lyže je nasadenie oblúka oveľa jednoduchšie. Špeciálne vyladená na upravené zjazdovky, zabezpečuje jednoduchšie manévrovanie v oblúkoch. Vďaka rozdielnej geometrii špičky a pätky, lyžiari spoznávajú čaro dvoch rozdielnych rádiusov v jednej lyži rady Progressor. 13 a 17 m rádius zabezpečuje viac dynamiky v oblúkoch – či už uprednostníte oblúk krátky alebo dlhý. - SANDWICH SIDEWALL CONSTRUCTION - Drevené jadro kombinované s ABS bočnicami v klasickej sendvičovej konštrukcii pre vyvážený ohyb a dokonalú reakciu. BEECH POPLAR WOOD CORE - Jadro s dokonalou kombináciou ľahkosti a rovnováhy flexu. AIR CARBON TI 0.8 - Drevené jadro, dvojitý Titanal o hrúbke 0,8mm. Vystužené Air Carbonom. AIR TEC TI - Air Tec jadro vystužené titánom DUAL RADIUS SYSTEM - Rozdielne polomery krojenia v prednej a zadnej časti lyží umožnujú rýchlejšie nasadenie oblúku a vynikajúcu výkonovú charakteristiku v dlhých aj v krátkych oblúkoch. ON-PISTE ROCKER - Kratšia kontaktna dĺžka lyže zabezpečuje jednoduchšie točenie a manévrovanie. RAZORSHAPE - Vyspádované bočnice dávajú lyžiam špeciálny, žiletkový tvar. Prvoradou výhodou je zníženie váhy. Dodatočne však toto špeciálne tvarovanie ponúka vyššiu rýchlosť a živosť, vďaka zníženiu kontaktnej plochy v hlbokom snehu. RACETRACK - Optimalizovaný flex s voľným prehybom, dokonalý kontakt so zjazdovkou, priamy prenos síl SINTERED BASES - Sintrovaná sklznica má výnimočné vlastnosti pre voskovanie a dlhú životnosť.
FISCHER PROGRESSOR F18 PRO RS POWERRAIL 2019
Použité lyže FISCHER PROGRESSOR F18 PRO RS POWERRAIL 2019, AIR TEC, woodcore + Fischer RS 11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190173 Rádius a dĺžka: 13 (160cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 122-74-103 (160cm) Pôvodná cena: 549€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Model Progressor F18 sú extrémne ľahké lyže do všetkých podmienok. Podložka AllRide optimalizuje prenos energie a šetrí lyžiarovu energiu aj pri celodennom lyžovaní. Lyže sú dokonalo vyvážené a perfektne sa ovládajú vďaka geometrii Razorshape s Air Tec jadrom. Tieto lyže sú ideálne pre milovníkov krátkych až stredných oblúkov. Lyže sú stabilné aj v dynamických carvingových oblúkoch vďaka vykrojeniu v dvojitom rádiuse. Technológie: - Sandwich Sidewall Construction Drevené jadro kombinované s ABS bočnicami v klasickej sendvičovej konštrukcii pre vyvážený ohyb a dokonalú reakciu pri odraze. - Air Carbon Drevené jadro vystužené ultra ľahkým a extrémne pevným high-tech materiálom používaným v leteckom priemysle. - Air Tec Drevené jadro Air Tec je upravené náročným striedavým frézovaním, ktoré na jednej strane znižuje hmotnosť jadra o 25% a na druhej strane zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti. - AllRide Podložka AllRide optimalizuje prenos energie medzi lyžiarom a lyžami. - On-Piste Rocker Kratšia kontaktná dĺžka špičky lyže zabezpečuje jednoduchšie manévrovanie. - Razorshape Vyspádované bočnice dávajú lyžiam špeciálny žiletkový tvar. Prvoradou výhodou je zníženie váhy, dodatočne však toto špeciálne tvarovanie ponúka vyššiu rýchlosť lyží. - Dual Radius System Rozdielne polomery krojenia v prednej a zadnej časti lyží umožňujú rýchlejšie nasadenie oblúku a vynikajúcu výkonovú charakteristiku. - Sintered Bases Sintrovaná sklznica má dlhšiu životnosť.
dámske FISCHER MY TURN 68, AIR tec, 2018
Použité dámske lyže FISCHER MY TURN 68 2018, AIR tec, LIGHT woodcore + FISCHER W9 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0844 Rádius a dĺžka: 13 (160cm); Parametre: 118-68-100 (160cm); Pôvodná cena: 513€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Zjazdové lyže FISCHER My Turn 68 sú určené pre skúsenejšie ale aj začiatočné lyžiarky, presne preto FISCHER vyvinul Fischer MY-sériu, z ktorej si každá lyžiarka môže vybrať vhodné lyže: MY Turn pre zjazdovky, MY Mountain pre All Mountain a MY Ranger pre freeride. Lyže My Turn 68 spadajú do kategórie MY Turn, ktorá vyniká svojou ľahkosťou a jednoduchým ovládaním na svahu ale aj mimo neho.