inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske inline TT Blade č.38

Kategória: In-lines, Skateboarding

Darujem dámske inline TT Blade č.38
Dámske inline TT Blade č.38
Podobné inzeráty
Inline chranice Zealot velkost S - nové
Predam Inline chranice Zealot velkost S - nové. Idealne osobne alebo dobierka pri uhrade dopravy vopred. Popis: Zealot CRASH3. Set detských inline chráničov Zealot CRASH3 v atraktívnom dizajne na kolená, lakte a zápästia. Penová výplň z vnútornej strany zvyšuje pohodlie a eliminuje otlaky. Sú vhodné pre deti na inline korčule, skateboard, bicykel, prípadne ďalšie aktivity, kde hrozí riziko zranenia. pružné pásiky pre lepší komfort nosenia sťahovanie a zaistenie na suchý zips pre ešte lepšie a komfortnejšie dotiahnutie na rukách a nohách vnútorné mäkké penové polstrovanie chrániče sú v súlade s európskou normou EN 14120 odporučená výška postavy pre: S: 135 -145 cm, M: 145 - 155 cm
Rollerblade Macroblade 100 woman veľ.38,5 black/pink
Predám moje úžasné inline korčule, ktoré mi od materskej len doma stoja. Sú málo používané s bežnými známkami použitia - viď foto. Inline ponožky v doladených farbách ku korčuliam pridám zadarmo. Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť ešte na cene. PC: 249,90 EUR. Inline korčule Rollerblade Macroblade 100 W z dámskej kolekcie vhodné pre náročné a skúsené korčuliarky, ktoré vyžadujú zvýšenú dávku komfortu a výkon. Hliníkový podvozok je osadený kolieskami s priemerom 100 mm s tvrdosťou 85A a ložiskami najvyššej triedy SG9, ktorá sa vyznačujú výrazne vyššou válivosťou, vyžadujú menej námahy - pre rýchlu jazdu sú vhodne zvolené. Veľké kolieska absorbujú vibrácie spôsobené jazdou po nerovnom povrchu. Korčule sa upínajú klasickým spôsobom pomocou šnúrok so zámkom, pracky a suchého zipsu. Značka: Rollerblade Macroblade Farba: čierna, ružová, sivá Veľkosť: 38,5 Vnútorná dĺžka: 24,5 cm Rám: 4x100 hliník Veľkosť koliesok: 100 mm Tvrdosť koliesok: 85A Ložiská: SG9 Zapínanie: šnúrky so zámkom, pracka a suchý zips Vzhľadom k vylepšenej konštrukcii topánočky Form 5Star Fit je topánka veľmi pohodlná s prvkami pre maximálny komfort a prispôsobenie. Na výrobu vnútornej výstelky bol použitý veľmi ľahký materiál, ktorý poskytuje excelentný komfort pri zachovaní najdôležitejšie vlastnosti - prenášanie energie pri korčuľovaní. Inline ponožky Rollerblade Skate Socks Black/Pink v čiernej farbe s ružovými prúžkami majú tlmenie na strategických miestach a výborne odvádzajú pot. Osobný odber je možný v Košiciach alebo v Prešove, prípadne pošlem poštou podľa aktuálneho cenníka.
Detske roztahovacie inline korcule Sulov Inline Racer
Detske roztahovacie inline korcule Sulov Inline Racer Velkost 37-40, loziska ABEC 5, kolieska 76 mm, hlinikovy podvozok Ako nove, pouzite 2 krat, aj s krabicou. Povodna cena cca 70 EUR.
Inline chranice Zealot velkost S - nové
Predam Inline chranice Zealot velkost S - nové. Idealne osobne. Popis: Zealot CRASH3. Set detských inline chráničov Zealot CRASH3 v atraktívnom dizajne na kolená, lakte a zápästia. Penová výplň z vnútornej strany zvyšuje pohodlie a eliminuje otlaky. Sú vhodné pre deti na inline korčule, skateboard, bicykel, prípadne ďalšie aktivity, kde hrozí riziko zranenia. pružné pásiky pre lepší komfort nosenia sťahovanie a zaistenie na suchý zips pre ešte lepšie a komfortnejšie dotiahnutie na rukách a nohách vnútorné mäkké penové polstrovanie chrániče sú v súlade s európskou normou EN 14120 odporučená výška postavy pre: S: 135 -145 cm, M: 145 - 155 cm
Rollerblade Macroblade 100 woman veľ.38,5 black/pink
Predám úžasné inline korčule, málo používané s bežnými známkami použitia - viď foto. Inline ponožky v doladených farbách ku korčuliam pridám zadarmo. PC: 249,90 EUR. Inline korčule Rollerblade Macroblade 100 W z dámskej kolekcie vhodné pre náročné a skúsené korčuliarky, ktoré vyžadujú zvýšenú dávku komfortu a výkon. Hliníkový podvozok je osadený kolieskami s priemerom 100 mm s tvrdosťou 85A a ložiskami najvyššej triedy SG9, ktorá sa vyznačujú výrazne vyššou válivosťou, vyžadujú menej námahy - pre rýchlu jazdu sú vhodne zvolené. Veľké kolieska absorbujú vibrácie spôsobené jazdou po nerovnom povrchu. Korčule sa upínajú klasickým spôsobom pomocou šnúrok so zámkom, pracky a suchého zipsu. Značka: Rollerblade Macroblade Farba: čierna, ružová, sivá Veľkosť: 38,5 Vnútorná dĺžka: 24,5 cm Rám: 4x100 hliník Veľkosť koliesok: 100 mm Tvrdosť koliesok: 85A Ložiská: SG9 Zapínanie: šnúrky so zámkom, pracka a suchý zips Vzhľadom k vylepšenej konštrukcii topánky Form 5Star Fit, je topánka veľmi pohodlná s prvkami pre maximálny komfort a prispôsobenie. Na výrobu vnútornej výstelky bol použitý veľmi ľahký materiál, ktorý poskytuje excelentný komfort pri zachovaní najdôležitejšie vlastnosti - prenášanie energie pri korčuľovaní. Inline ponožky Rollerblade Skate Socks Black/Pink v čiernej farbe s ružovými prúžkami majú tlmenie na strategických miestach a výborne odvádzajú pot. Osobný odber je možný v Košiciach alebo v Prešove, prípadne pošlem poštou podľa aktuálneho cenníka.
Dámske inline TT Blade č.38
Predám používané dámske kolieskové korčule Zn. TT Blade ultra wheels. Korčule sú plne funkčné, majú škrabance a odreniny. Na funkciu to nemá vplyv. Cena dohodou... Prosím kontaktovať len mailom, na číslo nevolať. Som často v zahraničí, na maily odpisujem.