inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske legíny

Kategória: Nohavice

Predám dámske legíny. Veľkosť:UNI. Cena:2€/ks+poštovné.
Dámske legíny
Podobné inzeráty
NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA
NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - [13.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 1 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 2 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 3 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 4 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 5 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 6 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 7 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 8 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 9 NÁDHERNÉ LEGÍNY slovenskej značky KFIT - AFRICA - 10 Predám tieto prekrásne legíny slovenskej značky KFIT® alebo KLOTINKFIT vo veľkosti S. Je to motív AFRICA. Sú NOVÉ, iba vypraté. Legíny sú vyrobené na Slovensku. Na eshope sú už vypredané. V legínach Africa s nežnou, hravou potlačou bude pre teba každá výzva doslova hračkou. Legíny sú vyrobené z nebesky hebučkej, funkčnej látky, ktorá je ľahká a maximálne priedušná. Ani v horkých, uponáhľaných dňoch tak nemusíš mať strach, že by si sa zapotila. Spevnené bočné švy a extra vysoký pás ťa podrží pri každej situácií a technológia Perfect fit sa postará o to, že naše ultra pohodlné legíny už proste nebudeš chcieť dať dole. Detaily Vysoký a elastický pás pre ideálne priliehanie Flexibilný materiál prispôsobený pre záťaž Vyrobené na Slovensku CENA: 38 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
LELOSI termo legíny Polarosi - viac druhov
Úplne nové s visačkou v originálnom balení. Legíny na 1. foto - veľ. S Legíny na 2. foto - veľ. L Legíny na 3. foto - veľ. S, M a XL Legíny na 4. foto - veľ. S a XL Legíny na 5. foto - veľ. L Legíny na 6. foto - veľ. M Legíny na 7. foto - veľ. M
100% merino dámske legíny, spodky L
100% merino dámske legíny, spodky L TRIUMPH 100% merino legíny maslové JANUS 100% merino legíny sivé MC KINLEY 100% merino legíny sivo ružové CENA ZA KUS 25€ IRIS 100% merino legíny krátke nohavice CENA 10€ Ostatné už predané --- MERINO VLNA je vhodná pre nosenie po celý rok, nakoľko má výborné termo-regulačné vlastnosti, je priedušná a chladivá v lete, hrejivá a izolujúca v zime. Je to 100% prírodný materiál, nevyvoláva alergické reakcie, nezapácha, nemusí sa tak často prať, má samočistiacu schopnosť, po použití ho stačí len vyvetrať. Vhodné na bežné nosenie, ale aj náročné športové aktivity. --- Môžme sa taktiež spojiť cez videohovor, kde Vám vecičky môžem ukázať, predviesť a pod. :) Osobný odber alebo pošlem poštou pri platbe vopred, prípadne aj na dobierku so zálohou 5€. Ďakujem, že nakupujete z druhej ruky a šetríte tak životné prostredie ♻️ Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Legíny dámske S/M
Predám dámske legíny nové,nenosené 1/ koženkové lesklé legíny elastické nové veľkosť M...15€,(PREDANÉ) 2/ trblietavé legíny vyteplene nové nenosené veľkosť S...8€,3/ lesklé legíny elastické nenosené príjemný hladký materiál veľkosť S...7€ ostatné legíny 6€ je možné aj dohodnúť viac informácií podám emailom
KRÁSNE LEGÍNY značky ABRAKA - CYKLISTKA
Predám tieto legíny slovenskej značky ABRAKA, motív Cyklistka vo veľkosti S. Legíny boli oblečené párkrát na cyklotúre, top stav, detaily na fotkách. Abraka® legíny Cyklistka sú autorským dizajnom od ilustrátorky Bessaillustration. V legínach s originálnym dizajnom a vo veselých farbách budeš neprehliadnuteľná kamkoľvek pôjdeš. Legíny sú šité v pohodlnom strihu s vysokým pásom a so skrytým vreckom. Legíny sú vďaka pozornému výberu prémiových európskych materiálov, plochým švom doslova ako druhá koža. Držia tam, kde majú a pekne formujú líniu drieku. Elastické švy neťahajú, umožnujú plný rozsah pohybu a vďaka špeciálnej technológii pletenia majú vysokú odolnosť voči presvitaniu. Vyrobené z materiálu z recyklovaných PET fliaš. Abraka® legíny Cyklistka sú ušité z materiálu Shape – priedušného, extra jemného materiálu s vysokou hustotou pletenia, vďaka čomu dosahujú vysokú odolnosť voči presvitaniu, veľkú rozťažnosť pre voľnosť pohybu a UVB ochranu SPF 50+. Materiál Shape sa vyznačuje vysokým komfortom nosenia a vynikajúcim spevnením. CENA: 40 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
KRÁSNE LEGÍNY značky ABRAKA - RAJ, NOVÉ, LEN VYPRANÉ
Predám tieto krásne legíny slovenskej značky ABRAKA, motív Raj vo veľkosti L. Legíny sú NOVÉ, boli iba vypraté. Abraka® legíny Raj sú autorským dizajnom od šikovnej ilustrátorky Adrieny Lehockej. Legíny sú šité v pohodlnom strihu s vysokým pásom a so skrytým vreckom. Legíny sú vďaka pozornému výberu prémiových európskych materiálov, plochým švom doslova ako druhá koža. Držia tam, kde majú a pekne formujú líniu drieku. Elastické švy neťahajú, umožnujú plný rozsah pohybu a vďaka špeciálnej technológii pletenia majú vysokú odolnosť voči presvitaniu. Abraka® legíny Raj sú ušité z materiálu Hike – priedušného, kompresného, odolného materiálu s vysokou hustotou pletenia vďaka čomu dosahujú vysokú odolnosť voči presvitaniu a UVB ochranu SPF 50+. CENA: 50 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!