inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske legíny ,,M,, nové

Kategória: Športové oblečenie

Čisto nové, darované.Neodhadli veľkosť.
Inak by som nepredala.
Zn.Nike.
Perfektný materiál, 100% odporúčam.
Cena v obchode za takéto legíny je 40€.
Posúvam za super cenu.
Veľkosť M.
Moderný dizajn.
Dámske legíny ,,M,, nové
Podobné inzeráty
predam viacere damske sportove leginy na postavu cca 36-38
z dovodu upratovania skrine predam parkrat oblecene, neposkodene damske sportove leginy velkosti cca 34-36-38-40 na postavu 36: 1. FOTO SPODNA RADA: - sive melirove leginy, trosku teplejsie, pevnejsie na pase, Take a walk, S, 4e - tmavosive melirove leginy, zelenkave presivanie na bokoch, vzadu pod kolenom cierne pasy, Active by Tschibo, S, 4e - farebne gulickove leginy, H&M sport, 146/152 - su kratsie, 3e - maskacove sivo cierne, zelenkavy pasik, vnutri snurka, vzadu vacok na zips a priedusny pas - aj pod kolenami zozadu az dole, Workout, 36, 5e - paskate sivo cierne vzorovane, vnutri snurka, Casali, 36, 4e - tenke bordove leginy, vpredu biely napis Faith, 3e - drobny maskacovy vzor, cerveny pas Sport united, M, 3e 1. FOTO VRCHNA RADA: - cierne leginy, pevny pas, vzadu zelene zipsy od chodidiel a reflexny pasik - ten je mierne zosuchany, zips na maly vacok aj na pravom boku od pasa, SOC, 6, 3e - cierne leginy s cerveno ciernym vzorom bo celych bokoch a zozadu, tam je vacok na zips, pevny pas, pod kolenami zozadu sietkovana latka na vetranie, Only, S, 5e pri odbere vsetkych cena 30 eur Moznost vyskusat, predam vacsie mnozstvo siat velkost 36, vhodne aj do obchodu, pozrite dalsie moje inzeraty - vsetko oblecenie na postavu cca 34-36 prip. 38 Moznost vyskusat v BA Ruzinove pri odbere vacsieho mnozstva veci mnozstevna zlava vhodne aj na predaj do obchodu s oblecenim PROSIM VOLAT - CEZ PRACOVNE DNI PO 16.00 ALEBO CEZ VIKEND, NA SMS NEREAGUJEM
Legíny
Predám nenosené legíny po 15€. Žlté legíny s riasením - vel.XS Zelené legíny - vel. S-M Ružové legíny s riasením - vel. S Bledo šedé legíny s riasením - vel.S Modré legíny - vel.S-M Na štítkoch je iné číslovanie ale skutočnú veľkosť som uviedla vyššie.
Legíny na cvičenie
Predám nenosené legíny po 15€. Tmavo šedé legíny - vel.S Čierne legíny s riasením - vel.M-L Modré legíny - vel.S-M Fialové legíny - vel.S Veľkosť na štítkoch je iná, ale správne číslovanie som uviedla vyššie.
Legíny
Legíny modré s čiernym pásom - terranova XS - 4€ (nenosené) Tehotenské legíny sivé - esmara M 40/42 - 5€ (PREDANE) Legíny športové sivé s lososovým pásom - H&M XS - 5€ (PREDANE) Legíny modré - esmara M 40/42 - 2€ (nenosené) Sivé legíny - H&M XS - 7€ (PREDANE) Trojštvrtové rifle (raz oblečené, boli po domácky trochu zúžené) - S, skôr M - 5€ Pošlem poštou v prípade prevodu na účet (+ poštovné), poprípade osobný odber po dohode. Prosím píšte E-MAIL alebo SMS, nevolať.
Legíny
Predaj damske športové legíny značky Under Armour project rock. Legíny sú úplne nové veľkosť XS. Legíny sú ušité z ľahkého syntetického materiálu, ktorý skvele odvádza pot a veľmi rýchlo schne. Vďaka prímesi elastanu a technológiu 4-Way Stretch sú legíny mimoriadne pružné a vhodné tak, pre všetky typy tréningov.
Predám dámske legíny
Predám nové legíny a nový komplet. Čierne športové legíny s vysokým pásom veľ. 38/M cena 10€ Dlhé legíny svetlomodrej farby s vyšším pásom veľ. Uni (S/M) cena 10€ Dámsky športový komplet (ružový, legíny + top) veľ. 36/S cena 12€ Pre viac info správa.