inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske lyže Dynastar

Kategória: Lyžovanie

predám carvingové lyže značky Dynastar exclusive sensation, dĺžka 153 cm, rádius 13m. Viazanie je rýchlo nastaviteľné din 9.
Vhodné pre začiatočníka až stredne pokročilého lyžiara. Dôvod predaja, kúpa nových. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Dámske lyže Dynastar
Podobné inzeráty
DYNASTAR SULTAN 85  Lyže
Predám Lyže DYNASTAR SULTAN 85 L=184cm R=19m Lyže Dynastar Legend Sultan 85 Nikdy neviete, aké bude počasie? Objavte lyže Dynastar Legend Sultan 85 a môžete sa staviť, že sa vám roztrhnú za akýchkoľvek podmienok. Tieto lyže sú známe svojou všestrannosťou a Dynastar odviedol skvelú prácu, aby zabezpečil, že lyže Dynastar Legend Sultan 85 budú spoľahlivé bez ohľadu na okolnosti. Pripravte sa na zážitok, na ktorý nezabudnete. Detaily produktu Tvar Pomaly stúpajúci rocker v špičke umožňuje lyžiarom manévrovať bez námahy a plávať v prašane alebo premenlivom snehu. Tradičnejší priehyb pod chodidlom stále umožňuje lyži, aby bola výkonná a ľahko sa roztrhla v akýchkoľvek podmienkach alebo teréne. Vertikálne bočnice pretekárskeho oddelenia po celej dĺžke sa používajú na dokonalú priľnavosť hrán, silu a rovnováhu na snehu. Jadro je obklopené multiaxiálnymi vláknami, ktoré zvyšujú torznú tuhosť, ktorá sa rovná stabilite a odrazovej energii, a vrchná a spodná vrstva titanalu poskytuje vynikajúcu stabilitu a kontakt so snehom aj v tých najhorších snehových podmienkach. Flex Dynastar využíva 3D konštrukciu s dreveným jadrom, ktorá je známa tým, že poskytuje najlepšie flexibilné vzory na maximalizáciu výkonu a úplnú stabilitu. 3D profil robí lyže ľahšími, zlepšuje kontrolu a všestrannosť. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(01202021)
Dynastar M Course
Predám sezonu jazdené špičkové lyže v Limitovanej edícii Dynastar M Course + SPX 15. Dynastar M Course, ktorý predstavil samotný Clement Noël, má exkluzívny vzhľad a vysoký výkon. Lyže Dynastar M Course, vyrobených len vo veľmi malom počte 500 kópií (lyže majú poradové číslo 395) boli vyvinuté priamo závodným oddelením. Základom tejto lyže je Dynastar Speed ​​master GS R22. Je to lyža navrhnutá na veľké oblúky vysokou rýchlosťou, ale dokážete bez problémov s nimi urobiť aj stredne oblúky. Tieto lyže sú veľmi výkonné. Komentáre Clémenta Noëla: "Som prekvapený ľahkosťou, s akou sa dá lyžovať v sérii oblúkov, ale predovšetkým super dobre reaguje, keď doňho trochu udriete. Lyže sú s viazaním Loox SPX 15 White Speed ​​vo farbe špeciálne vyvinutej pre M Course a nádherným transportným vakom. Povodna cena 1599€ teraz 680€
Dynastar M Course
Predám sezonu jazdené špičkové lyže v Limitovanej edícii Dynastar M Course + SPX 15. Dynastar M Course, ktorý predstavil samotný Clement Noël, má exkluzívny vzhľad a vysoký výkon. Lyže Dynastar M Course, vyrobených len vo veľmi malom počte 500 kópií (lyže majú poradové číslo 395) boli vyvinuté priamo závodným oddelením. Základom tejto lyže je Dynastar Speed ​​master GS R22. Je to lyža navrhnutá na veľké oblúky vysokou rýchlosťou, ale dokážete bez problémov s nimi urobiť aj stredne oblúky. Tieto lyže sú veľmi výkonné. Komentáre Clémenta Noëla: "Som prekvapený ľahkosťou, s akou sa dá lyžovať v sérii oblúkov, ale predovšetkým super dobre reaguje, keď doňho trochu udriete. Lyže sú s viazaním Loox SPX 15 White Speed ​​vo farbe špeciálne vyvinutej pre M Course a nádherným transportným vakom. Povodna cena 1599€
Dámske lyže  DYNASTAR +  ELAN
Predám rodinné, jazdené lyže v TOP stave: 1. Lyže DYNASTAR Elite Pro , dĺžka 160 , viazanie LOOK Nx. Geometria lyže 119/67/102 mm , rádius 12M. Viď link : Lyže jazdila iba moja dcéra. CENA: 250 EUR 2. Lyže ELAN Delight 158 cm, viazanie Elan 9 EL.W Geometria lyže 125/78/108 mm, rádius 12,8 m. Viď link: Lyže jazdila iba moja vnučka. Cena : 200 EUR K lyžiam pridám ako bonus palice Rossignol... ...viď môj link na Bazoši: " " Pošlem aj na dobierku.
Lyže Dynastar
Predám atraktívne jednu sezonu jazdené lyže v Limitovanej edícii Dynastar M Course + SPX 15, veľkosť 175 cm R19. Lyže Dynastar M Course, vyrobených vo veľmi malom počte kópií (500ks)boli vyvinuté priamo závodným oddelením značky Sallanches.Základom tejto lyže je Dynastar Speed master GS R22. Lyže majú osadené viazaníe Loox SPX 15 White Speed vo farbe špeciálne vyvinutej pre M Course a predávajú sa spolu transportným vakom. Ostarávacia cena bola 1599€. Cena teraz 590€.
damske lyže Dynastar NEVA 148 cm, lyžiarky Salomon
Predam damske lyže dynastar NEVA 148 cm , 100-73-124, r 11 s viazaním dynastar do 110 kg , lyže su pripravene na svah , cena lyže 119 Eur . V prípade zaujmu mam aj lyžiarky Salomon velkost 39 , skelet 296 mm , vnutorna dlžka ma 25,5 cm , pevne klipsy , microsystem , nastavitelne na lytku . pekne , malo nosene , cena 80 Eur . Alebo lyžiarky Rossignol Alltrack velkost 41 , vnutorna dlžka ma 26 cm , skelet 308 mm , pevne klipsy , microsystem , nastavitelne na lytku , prepinanie na lyzovanie a chodzu . cena 68 Eur. Mam aj damske palice a prilbu .