inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske pyžamo s visačkou NOVÉ

Kategória: Spodná bielizeň

Nové dámske pyžamo Talianskej značky BELOVED

Veľkosť S
Dámske pyžamo s visačkou NOVÉ
Podobné inzeráty
1.Dámske pyžamo 2.Dievčenské pyžamo-krátky rukáv a nohavice
1.Predám nenosené dámske pyžamo červenej farby. Veľkosť M. Obvod hrudníka: 94cm. Obvod pásu: 94cm a Dĺžka: 64cm. Nohavice: Obvod pásu na gumu: 64cm a Dĺžka: 38cm. Cena-8eur. 2.Predám málo nosené dievčenské pyžamo. Veľkosť 140, obvod hrudníka: 84cm, obvod pásu: 80cm, dĺžka: 50cm. Nohavice na gumu: obvod pásu: 56cm a Dĺžka: 27cm. Cena-2eur.
Victorias secret satenové pyžamo nové
Nové nenosené originál zabalené s visačkou. Vekosť M ideálne na spánok aj keď nosís S Príjemny materiál - saténové. Fotky na postave neposielam, pyžamo si obliekať nebudem z hygienických dôvodov, taktiež ho ani nebezoberiem nas5 po kúpe. (Povodná cena 59£ + 10£ shipping) Prosím 20 eurové špekulantky nepísať. Možný osobný odber Galanta, Trnava alebo poštou cez Vinted. Prikladám odkaz na Vinted (erdza)
Pyžamo dámske nové
Predám nové dámske pyžamo velkosť 38. Takže to je M velksot ale je skôr vhodne na L pripadne voľnejšie m. Materiál je. 100% bavlna super materiál môže to vyť skvelý darček pod stromček za skvelú cenu kupované na bonprixe. V top stave s visačkou.
Predám Lelosi pyžamo veľ. S úplne nové s visačkou
Predávam Lelosi pyžamo veľ. S, úplne nové s visačkou. Cena 45 eur (pôvodná 59 eur). Dôvod predaja: nevhodný darček. Poštovné uhradím ja.
Pyzamove nohavice, detske pyzamo
Predam rozne damske pyzamove nohavice a dievcenske pyzamo Slovenka Silver (tipujem velkost tak na 10 rokov). Pyzamove nohavice cena 2 Eur/ks Pyzamo detske 3 Eur V BA je mozny osobny odber.
Na predaj pánske pyžamo, veľk. "M"
Predám pánske pyžamo, veľk. "M". Pyžamo bolo používané, je nepoškodené. V páse je guma so šnúrkou. Šírka v páse 42cm. Vonkajšia dĺžka nohavice 105cm, vnútorná dĺžka od rozkroku 74cm.