inzercia, predaj, predám, bazár

Dámsky dlhý pravý kožuch XL/XXL

Kategória: Kožené oblečenie

Kožuch v TOP stave, je k nemu aj kapucňa ktorá sa dá prizipsovať
Miery : Dĺžka: 125cm, Obvod hrudníka : 60cm x2, Dĺžka rukáva od ramena : 69cm
Pôvodná cena : 200€
Dámsky dlhý pravý kožuch XL/XXL
Podobné inzeráty
kožuchy, kožený kabát, kožená bunda ( džiska) - dámske
obr.1,2,3,4 dlhý, čierny, dámsky kožený kabát z pravej kože, málo nosený, č. S-M obr.5,6,7 čierna dámska kožená bunda (džiska) z pravej kože č.38 obr.8,9,10 kožuch pravý z líšky minimum nosený obr.11,12,13 kožuch pravý králik nosený obr.14,15,16,17 kožuch mega dlhý pravý z kozinky, čierny, max 5x užitý obr.18,19,20 kožuch umelý,ale veľmi pekná, jemná tmavozelená kožušina, dlhý, Áčkový strih osobný odber ,alebo dobierka plus 5 eur poštovné a balné, platba vopred, ceny po dohode
Luxusný norkový kožuch dámsky NOVÝ + čiapka lodička gratis
Predám luxusný norkový dámsky kožuch. Je to super investícia, ktorá nikdy nestratí na hodnote, naopak, jeho hodnota stále rastie. Tento nádherný dámsky norkový kožuch je nový. Veľkosť 46-48 (čo sú veľkosti platné pre SR,ČR). Dĺžka kožucha je 125 cm, obvod cez prsia 110 cm, dĺžka rukáva 60 cm. Čiapka v tvare lodičky je ku kožuchu grátis. Kožuch je v najvyššej kvalite, bol kúpený v USA. Ak budete požadovať, môžem poslať vami požadované foto detailov.Predávam, lebo nie je to moja veľkosť. Osobný odber, alebo pošlem poštou. Do BA a TT doprava zdarma.
Kožuch pravý dlhý
Predám pravý kožuch dlhý strih, veľkosť cca.40-46 na výšku cca.168-180cm, výrobca KARA. Kožuch je ako nový, nebol používaný a bol skladovaný v teplej izbe v skrini na vešiaku. Osobný odber Žilina, okolie. Možná dohoda na cene pri rýchlom jednaní.
Pekný dámsky kožuch pravý Perzian
Predám pekný dámsky kožuch Perzian strieborno-šedej farby vyrobený z pravej prírodnej kožušiny na zákazku. Je vhodný pre výšku postavy do 175 cm, v pleciach je široký 50 cm, dlhý je 120 cm. Kožuch bol nosený len minulú zimu celkovo asi dva mesiace, je v bezchybnom stave.
Pravý dámsky kožuch
Predám pravý dámsky kožuch, veľkosť 44-46. Kožuch je málo nosený, zachovalý. Komunikácia cez email.
dámsky kožuch roz.XXL
Predám dlhý kožuch dámsky roz.XXL velmi dobry stav.Piste cez formular alebo sms,osobny odber Bratislava a okolie,neposielam