inzercia, predaj, predám, bazár

Dámsky krátky neoprén

Kategória: Vodné športy, potápanie

Dámska krátka kombinéza reef neoprén hrúbka 2 mm, veľkosť XL vhodný pre výšku 165-180cm, na vodné športy, šnorcholvanie, potápanie, plne funkčný, použitý len pár krát. Skrčenie sa po natiahnutí na telo vyrovná. Pôvodná cena 140eur.
Dámsky krátky neoprén
Podobné inzeráty
Neoprén
Predám 4 kusy detské neoprény(neoprénový oblek,neoprénové obleky). Všetky neoprény sú vo výbornom a nepoškodenom stave. Farby neoprénov sú krajšie a sýtejšie ako na fotkách. Predám pekný nový nepoužívaný krátky detský neoprén(oranžovo-čierny)hrúbky 2,2 mm, na fotke č.1.2. Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.1.Cena: 20 € Predám rovnako veľký pekný nový nepoužívaný dlhý detský neoprén O´NEEON (bordovo-červeno šedo čierny)hrúbky 2 mm, na fotke č.3.4.5.Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.2.Cena:30 € Predám rovnako veľké detské neoprény : 1 kus krátky detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm a 1 kus dlhý detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm, na fotke č.6.7.8.9.10. Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.3.Cena: krátky 20 €, č.4.Cena: dlhý 30 € ak spolu 40 € (krátky a dlhý ). Všetky inzerované neoprény sú vhodné na potápanie,šnorchlovanie alebo iné vodné športy a pobyt v chladnejšej vode. Možná výmena za krátky pánsky neoprén na šnorchlovanie hrúbky 2 mm až 3,5 mm(na výšku 185 až 190 cm a váhu 75 kg až 85 kg. Písať mailom (kontaktovať inzerenta), alebo volať : Tel.č.:.0.9.0.7.3.5.7.1.3.0. Na sms nereagujem. Inzerát je aktuálny až do zmazania. Osobný odber v Trnave alebo možnosť poslať poštou. Na dobierku neposielam.
Neoprén
Predám 4 kusy detské neoprény(neoprénový oblek,neoprénové obleky). Všetky neoprény sú vo výbornom a nepoškodenom stave. Farby neoprénov sú krajšie a sýtejšie ako na fotkách. Predám pekný nový nepoužívaný krátky detský neoprén(oranžovo-čierny)hrúbky 2,2 mm, na fotke č.1.2. Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.1.Cena: 20 € Predám rovnako veľký pekný nový nepoužívaný dlhý detský neoprén O´NEEON (bordovo-červeno šedo čierny)hrúbky 2 mm, na fotke č.3.4.5.Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.2.Cena:30 € Predám rovnako veľké detské neoprény : 1 kus krátky detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm a 1 kus dlhý detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm, na fotke č.6.7.8.9.10. Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.3.Cena: krátky 20 €, č.4.Cena: dlhý 30 € ak spolu 40 € (krátky a dlhý ). Všetky inzerované neoprény sú vhodné na potápanie,šnorchlovanie alebo iné vodné športy a pobyt v chladnejšej vode. Možná výmena za krátky pánsky neoprén na šnorchlovanie hrúbky 2 mm až 3,5 mm(na výšku 185 až 190 cm a váhu 75 kg až 85 kg. Písať mailom (kontaktovať inzerenta), alebo volať : Tel.č.:.0.9.0.7.3.5.7.1.3.0. Na sms nereagujem. Inzerát je aktuálny až do zmazania. Osobný odber v Trnave alebo možnosť poslať poštou. Na dobierku neposielam .
Neoprén
Predám 2 kusy detské neoprény(neoprénový oblek,neoprénové obleky). Neoprény sú vo výbornom a nepoškodenom stave. Farby neoprénov sú krajšie a sýtejšie ako na fotkách. Predám skoro nové,málo používané rovnako veľké detské neoprény : 1 kus krátky detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm a 1 kus dlhý detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm, Veľkosť-vek 6,7,8,9 rokov(podľa veľkosti dieťaťa). Cena: krátky 20 €, Cena: dlhý 30 € ak spolu 40 € (krátky a dlhý ). Inzerované neoprény sú vhodné na potápanie,šnorchlovanie alebo iné vodné športy a pobyt v chladnejšej vode. Ochrana pred slnečným UV žiarením. Možná výmena za krátky pánsky neoprén na šnorchlovanie hrúbky 2 mm až 3,5 mm(na výšku 185 až 190 cm a váhu 75 kg až 85 kg. Písať mailom (kontaktovať inzerenta). V prípade vážneho záujmu pošlem telefonne číslo. Inzerát je aktuálny až do zmazania. Osobný odber v Trnave alebo možnosť poslať poštou. Na dobierku neposielam.
Cressi Little Shark detský neopren - viac farieb a veľkostí
Nový s visačkami. Neopren Little Shark je 2mm krátky neopren pre deti od 3 - 12 rokov. Materiál 85% Neoprene, 15% Elastane. Cressi Little Shark krátky detský 2 mm neoprén kombinovaný s lycrou pre použitie v teplej vode. Kombinácia 2 mm neoprénu a lycry poskytuje ochranu proti prechladnutiu a UV žiareniu, umožnuje maximálnu voľnosť pohybu. Na slnku uschne behom pár minút. Veľkosti: žltý 5/6 rokov zelený 7/8 rokov - nový bez visačky modrý 13/14 rokov Presné miery viď obrázok.
Cressi Little Shark detský neopren - viac farieb a veľkostí
Nový s visačkami. Neopren Little Shark je 2mm krátky neopren pre deti od 3 - 12 rokov. Materiál 85% Neoprene, 15% Elastane. Cressi Little Shark krátky detský 2 mm neoprén kombinovaný s lycrou pre použitie v teplej vode. Kombinácia 2 mm neoprénu a lycry poskytuje ochranu proti prechladnutiu a UV žiareniu, umožnuje maximálnu voľnosť pohybu. Na slnku uschne behom pár minút. Veľkosti: zelený 7/8 rokov - nový bez visačky modrý 13/14 rokov Presné miery viď obrázok.
Plavecký neoprén ZONE3 Aspire veľkosť M
Predám pánsky Plavecký neoprén Zone3 aspire, určený pre triatlon. Kupovaný minulý rok. Jeden krát použitý Stav ako nový Jeden z najlepšie hodnotených neoprénov za posledné desaťročie. Ideálny pre začiatočníkov až po elity. Vylepšená integrovaná jednodielna časť ramien a hrudníka. Panely vztlaku Aerodome na nohách a bokoch. Vylepšený dizajn goliera rezaného laserom. Vyrobený zo 100% materiálu Yamamoto. Povrchová úprava SCS Nano. KĽÚČOVÉ VÝHODY: Zvýšená flexibilita a uplávaná vzdialenosť pri jednom zábere rukou. Až o 30% väčší vztlak ako pri štandardnom neopréne. Pohodlné „mäkké tesnenie“ padne okolo krku. Navrhnuté pre rýchle, plynulé a prirodzené plávanie. Aspire je perfektný oblek pre začiatočníkov až po profesionálneho športovca od jeho koncepcie v roku 2008. Ako uvádzajú recenzie, „Plávanie v Aspire je rovnako pohodlné a energeticky efektívne ako kúpanie v neoprenoch, ktoré stoja dvakrát toľko. Dizajnéri vyvinuli maximálne účinný neoprén za rozumnú cenu. Plavecký neoprén ASPIRE je špičkový plavecký neoprén pre pokročilých až profesionálnych diaľkových plavcov a triatlonistov. Oblek bol navrhnutý so všetkými Zone3 kľúčovými prvkami a zabezpečí, že môžete mať rýchle, pohodlné a príjemné plávanie v chladnej vode.