inzercia, predaj, predám, bazár

Damsky ruksak vuch

Kategória: Plecniaky a kufre

Malo používaný v super stave, žiadne poškodenie. Batôžtek menom elegancia. Táto veta dokonale vystihuje malý, elegantný a praktický batôžtek, ktorý sa hodí nielen k nohaviciam, ale tiež k šatám a sukniam. Už máš v hlave outfit, ku ktorému si ho zoberieš po prvýkrát?“

Priestranná vnútorná priehradka s dvojitým zapínaním - zips a patent
Praktická vonkajšia priehradka na zips na prednej aj zadnej časti batohu
Vnútorné priehradky na mobil a priehradka na zips
Nastaviteľné ramenné popruhy
Vnútorná látka 100% Polyester
Zapínanie Magnet
Hmotnosť 760 g
Materiál Syntetická koža
Rozmer 345 x 280 x 120 mm
Objem 12
Typ Batôžteky
Farba Vínová
Damsky ruksak vuch
Podobné inzeráty
Predám krásny mestský batoh
Predám tento krásny mestsky batoh českej značky Vuch. Je veľmi kvalitný, pohodlný, praktický, má množstvo vreciek. Vhodný do mesta, práce, ale aj do prírody. Mám ho len 1 rok a je takmer ako nový. Detaily (rozmery, atd.) nájdete na Predám ho za 20 eur.
Predam original Porsche ruksak.
Predam original Porsche ruksak. Ruksak je pekne skladatelný do malej praktickej tasky vid foto. Ide o original Porsche model made in DE. Po rozlozeni sa z neho stava plnohodnotný ruksak, vak. Ruksak ma popruhy na zapnutie okolo pasu horne ucho a poprohy na ramena. Na hornej strane je stahovacia snurka a pracky vo vnutronej strane jedno vrecko na zips. Cena ruksaku Porsche je 20e.
Dámsky ruksak Guess
Perfektný dámsky ruksak originál od Guess, dá sa kombinovať ako ruksak alebo cross body kabelka, Má tri priehradky, dodanie s dustbagom. Vhodné ako darček
Roxy dámsky ruksak
Ponúkam na predaj damsky ruksak/aktovku pre študentov. Ruksak je používaný, no stav je zachovalý. Povodna cena 60€. V prípade záujmu porosim pisat na mail:)
Michael Kors dámsky ruksak
Ponúkam na predaj dámsky kožený ruksak značky Michael Kors veľkosti Medium (30x24x15cm), samozrejme originál. Má vnútri štítok, vďaka ktorému si viete overiť originalitu. Ruksak bol príležitostne nosený, skôr skladovaný. Je vo výbornom stave, jediná chybička je málinko ošúchaný roh zo spodnej strany (viď. foto). Má dve veľké priehradky a jednu menšiu. V priehradkách má niekoľko menších priečinkov. K ruksaku je komplet balenie- dustbag, kartičky, dokonca aj visacka.
Michael Kors dámsky ruksak
Ponúkam na predaj dámsky kožený ruksak značky Michael Kors veľkosti Medium (30x24x15cm), samozrejme originál. Má vnútri štítok, vďaka ktorému si viete overiť originalitu. Ruksak bol príležitostne nosený, skôr skladovaný. Je vo výbornom stave, jediná chybička je málinko ošúchaný roh zo spodnej strany (viď. foto). Má dve veľké priehradky a jednu menšiu. V priehradkách má niekoľko menších priečinkov. K ruksaku je komplet balenie- dustbag, kartičky, dokonca aj visacka. Na cene sa rada dohodnem.