inzercia, predaj, predám, bazár

Danio pruhované

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám alebo vymením za rastlinky tuto rybu.Ma cca 6 cm.Obrázok ilustračný
Danio pruhované
Podobné inzeráty
Danio marginatus/danio perlové/razbora Galaxy
Predám vlastný odchov. Cena 2,50 za kus.
Mini rybky k odberu
Predám malé druhy rýb cvhodnych do nano akvárií Dario dario 1cm Boraras brigittae 1-2cm Boraras merah 1-2cm Boraras urophthalmoides 1-1,5cm Danio erythromicron 1cm Danio choprai 3-4cm Poropanchax normani 3-4cm Viac informácií v sms alebo mail. Len vážny záujem!!! Po dohode viem ryby poslať. Fotky ilustračné pretože sa fotia dosť ťažko. Po dohode viem poslať videá rýb k odberu.
razbora galaxy-danio margaritatus
predám razbora galaxy-danio margaritatus,cena 2€, vlastný odchov. Krásne rybky ktoré môžete chovať s krevetkami.
razbora galaxy-danio margaritatus
razbora galaxy-danio margaritatus,cena 2€. Krásne rybky ktoré môžete chovať s krevetkami.Môžem aj poslať...
Razbora barmská (danio barmské )
Predám vlastný odchod krásnej rybičky razbora barmská. Danio erythromicron sú malé krásne rybky vhodné do akvárií od 30 litrov a ideálne pre spolunažívanie s trpasličími krevetkami, alebo rybkami podobnej veľkosti. Sú to spoločenské rybky, ktoré je lepšie chovať v skupinkách od 10 ks. Sú menej náročné na pH aj tvrdosť vody, vyššia teplota im nevyhovuje. Ostatné ryby si zväčša nevšímajú. Chovám ich v nádrži s gupkami a bez problémov. Dorastá do max 2,5 cm, žerie akúkoľvek potravu ( samozrejme s ohľadom na veľkosť ). ZAUJÍMAVOSŤ: Pri chvoste má malú bodku. Je to mimikry ( falošné oko ), vďaka čomu uniká pred predátormi. Osobný odber v Lukavici. Po dohode viem doniesť do BB alebo ZV. Posielam aj cez Paketu ( minimálny odber 10 ks ) s výhrevným sáčkom a kyslíkom (+3,5 € za obe veci ). Pozri aj ostatné moje inzeráty aj moje hodnotenie :) CENA: 1,5 €, pri odbere nad 30 ks cena 1,2 €.
Akvárium Diversa
Predám komplet zariadene 2ročné akvárium Diversa 112L 80x40x35 ku akváriu je originál svetlo s krytom, filter Claro 1000l/h ( nepoužitý), sieťka, ohrievač( ten je v používaní). Akvárium predám so stolíkom, externým filtrom TETRA EX 800, rybami aj rastlinami, hnojivami, liecivami esha, potrebami ( pinzety, noznice, odkalovac....) Rybky sú tam Tetra neonova 5ks , Neonka 6ks, Danio pruhovane 6ks, mozno sekavec a vela kreviet roznych farieb (cca 100ks) na cene sa vieme dohodnut ale predam len ako komplet. prosim piste mi len maily, dakujem