inzercia, predaj, predám, bazár

Daňové priznanie typu A a B, daň z MV

Kategória: Financie a ekonomika

Vypracujem daňové priznanie typu A 15 eur, zahraničie 20 eur, typu B paušálom od 35 eur, daňové priznanie z MV cena od 10 eur. Možnosť zaslania dokladov e mailom a následne odoslanie DP e mailom.
Daňové priznanie typu A a B, daň z MV
Podobné inzeráty
Účtovníctvo, mzdy a daňové priznania
Ponúkam služby komplexného vedenia účtovníctva (jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, daňové priznania a iné). Taktiež ponúkam spracovanie miezd - 8€/osoba. Mám 20 rokov praxe. Ponúkam vypracovanie rôznych druhov daňových priznaní: daň z príjmu typ A (zamestnanci) - 15€ daň z príjmu zo zahraničia - 17€ daň z príjmu typ B (SZČO) paušálne výdavky - 25€ skutočné výdavky - 55€ daňové priznanie motorového vozidla - 15€ Komunikácia cez mail alebo telefonicky. Po doklady si viem aj prísť alebo pošlete mailom: emiliakajabova@ Môžem poslať aj cez elektronickú podateľňu daňového úradu. Účtovníctvo spracujem v programoch ALFA PLUS a OMEGA, mzdy v programe OLYMP. Ponuka platná pre celé Slovensko.
Účtovníctvo, mzdy a daňové priznania
Ponúkam služby komplexného vedenia účtovníctva (jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, daňové priznania a iné). Taktiež ponúkam spracovanie miezd - 8€/osoba. Mám 20 rokov praxe. Ponúkam vypracovanie rôznych druhov daňových priznaní: daň z príjmu typ A (zamestnanci) - 15€ daň z príjmu zo zahraničia - 20€ daň z príjmu typ B (SZČO) paušálne výdavky - 30€ skutočné výdavky - 60€ daňové priznanie motorového vozidla - 20€ Komunikácia cez mail alebo telefonicky. Po doklady si viem aj prísť alebo pošlete mailom: emiliakajabova@ Môžem poslať aj cez elektronickú podateľňu daňového úradu. Účtovníctvo spracujem v programoch ALFA PLUS a OMEGA, mzdy v programe OLYMP. Ponuka platná pre celé Slovensko.
Účtovníctvo, daňové priznanie, mzdy
Ponúkame externé spracovanie účtovníctva a miezd: - jednoduché účtovníctvo - podvojne účtovníctvo - spracovanie DPH, kontrolného a súhrnného vykazu - spracovanie daňového priznania právnických a fyzických osôb, dane z motorových vozidiel - daňové priznanie typ A - daňové priznanie typ B (paušálne výdavky, kombinácia príjmov) - mzdy a personalistika Môžete si vydýchnuť od všetkých "papierovačiek" spojených s účtovnou agendou. Doklady si vyzdvihneme a spracujeme usilovne, spoľahlivo a diskrétne. Cenník na vyžiadanie.
Daňové priznanie pre živnostníkov a fyzické osoby
Dobrý deň, skúsený účtovník Vám pomôže splniť Vašu povinnosť a pomôcť vypracovať daňové priznanie. Zistí daňovú povinnosť včas (ešte dnes). Po zistení môžete vykonať odklad a tzv. si daň rozložiť na menšie časti. Pre fyzické osoby s príjmami zo zamestnania (CZ,SK,DE,GB iné štáty nie) platí limitovaná ponuka 50€ Využi limitovanú ponuku do konca decembra. Na e-mail odpisujem denne nezabudnite zanechať na seba tel. kontakt. firmauctofiskal@
Daňové priznanie, FO, PO, MV, účtovná závierka, mzdy
Spracujem daňové priznanie za rok 2022. FO od 20€ PO od 50€ daň z motorových vozidiel od 15€ účtovná závierka - dohodou Okrem toho ponúkam externé spracovanie miezd a personalistiky.
VYPRACUJEM DAŇOVÉ PRIZNANIE
PONÚKAM VYPRACOVANIE DAŇOVÉHO PRIZNANIA typ FO A a B. Daňové priznanie zasielam v pdf a xml forme na email. Následne si ho viete kdekoľvek vytlačiť.TYP A VIEM AJ PODAT ak ste Trnavský-Bratilavský kraj!ZBIERAM DOKLADY raz týždenne u Vás DOMA!!!!TRNAVSKý+BRATISLAVSKÝ KRAJ!ALEBO zašlem vypracované na emailVY si len podáte ak na príslušnom danovom úrade CELÁ SR!!!ROBÍM AJ CUDZINCOM AK MAJÚ PRECHODNÝ POBYT A MALI ZDANITELNÉ PRÍJMY NA SK!TAKISTO POMOŽEM so všetkými potrebnými úkonmi ak si NEVIETE DAT RADY(cudzinecká polícia,sociálna+zdravotná poistivna+finančná správa,zakladanie živnosti,s.r.o,vedenie účtovníctva fyzickým aj právnickým osobám,všetky druhy DANOVÝCH PRIZNANÍ+VRÁTENIE DANE zo zahraničia) Diskrétnosť, dodržiavanie GDPR, elektronické podanie - zdarma typ A - príjmy zo závislej činnosti zamestnanie, brigády, dohody 20e typ B - živnosť (paušálne výdavky) 40e zyp B . živnosť (reálne výdavky ) 50e typ B - osobná asistencia, iné príjmy 35e typ B - kombinácia zamestnanie + príjmy z prenájmu nehnuteľnosti 35e daň z motorových vozidiel 10€ Elektronické podanie daňového priznania - ZDARMA (ak máte vybavené prístupy na daňový úrad) DOKLADY VIEM V TRNAVE A OKOLÍ VYZBIERAŤ!m.stefakova@