inzercia, predaj, predám, bazár

Darčeková karta / voucher do Decathlonu

Kategória: Ostatné

Darčeková karta do Decathlonu v hodnote 290 eur
Darčeková karta je nákupný poukaz, pomocou ktorého môže jeho držiteľ uhradiť jeden alebo viac nákupov, prípadne zvyšok doplatiť iným spôsobom úhrady, a to až do vypršania platnosti karty.

Kartu je možné použiť v predajniach a e-shope Decathlon vo všetkých krajinách Európy.

Karta je platná 2 roky od dátumu aktivácie. (neboli este aktivovane)

Darčeková karta je platná pre všetky produkty a služby.

Kartu som dostala ako darček a nevyužijem ho. Bol kúpený v Nemecku a je k nemu aj originál bloček. Jedna karta je v hodnote 40 eur a druhá 250 eur. Predávam iba spolu za 270 eur. Pošlem na dobierku,alebo osobný odber
Darčeková karta / voucher do Decathlonu
Podobné inzeráty
Voucher (kupón)
Predám 2x voucher (kupón) do aquaparku Chocholowskie termy ktoré je možné využiť iba cez víkend (sobota, nedeľa). Kupón platný do 23.12.2022. Vstup po 18:00 do 23:00 - je aquapark otvorený. Obsahuje bazénový svet + termálne liečivé vody, sú tam aj tobogáby, jacuzzi, sauny a veľa iných atrakcií. Cena 10€ jeden voucher.
Voucher SPA APHRODITE
Predám Voucher do SPA APHRODITE. Voucher obsahuje 10x Saunový svet na 3 hodiny od pondelka do štvrtka. Cena 280€
P: Mapy  TOPO Garmin Czech v4 PRO (voucher)
Ponúkam na predaj neaktivovany voucher - mapu TOPO Garmin Czech v4 PRO (voucher).
Silvestrovský pobyt Hotel Bellevue Tatry
Dobrý deň, vyhrali sme v súťaži voucher na silvestrovský pobyt v luxusnom Grand hoteli Bellevue v Starom Smokovci. Z osobných dovodov nemožeme ist, preto voucher predávame. Súčasťou balíčka je ubytovanie v izbe Exclusive, ranajky formou bufetu, vstupenka na silvestrovský program a mnoho ďalších vecí - viz fotka. Štandardná cena pobytu je 1200 EUR. Voucher nie je viazaný na konkrétnu osobu, je nutné ho ale mať fyzicky.
Voucher v hodnote 300€ na pobyt
predam voucher v hodnote 300€ za 260€ na pobyt ktory si mozete vybrat na stranke amazing places. voucher je platny do 23.8.2023
ubytovanie - voucher na Liptove
Ponúkam voucher na pobyt na Liptove - v Ružomberku v blízkosti Vlkolínca pre 4 osoby s možnosťou 2 prísteliek. Voucher je možné využiť do 28.2.2023 na ľubovoľný počet nocí. V samostatne stojacom objekte s vlastným pozemkom a parkovaním sa nachádza obývacia izba s TV spojená s plne vybavenou kuchyňou /varná doska s rúrou, kanvica, mikrovlnka, chladnička, umývačka/, kúpeľňa s WC, 2 spálne - 1x manželská posteľ, 2 x 1-lôžková posteľ s možnosťou rozloženia - 1. prístelka. V obývacej izbe možnosť rozloženia sedacej súpravy - 2. prístelka. Pri objekte je sklad s možnosťou úschovy lyží, bicyklov... V cene uterákový servis. V objekte nie je internet. Cena voucheru je 90 Eur/noc/objekt. Prosím volať po 16-tej hodine.