inzercia, predaj, predám, bazár

Darčekový set pre deti, suvenír býk

Kategória: Doplnky

Ponúkam veci do detskej izby
1.hodiny funkčné na baterku bez poškodení,
2.soška v dobrom stave bez poškodení
cena spolu 7 eur+pošt

3.Býk a toreador, soška prinesená ako suvenír zo Španielska, dĺžka 13cm, výška 14cm,
cena 2 eurá+pošt
Darčekový set pre deti, suvenír býk
Podobné inzeráty
Znamenie s musli Rak a Byk
Predam nase musle zo znameniami Byk a Rak.Su nove mame ich len odlozene na policke boli kupene riadne v obchode.Cena za kus 10€+postovne Platba na ucet alebo Osobne v Roznave NA DOBIERKU NEPOSIELAM!!!
Darcekovy box
Ponúkam robene darčekové boxi k narodeninám, meninám, alebo len tak k návšteve. Set obsahuje darcekovy box+flasa+sladké Cena 17,50€
Darčekový košik
Predám darčekový košík na krstiny pre chlapca. Obsahuje 2x body, 1x pyžamka, 2x pančušky, 5x podbradnik, 3x mini bavlnené utieračiky, 1x veľky bavlnený uteráčik , 12x peľuchy, 1x vlhčené obrúsky, 1x cumeľ sauvinex, 1x detský teplomer, 3x zavesné hračky.
Darčekový poukaz
Ponúkam na predaj darčekový poukaz v FOKUS očká optika v hodnote 100€ Nevhodný darček. Teraz za 90€
Sada sperky set korunka nahrdelnik nausnice bizuteria stras
Krasny novy set sperky strasove. Univerzalna velkost pre deti aj dospele. Korunka sa da krasne zapracovat do ucesu. Zlozenie set / sada: krasne zdobena strasova korunka, nahrdelnik a nausnice, nadherne sa leskne a ukaze. Poslem postou aj na dobierku, po dohode mozny osobny odber Bratislava. Vhodny na svadbu, pre nevestu, druzicky, na prve svate prijimanie, birmovku, ples, stuzkovu, na karneval ako kostym do masky pre kralovnu ci princeznu, di divadla, na balet, operu, fotenie, oslavu (nakolko sa da nosit aj samostatne), k spolocenskym satam ale aj k beznemu obleceniu nausnicky napriklad. Urcite sa oplati mat doma jeden krasny set. Pozrite vsetky moje inzeraty aj slavnostne sviatocne spolocenske prilezitostne saty na prve svate prijimanie, birmovku, svadbu, pre druzicky v ponuke. Tutu sukne dolly lunicite pre deti aj dospele, dlhe satenove alebo tylove spolocenske damske sukne aj spolocenske detske. Kontaktujte ma + postovne.
Pánsky drevený motýlik FOLK set otec a syn
Predám pekný drevený motýlik, set OTEC a SYN. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky. - prvý obrázok, set FOLK, cena 24 eur - druhý obrázok, set FOLK DUBIT , cena 20 eur - tretí obrázok, set FOLK ORECH , cena 20 eur - štvrtý obrázok, set FOLK TMAVÝ , cena 20 eur Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.