inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem 3 mesačného kocúrika s výbavou

Kategória: Mačky

Darujem 3 mesačného kocúrika zodpovedným a starostlivím ľuďom. Vie chodiť na mačací záchod a jesť s výbavou: Mačací záchod, 2x miska, lopatka na čistenie piesku, škrabadlo, obojok,granule pre mačky a hračky. Ak máte záujem volajte
Darujem 3 mesačného kocúrika s výbavou
Podobné inzeráty
Darujem kocurika
Darujem 6 týždň.kocurika do dobrých rúk.Pre kocúrika si treba prísť do Bystera.
Darujem mladého kocúrika
Darujem do dobrých rúk mladého kocúrika (6mesiacov). Je veľmi pekný čierno-biely a má takú charakteristickú bielu bodku na chvoste :) Je hravý, prítulný, žije v byte a je naučený na mačací záchod. Je odčervovaný, hoci čoskoro by mu trebalo dať tabletku znova. Za symbolickú sumu viem odpredať pár jeho vecí ako napríklad jeho obľúbený domček alebo kamienky na mačací záchod (skoro plný mech), máme aj úplne nové škrabadlo ktoré stálo 20€. Samozrejme, že drobnosti ako jeho hračky, darujem. Odber v Prešove Dôvod darovania, partner si na neho nezvykol (nechcem, aby došlo k napriekom)- darujem kocúra, nie partnera :D Viac info asi najlepšie telefonicky, popripade sms.
Darujem kocúrika
Darujem krásneho asi 4-mesačného kocúrika menom Miško. Naučený na mačacie WC, hravý, poslušný a prítulný. Ideálne do domu so záhradou. Odber Senica.
Darujem kocúrika
Darujem tohoto nádherného asi 3-mesačného kocúrika. Našla som ho pred troma týždňami v zúboženom stave,nemal silu ani utekať. Po veterinárom ošetrení/bral ATB,vitamíny a mastičku do očí/ je už celkom fit. Naučil sa na mačacie Wc,je hravý, chutí mu jesť...len domov mu chýba. Nájde sa niekto,kto by sa ho ujal,kto už má skúsenosti s mačkami? Zatiaľ je len vnútri,v dome,von sa mu príliš nechce. Ja si ho nechať nemôžem, mám ďalšie 3 mačacie slečny na dvore a kamarátiť sa s ním nechcú. Mačiatko je v Nemšovej.
Darujem kocúrika
Darujem dva a pol mesačného kocúrika. Je naučený na mačací záchod a granuly, zvyknutý na mačky a deti, odčervený. Mačiak je hravý, milý, veselý. Najlepšie, ak by ostal vnútri (odmalička je tak).
Darujem kocúrika
Darujem do dobrých rúk čierneho 5 mesačného kocúrika.