inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem

Kategória: Sony

Darujem na náhradné diely za fľašu vína tieto telefóny.
Darujem
Podobné inzeráty
Sony Ericsson T100
Predám pre zberateľa funkčný retro mobil Sony Ericsson T100. Mobil je vo veľmi dobrom stave. Skoro bez škrabancov. Ťažko zohnať už v takom stave. Má slovenčinu, funguje na všetky siete. Cena za mobil s nabíjačkou je 45€ + darujem originál chatboard na retro Ericsson mobily. ( Na Sony Ericsson T100 to nefunguje! Vhodné pre zberateľa!) Možná výmena za retro Nokiu. Kontakt cez email!
NOVÉ - Ochranné sklá na Sony Xperia Z4/Z3+
Darujem sklá pri nákupe vecí z mojich inzerátov v ľubovoľnej sume. Cena: obe sklá spolu za 1€ Sony Xperia Z4/Z3+: jedno sklo na prednú časť (s výrezom na kameru a senzor) a jedno sklo na zadnú časť telefónu (prevencia pred rozbitím zadnej časti telefónu, s výrezom na fotoaparát a blesk). Pozrite sa aj na moje iné inzeráty (kliknutím na meno), pri kúpe viacerých vecí je možná zľava. Veci sú v super stave (úplne nové s visačkou, prípadne málo nosené alebo v zachovalom stave). Ceny sú symbolické. Niektoré veci dávam zdarma k nákupu. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať emailom, telefónne číslo je vymyslené.
Sony Xperia Z2 kryt
Darujem, este zabalený, pôvodná cena nejakých 12e
Sony Xperia 10 mark 4 - obaly - Prešov
DARUJEM za cenu dopravy Sony Xperia 10 mark 4 - obaly nové nerozbalené preferujem osobný odber Prešov posielam na dobierku po zložení poštovného vopred na účet do zasielkovne 3,50 € na adresu 5,50 €