inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem cisty konsky hnoj

Kategória: Rastliny

Darujem velke mnoztvo konskeho hnoja (2-3 velke vlecky). Hnoj je cisty, bez slamy. Pristup je dobry az celkom ku hnoju. Staci prist a nalozit si. Plati do zmazania. Moznost prist od pondelka do nedele, od rana do vecera.
Darujem cisty konsky hnoj
Podobné inzeráty
BIO konský hnoj
Ponúkam na predaj BIO konský hnoj. Kvalitný, čistý bez prímesi podstielky. Ponúkam čerstvý hnoj vhodný na obohatenie pôdy a viacročný, kompostovaný hnoj vhodný na okamžité prihnojenie bez rizika spálenia rastlín. Konský hnoj podporuje rast paradajok, uhoriek, paprík a ďalších náročných zelenín či byliniek. Čerstvý konský hnoj pri zrení uvoľňuje veľa tepla, môže teda vyhriať skleník či ochrániť ovocné stromy pred jarnými mrazmi. Hnoj balím do 30l vriec. Cena za 1 ks/vrece: Čerstvý hnoj - 4.50€ Vyzretý hnoj - 6€ (obmedzené množstvo) Po dohode možný aj dovoz.
Konský hnoj
Ponúkam konský hnoj. ❤️???? Jarná pôda sa po zime pomaly preberá k životu a potrebuje skôr rýchlejšie pôsobiace hnojivá, ktoré obsahujú dostatočné množstvo dusíka. Z organických hnojív sa skvele hodí práve dobre uležaný konský hnoj, v ktorom je dusíka dostatok. Toto hnojivo podporuje vývoj pôdnej mikroflóry a dobre sa hodí napríklad na prihnojovanie jahôd, paradajok, paprík alebo zemiakov. Konský trus tiež ideálne poslúži ako domáce hnojivo na rúže a zároveň sa používa aj u plodín, ktoré majú radi korene v teple ako sú napríklad tekvice.
Darujem konský hnoj
Dobrý deň, darujem konský hnoj výmenou za nové vrecia. Hnoj je navrecovaný v 120l vreciach do polovice. Je miešaný zo senom, ideálny na zaoranie. Osobný odber.
Čistý hnoj
Predám čistý triedený konský hnoj bez slamy, pilín a sena. Hnoj je vrecovaný v nových vreciach váha cca 30kg, cena 5€/vrece. Do 30km od obce Macov viem zabezpečiť odvoz v cene.
Konský hnoj.kompost.Darujem
Darujem konský Hnoj ,kompost.obec Rudna.(nie kona!).
DARUJEM KONSKÝ HNOJ
Darujem konsky hnoj miešany z pilinami a senom vhodne do zahrad atd…. moznost zabezpecit bager na nalozenie po dohode viac na tel cisle