inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem kocúra

Kategória: Mačky

Darujem dvojročného očkovaného kocúra.
Darujem kocúra
Podobné inzeráty
Zháňam kocúra
Dobrý deň zháňam kocúra na párenie pre moju Škótsku mačku mačka je plne od červená očkovana kocúra zháňam škótskeho straighta zaplatím v hotovosti cena dohodou. Ďakujem
Darujem 8 mesačného kocúra britská modrá dlhosrstá
Darujem osem mesačného kocúra britská modrá dlhosrstá čistokrvný bez papierov. Je to dcérin kocúrik, ktorá musela náhle odcestovať do zahraničia. My často cestujeme a nemáme ho komu nechávať. Darujem aj s ním mačacie wc, škrabadlo, granule a kapsičky. Je hravý a prítulný. Len do dobrých rúk. Inzerát už nie je aktuálny, zobrala si ho už jedna rodinka a vyzerá že je tam veľmi spokojný.
Darujem kocúra
Darujem kocúra a za symbolickú cenu aj výbavu. Kocúrik mal v novembri 1 rok. Je kastrovaný, očkovaný. Ku kocúrikovi dám očkovací preukaz, škrabadlo, mačacie wc s koberčekom. Dám ho len do dobrých ryk. Má úžasnú povahu a je to veľký mazel. Dôvod je, že naša staršia mačka ho neznesie a stále ho napáda.
Darujem kocúra
darujem 1 ročného kocúra. Je vychovaný, hravý.
Darujem kocúra
Darujem kocúra a za symbolickú cenu aj výbavu. Kocúrik mal v novembri 1 rok. Je kastrovaný, očkovaný. Ku kocúrikovi dám očkovací preukaz, škrabadlo, mačacie wc s koberčekom. Dám ho len do dobrých rúk. Má úžasnú povahu a je to veľký mazel. Dôvod je, že naša staršia mačka, ktorá ho neznesie, ho neustále napáda.
Darujem kocúra
Darujem nauceneho kocúra