inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem materiály k štúdiu na VŠEMVS

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Darujem za kávu Nescu knihy a materiály potrebné pri štúdiu alebo ako pomoc pri písaní BP,DP.
Knihy,materiály sú vo veľmi dobrom stave, odber len spolu 2krabice materiálov.
Najlepšie osobný odber.
Darujem materiály k štúdiu na VŠEMVS
Podobné inzeráty
Materialy pre studium na VSEMVS
Zdravim, predam materialy pre studium na VSEMVS: vypracovane statnicove otazky Mgr. pre VS/2014: 10€ - MINIMALNE ZMENY V OTAZKACH OPROTI MINULYM ROKOM! vypracovane statnicove otazky Mgr. pre MMSP/2014: 10€ - MINIMALNE ZMENY V OTAZKACH OPROTI MINULYM ROKOM! ekonomia zivotneho prostredia II: 5€ krizovy manazment v EU: 5€ metody a techniky regionalnej analyzy: 5€ poistny trh: 5€ regionalna ekonomika a politika: 5€ regionalna politika EU: 5€ spravne pravo: 5€ regionalny a mestsky marketing: 5€ spolocenska komunikacia a protokol: 5€ zaklady prava EU: 5€ hospodarska politika EU: 5€ investicna a inovacna politika: 5€ pracovne pravo: 5€ trh prace a manazment ludskych zdrojov: 5€ financovanie verejno-prospesnych subjektov: 5€ financna kontrola: 5€ financny manazment vo verejnom sektore: 5€ komunalna ekonomika a politika: 5€ medzinarodne ekonomicke vztahy: 5€ politologia II: 5€ verejne rozpocty: 5€ Materialy pre Bc. studium: -Ako pisat bakalarsku pracu 5€ -Uvod do teorie financii a meny 5€ -Uvod do teorie marketingu 5€ -Vseobecna ekonomicka teoria 5€ -Manazerstvo rizik a krizovych situacii vo verejnej sprave 5€ -Ekonomika verejneho sektora 5€ -Podnikanie v malych a strednych podnikoch 5€ -Ustavne pravo 5€ -Teoria verejnych financii 5€ -Poistovnictvo 5€ -Cenove strategie 5€ -Regionalna politika 5€ -Politologia 5€ -Ako pisat zaverecnu pracu 5€ -Informatika I, II, III 5€ -Manazment projektov 5€ -Narodohospodarska politika 5€ -Teoria, riadenie a organizacia verejnej spravy 5€ -Uctovnictvo 5€ -Danovnictvo 5€ -Strategia rozvoja 5€ -Zaklady prava 5€ -Anglicky jazyk 5€ -Zaklady manazmentu 5€ -Verejna sprava v EU 5€ -Medzinarodny obchod 5€ -Personalny manazment 5€ Ceny su s DPH. Materialy posielam mailom po pripisani penazi na moj ucet, je to tak najrychlejsie a mam to overene. V pripade zaujmu ma kontaktujte vyhradne mailom. Dakujem.
Darujem materiály Bc. štúdium VŠEMVS
Darujem prefotené knihy/skriptá/učebnice k štúdiu na bakalárske štúdium na VŠEMVS, len osobný odber.
Študijné materiály PRÁVO
Pre tých, ktorí chcú mať: - namiesto chaosu, po lopate komplexné vysokoškolské materiály štúdia práva, - počas štúdia namiesto chaosu, viac voľného času, - relevantné systematicky usporiadané informácie z prednášok a nie chaotický zhluk slov na papieri, ponúkam na predaj poznámky z prednášok, seminárnych hodín a iné študijné materiály v odbore právo pre všetky ročníky štúdia, t. j. bakalárske aj magisterské štúdium. Materiály zahrňujú prednášky z povinných predmetov: Rímske právo (2 semestre), Teória štátu a práva (2 semestre), Právne myslenie (1 semester), Občianske právo hmotné (4 semestre), Civilné právo procesné (4 semestre), Trestné právo hmotné (3 semestre), Trestné právo procesné (3 semestre), Obchodné právo (3 semestre), Medzinárodné obchodné právo (1 semester), Ústavné právo (2 semestre), Správne právo (3 semestre), Daňové právo (2 semestre), Európske právo (2 semestre), Medzinárodné právo verejné (2 semestre), Pracovné právo (2 semestre), Právo sociálneho zabezpečenia (1 semester), Z ostatných predmetov sú to materiály: Dejiny štátu a práva na Slovensku (2 semestre, Svetové dejiny štátu a práva (1 semester), Cirkevné právne dejiny (1 semester), Rétorika pre právnikov (1 semester+ bonus), Pramene práva (1 semester), Ekonomika pre právnikov (1 semester), Manažment pre právnikov (1 semester), SAP (1 semester + bonus), Účtovníctvo pre právnikov (1 semester), Právna komparatistika (1 semester), Finančné právo (2 semestre), Spotrebiteľské právo (1 semester), Rodinné právo (1 semester), Exekučné právo (1 semester), Právo medzinárodných ekonomických integrácií (1 semester), Diplomatické a konzulárne právo (1 semester), Medzinárodné humanitárne právo (1 semester) a i. materiály podľa dohody. Spolu viac ako 70 semestrálnych predmetov. Materiály na štátne skúšky zo Správneho práva, Občianskeho práva, Trestného práva a z iných predmetov. Prednášky sú v elektronickej forme. Pred kúpou Vám viem zaslať aj ukážku z ľubovoľných troch vybraných prednášok. Možnosť odberu aj pre jeden alebo viacero vybraných predmetov, prípadne semestrov alebo aj ročníkov. Materiály sú priebežne aktualizované podľa platnej legislatívy. Fotografie sú orientačné.
Študijné materiály PRÁVO
Ponúkam na predaj komplexné vypracované skriptá pre právnicky odbor, vďaka ktorému môžete získať relevantné, čitateľné a systematicky usporiadané informácie z prednášky a viac voľného času na svoje aktivity. Tieto študijné materiály zahŕňajú jednak poznámky z prednášok, seminárnych hodín a jednak aj iné študijné materiály v odbore právo pre všetky ročníky štúdia, t. j. bakalárske aj magisterské štúdium. Materiály zahrňujú prednášky z povinných predmetov: Rímske právo (2 semestre), Teória štátu a práva (2 semestre), Právne myslenie (1 semester), Občianske právo hmotné (4 semestre), Civilné právo procesné (4 semestre), Trestné právo hmotné (3 semestre), Trestné právo procesné (3 semestre), Obchodné právo (3 semestre), Medzinárodné obchodné právo (1 semester), Ústavné právo (2 semestre), Správne právo (3 semestre), Daňové právo (2 semestre), Európske právo (2 semestre), Medzinárodné právo verejné (2 semestre), Pracovné právo (2 semestre), Právo sociálneho zabezpečenia (1 semester), Z ostatných predmetov sú to materiály: Dejiny štátu a práva na Slovensku (2 semestre, Svetové dejiny štátu a práva (1 semester), Cirkevné právne dejiny (1 semester), Rétorika pre právnikov (1 semester+ bonus), Pramene práva (1 semester), Ekonomika pre právnikov (1 semester), Manažment pre právnikov (1 semester), SAP (1 semester + bonus), Účtovníctvo pre právnikov (1 semester), Právna komparatistika (1 semester), Finančné právo (2 semestre), Spotrebiteľské právo (1 semester), Rodinné právo (1 semester), Exekučné právo (1 semester), Právo medzinárodných ekonomických integrácií (1 semester), Diplomatické a konzulárne právo (1 semester), Medzinárodné humanitárne právo (1 semester) a i. materiály podľa dohody. Spolu viac ako 70 semestrálnych predmetov. Materiály na štátne skúšky zo Správneho práva, Občianskeho práva, Trestného práva a z iných predmetov. Prednášky sú v elektronickej forme. Pred kúpou Vám viem zaslať aj ukážku z ľubovoľných troch vybraných prednášok. Možnosť odberu aj pre jeden alebo viacero vybraných predmetov, prípadne semestrov alebo aj ročníkov. Materiály sú priebežne aktualizované podľa platnej legislatívy. Fotografie sú orientačné.
Predám knihy z Všemvs
Predám knihy z Všemvs. Cena: 3€/kus. Viac info cez sms alebo mail.
Predám knihy na VŠEMvs
Predám knihy na VŠEMvs. Cena: 3€/kus