inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem morčiatko samičku

Kategória: Drobné cicavce

Darujem morčiatko samičku,má 2 roky a je s vp :)
Darujem morčiatko samičku
Podobné inzeráty
Morča s výbavou darujem
Darujem polročné morčiatko, samičku, s boxom, miska, napájačka. Podmienkou je prísť si preň autom, box sa nedá rozobrať. Darujem aj morciatko samostatne bez výbavy. Zvolen
Predám skinny morské prasiatko, skinny morča + krmivo zdarma
Ponúkame nádherné skinny morčiatko (samičku) po matke s PP ihneď k odberu. Morčiatko sa stane verným spoločníkom Vašich detí ;) Naše morčiatka vyrastajú v prostredí malých detí, ktoré sa im pravidelne venujú, učia ich na ruky a maznajú sa s nimi. K morčiatku darujeme štartovací balíček krmiva :) Vieme zabezpečiť aj prevoz v rámci celej SR až ku Vám domov. Písať možete aj na WhatsApp poprípade Viber. V prípade záujmu nás kontaktujte, morčiatka máme k odberu celoročne. Recenzie na sa po pol roku automaticky vymazávajú, preto Vám poskytneme pár recenzií od našich spokojných zákazníkov ;)
Darujem morčiatko do dobrých rúk
Darujem morčiatko samca , odčervený i veterinára,má aj preukaz,,kúpaný ,čistené očká aj uši ,česaný pravidelne ,strihané pazúriky, chovaný vo vnútri . Má 8 mesiacov . Chovaný na bezobilninovej diéte s vitamínom C . Dôvod je kvôli zhoršenej mojej alergii . Verím ,že bude medzi vami niekto kto mu tiež poskytne dobrý domov .
Darujem morčiatko
Darujem morčiatko samčeka má 4 roky. Klietka je staršia, cena 15€. Kontaktujte ma mailom.
US Teddy morčiatko
Kupim už Teddy morčiatko samčeka. Prosím ponúknite.
Predám morčiatko
Predám morčiatko narodené 4.10.2021, strakatý rozetkový samček. Cena 3eur alebo dohodou.