inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem psíka šteniatko 7 týždňové.

Kategória: Psy

Darujem šteniatko psíka.
Darujem do dobrých rúk!
Prosím Vás o symbolickú cenu 10€ alebo 10kg balení granúl pre maminku šteniatka!Má 7 týždňov je samostatné.
Matka je bradáč a otec je miešanec.
Darujem psíka šteniatko 7 týždňové.
Podobné inzeráty
Darujem šteniatko border kólie - psík
Darujeme posledné zostávajúce šteniatko border kólie 10 týždňové, hnedý psík, kríženec, matka fenka čierna border kólia na poslednom obrázku). Šteniatko zvyknuté na deti a pobyt vonku na dvore rodinného domu. Miesto odberu Nitra-Dražovce. Ponuka platí do zmazania inzerátu. Pri vážnom záujme poprosím kontaktovať už aj s predstavou o termíne návštevy pozrieť šteniatko.
Darujem steniatko - psika
Darujeme (za preplatenie veterinarnych poplatkov) steniatko - psika - mama krizenec cistokrvneho labradora a irskeho setra (na foto, 20kg), otec trochu mensi mix (foto na vyziadanie). Mama je velmi mudra, vnimava, ucenliva, priatelska, uplne nekonfliktna a bezproblemova, aj velmi dobra mama (prve steniatka). Psik sa narodil 3.12.2022, zatial je 2x odcerveny, pred odchodom do novych domovov bude komplet veterinarne osetreny, zaockovany, zacipovany (mozna individualna dohoda). krmeny kvalitnym krmivom Je velmi mily, priatelsky, kontaktny, taky večny ,,vrtichvostíky''.... Od narodenia su v intenzivnom a zaroven citlivom kontakte s dcerkou a mackami. Bude teda v tomto smere skvele socializovany. Ked je vo vnutri, tak uz vie vykonavat potreby na noviny. viac info, foto, video ochotne zasleme na vyziadanie okres Zvolen, po dohode sme ochotni aj doviezt v ramci SR !!! steniatkam hladame len velmi seriozne a laskyplne domovy !!! ako rodinnych spolocnikov, nie na dvor cisto na strazenie, ani na retaz !!!! v pripade zaujmu Vas poprosime o zakladne info, pripadne foto, kde psik bude, v akych podmienkach, a pod.... - zaujemcov budeme vyberat aj na zaklade tychto informacii... takisto by sme o psikoch radi aspon raz za cas dostavali info, prip. foto ako vyrastli... (dcerka si ich velmi oblubila a ma k nim silny vztah, zalezi nam na tom, kam pojdu a ako sa im bude darit)... !!! volajte prosim len v pripade ochoty akceptovania danych podmienok !!! klucove slova: darujem, darujeme, steniatko, steniatka, labrador, irsky seter
Šteniatko maltézskeho psíka
Predáme do dobrých a starostlivých rúk 13 týždňové šteniatko maltézskeho psíka / pes /. Psík je veľmi múdry a veľmi spoločenský. Potrebuje niekoho milujúceho, najlepšie takého človeka, ktorý je celý deň doma, prípadne pracuje z domu, prípadne môže brať psíka so sebou všade, aj do práce. Volajte .
Darujem šteniatko 8 týždňové
Darujem roztomilé šteniatko 8 týždňové, vhodné do domu ako strážnik aj ku deťom. Byva v dome v pelechu na chodbe, učený na hygienu na dvore. Len k dobrým ľuďom ☺. Stravovanie-surové mesko, mlieko, granulky ako cukríky, pamlsky sušené kože a šľachy. Počúva na meno BRUNO.
Darujem šteniatko
Darujem 7 týždňové šteniatko, 2 x odčervená, sučka nar. 21.9.2022, šteniatko je kríženec nemeckého krátkosrstého stavača. Odber možný ihned.
Darujem psika
Dobrý deň prajem darujem psíka Dám dobrých rúk posledného psíka narodil sa 26.7.2022 je pritulni hravý šikovný, vhodní ku deťom , vhodný na dvor , hľadám milujúci domov pre psíka aby bol dobre postarané, mamka je labrador , otec križeny špic odber možni ihneď hľadám domov pre psíka je pritulni šikovný je odčerveny