inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem skrine za odvoz

Kategória: Skrine

darujem stare drevene skrine z masivu za odvoz
Darujem skrine za odvoz
Podobné inzeráty
Vstavaná skriňa na mieru
Predam par rokov pouzivanu vstavanu skrinu vyrabanu na mieru stolarom; kvalitná práca! Material = Egger odtien hacienda biela viď foto ROZMERY: šírka celej otvaracej skrine: 121cm výška celej skrine spolu s nadstavcom: 248cm hĺbka skrine: 62 cm na boku skrine je nalepka "vyskovy detsky meter" + vyrez na vypinac svetla! vnútro skrine je rozdelene na 40cm široke police a 80cm vesanie + dolny vysuvny suflik na "touch" system s dojazdom nadstavec nad dverami je 95 cm, vyska 41cm, hlbka rovnako ako pri skrini 62cm moznost vymenit uchytky! cena skrine = 250€; cena bez komody! cena skrine+komoda = 400€ k odberu volna ihneď, potrebne zabezpecit odvoz! KOMODA: cena = 250€ rozmery cca: 40cm hĺbka, 90cm šírka, cez 100cm výška 4 sufliky vsetky s blum tipon tlmenim v pripade zaujmu volat !
Vstavaná skriňa na mieru
Predam par rokov pouzivanu vstavanu skrinu vyrabanu na mieru stolarom; kvalitná práca! Material = Egger odtien hacienda biela viď foto ROZMERY: šírka celej otvaracej skrine: 121cm výška celej skrine spolu s nadstavcom: 248cm hĺbka skrine: 62 cm na boku skrine je nalepka "vyskovy detsky meter" + vyrez na vypinac svetla! vnútro skrine je rozdelene na 40cm široke police a 80cm vesanie + dolny vysuvny suflik na "touch" system s dojazdom nadstavec nad dverami je 95 cm, vyska 41cm, hlbka rovnako ako pri skrini 62cm moznost vymenit uchytky! cena skrine = 200€; cena je bez komody! cena skrine+komoda = 400€ k odberu volna ihneď, potrebne zabezpecit odvoz! KOMODA: cena = 250€ rozmery cca: 40cm hĺbka, 90cm šírka, cez 100cm výška 4 sufliky vsetky s blum tipon tlmenim v pripade zaujmu volat !
DARUJEM SKRINE ZA ODVOZ
Darujem všetky skrine na fotografiách, za odvoz. Skrine sú šatníkové - väčšina z nich obsahuje police na uloženie odevov. Sú medzi nimi aj vešiakové. Boli používané, sú staršieho typu, určite však ešte poslúžia. V prípade záujmu Vás rada informujem o rozmeroch či zodpoviem na iné dotazy. Pre skrine je potrebné, v prípade záujmu, prísť si osobne - obec Pichne (7 km od mesta Snina).
Darujem skrine
Darujem skrine za odvoz. Moznost odvozu koncom mesiaca oktober. Zadarmo. Jedná sa len o holé skrine. Kontaktujte ma telefonom od 8-14 alebo mailom. Po dohode viem sa ozvat ked budu skrine pripravené na odbesebie
Darujem retro skrine za odvoz, BA-Obchodná, LEN VOLAŤ
Darujem retro skrine za odvoz viď foto, sú v BA-Obchodná 10/1.p, sú to masívne pevné skrine aké sa robili pred desaťročiami, žiaden IKEA skladací papundekel. Na miesto je dobrý prístup autom z ulice oproti, netreba to nosiť ďaleko V prípade záujmu môžem pridať periňák LEN VOLAŤ Na SMS a mail nereagujem Prosím nevolať s ponukou vypratávania Platí do zmazania
Darujem skrine
Darujem za odvoz skrine skladované v suteréne RD. Skrine sa nachádzajú v Leviciach. Odvoz je nutné si zabezpečiť!