inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem šteniatko 8 týždňové

Kategória: Psy

Darujem roztomilé šteniatko 8 týždňové, vhodné do domu ako strážnik aj ku deťom. Byva v dome v pelechu na chodbe, učený na hygienu na dvore. Len k dobrým ľuďom ☺. Stravovanie-surové mesko, mlieko, granulky ako cukríky, pamlsky sušené kože a šľachy. Počúva na meno BRUNO.
Darujem šteniatko 8 týždňové
Podobné inzeráty
Darujem šteniatko border kólie - psík
Darujeme posledné zostávajúce šteniatko border kólie 10 týždňové, hnedý psík, kríženec, matka fenka čierna border kólia na poslednom obrázku). Šteniatko zvyknuté na deti a pobyt vonku na dvore rodinného domu. Miesto odberu Nitra-Dražovce. Ponuka platí do zmazania inzerátu. Pri vážnom záujme poprosím kontaktovať už aj s predstavou o termíne návštevy pozrieť šteniatko.
Darujem šteniatko
Darujem 7 týždňové šteniatko, 2 x odčervená, sučka nar. 21.9.2022, šteniatko je kríženec nemeckého krátkosrstého stavača. Odber možný ihned.
Šteniatko - kríženec Retrievera
Dobrý deň, ponúkame šteniatko (mama zlatý retriever, otec neznámy, pravdepodobne väčší, čierny pes). Šteniatko je výzorovo a charakterovo po mame, farebne po otcovi. Očakávame vzrast a výzor retrievera, akurát čiernej farby. Šteniatko už má 8 týždňov, je pripravené k odberu. Je pravidelne odčervované, očkované a už aj čipované, má veterinárny preukaz. Možnosť prísť sa osobne pozrieť, je to budúci parťák (veľmi sociálne). Šteniatko už vedieme k hygienickým návykom.
Darujem šteniatko mix border kolia, do dobrých rúk
Dobrý deň, darujem šteniatko (fenku). Šteniatko je 1x odčervené, je múdre, krásne a hravé. Šteniatko sa narodilo 2.februára. Ak máte záujem kontaktujte ma prosím telefonicky, ďakujem.
Darujem steniatko
Darujem steniatko. Narodene 19 decembra 2022. Steniatko je zvyknute na deti,hrave,naucene na podlozky vhodne do bytu. Je to krizenec maleho vzrastu. V pripade zaujmu viem v okoli Pobedim steniatko priviest.
Darujem psíka šteniatko 7 týždňové.
Darujem šteniatko psíka. Darujem do dobrých rúk! Prosím Vás o symbolickú cenu 10€ alebo 10kg balení granúl pre maminku šteniatka!Má 7 týždňov je samostatné. Matka je bradáč a otec je miešanec.