inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem troch osmakov

Kategória: Drobné cicavce

Darujem troch dospelých osmakov /chlapcov/, sú veľmi milí, zvyknutí na kontakt s ľuďmi.. veľká viacpodlažná klietka a prislusenstvo 50€ set.
Darujem troch osmakov
Podobné inzeráty
Osmák Degu - Predajňa
Ak by ste mali záujem o osmákov predajňa Nové Zámky SuperZoo pravdepodobne má k darovaniu osmákov cca 1 rok + mladé. Taktiež sú dvaja bratia osmákov Bratislava Nivy na predaj. Ja by som bola ochotná zaplatiť za zvieratá ak by ich niekto chcel. My osobne máme už bratov svojich a nemôžeme k nim dať dospelých jedincov.
Darujem osmákov degu
Darujem osmákov degu, dvoch samčekov, alebo dve rovnako staré samičky (súrodenci). Len osobný odber a do dobrých rúk, nie ako krmivo pre hadov a pavúkov. Farba sivá.
Darujem osmakov (osmak degu)
Darujem 8 osmakov (samcov) aj s klietkou, klietka je 1x1x0,8m ktora sa da rozlozit na dve polky kvoli uzsim dveram a komfortnejsiemu presunu, komplet s vybavenim (policky, konare, domcek, miska, 2x tiche kolecko v cene 80€ za kus) Ps. Vino alebo cokoladu neodmietnem :)
Darujem osmákov degu
Darujem osmákov degu, dve samičky. Len osobný odber a do dobrých rúk, nie ako krmivo pre hadov a pavúkov. Farba sivá.
Ponúkam osmakov degu
Ponúkam 1 mesačných osmakov degu, 1 samec a 2 samičky za balík potravy
Darujem Osmakov Degu
Dobrý deň, darujem do dobrých rúk dvoch dospelých samčekov. Darujem aj s miskami, potravou, senom, hračkami a flaškou na vodu. Pre viac info sa mi ozvite na číslo. Osobný odber - Bratislava Vrakuňa