inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem za odvoz starsi kozeny gauc.

Kategória: Kreslá a gauče

Darujem kozeny roztahovaci gauc, farba maslova, predrana koza na jednom mieste, inak plne fukcny. Darujem za odvoz + treba zniest z druheho poschodia. Aktualne ihned, odvoz z Vajnorskej 75 (oproti OC VIVO).
Kto prv pride, ten prv gaucuje :)
Poprosim len seriozne ponuky!
Darujem za odvoz starsi kozeny gauc.
Podobné inzeráty
Kožený gauč + 2x kreslo
zdravím, predám spolu gauč a 2ks kreslo - gauč nieje rozkladací rozmery: - gauč 190x90 - kreslo 90x90 gauč a kreslá sú použivane avsak starané nenesu ziadne znamky manualneho poškodenia odvoz si musite zabezpecit sami! môžem pomoct naložit ( gauč je lahký, a manipulovatelny) ——————————— gauč, kreslo, sedacka, obyvacka, nabytok, pohovka
PREDÁM ROZŤAHOVACÍ GAUČ
PREDÁM ROZŤAHOVACÍ GAUČ Predám rozťahovací gauč vo veľmi dobrom stave. Gauč je rozťahovací, na spanie je dobrý pre dvoch ľudí. Gauč ponúka ukladací priestor - pod rozťahovacou časťou a aj v bočnej ""L"" časti. Gauč má jemné preliačenú čiernu opierku na ruku na ľavej strane, avšak vôbec to nie je viditeľné. taktiež má na sebe zopár menších dierok, ale gauč predávam aj so sivým prehozom (viď foto). Rozmery - VIĎ FOTO. ODVOZ NEZABEZPEČUJEM, LEN OSOBNÝ ODBER NITRA - KLOKOČINA. V prípade záujmu alebo pre bližšie informácie a viac fotiek ma kontaktujte telefonicky na tel. č. , formou SMS alebo na e-mail Dohoda na cene možná.
Darujem / Predam za odvoz a dvacku :: Starsi kozeny gauc
Darujem - Predam kozeny roztahovaci gauc, farba maslova, predrana koza na jednom mieste, na jednom mieste presedeny. Darujem za odvoz a dvacku na kavu. Treba zniest z druheho poschodia.
Darujem starši gauc za odvoz
Darujem starši gauc s uloznym priestorom za odvoz. Zahorska bystrica
Darujem za odvoz starší rozkladací gauč
Darujem za odvoz starší rozkladací gauč/válendu, vytepovaný (nepodarilo sa mi ale úplne odstrániť zašlý fľak), vhodný napr. na chalupu. Má aj ukladací priestor.
Gauč a kreslá za odvoz
Dobrý deň, darujem za odvoz 3-miestny gauč a 2 kreslá. Sú staršie, ale veľmi málo používané, čisté a zachované. Jedno kreslo má pukliny na opierkach na ruky, ale je možné ho dať prečalúniť, ostatné kožené aj textilné časti sú vo veľmi dobrom stave. Materiál je podobný semišu, preto farba na fotkách pri umelom svetle vyzerá menej jednotne ako v skutočnosti. Rozmery gauču sú: dĺžka 230 cm, hĺbka 95 cm, výška sedacej časti 40 cm a výška zadnej strany gauča 80 cm. Rozmery kresla: šírka (s opierkami na ruky) 75 cm, hĺbka 85, výška sedacej časti 40 cm a výška zadnej strany kresla 80 cm. Darujem za odvoz, zo 4. poschodia s veľkým výťahom. Gauč je možné rozložiť a zniesť po častiach, epedy sú tak isto odnímateľné. Bližšie informácie mailom/telefonicky.