inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem zlatého retrievera -mix

Kategória: Psy

Darujem do dobrých rúk nášho psíka. Je to zlatý retriever menšieho vzrastu. Celkovo veľmi pekný pes s bielymi labkami a šalikom. Pes je kastrovany, plne očkovaný aj odčervený, čipovaný. Pes je priateľskej až prítulnej povahy a s ńaštevami nemá problém. Je vycvičeny na základne povely a niektoré cirkusové :-) loptičkovať dokaże nonstop..môže byť vnútri je na to cvičený prvé 4 roky žil v byte. Odporúčam radšej na dvor a aby majiteľ bol skúsenejší. Nie je to mojkací pes aj keď tak vyzerá a správa sa tak, čím viacej mu dovolíte alebo ustupite, tým viacej si bude dovolovať.(a to mi verte, že sa velmi rád mojká) ????. Autorita musí byť nastavená pán a pes

Posúvame ho ďalej, pretože manželka je tehotná a pes to horšie znáša. Manželku bohužiaľ dva krát pohrýzol práve kvôli autorite a možno žiarlivosti.

Preto odporučam skúsenejšiemu majiťelový, keď rodina tak so staršími deťmi. Deťom, ani úplne malým, nikdy nič nespravil ani len nezavrčal, pri rodinných oslavách sa vždy s ním hrali. Ale hierarchia musí byť nastavená.

Dáme k nemu celú výbavu od vodítkok hračiek po misky, popruhy atď. A bude potrebné určite aj búdu.

Psík počuva na meno Čoper :-)
Darujem zlatého retrievera -mix
Podobné inzeráty
Darujem Zlatého retrievera sučku
Darujem zlatého retrievera sučku vycvičenú do dobrých rúk nie Rómom.Aj s popruhmi a nahubkom. Ona je albín a volá sa Sofia
Darujem sučku zlatého retrievera
Z rodinných dôvodov darujem 10 mesačnú sučku zlatého retrievera.
Šteniatka Zlatého Retrievera
Predáme šteniatka Zlatého Retrievera Styroch psíkov a dve fenky. Odber bude možný od 1.12.2022. Šteniatka budú odcervene a zaočkované. Cena 150€ ale možná dohoda.
Šteniatka Zlatého Retrievera
Predáme šteniatka Zlatého Retrievera Styroch psíkov a dve fenky. Odber bude možný od 1.12.2022. Šteniatka budú odcervene a zaočkované. Cena 100€ ale možná dohoda.
Šteniatka Zlatého Retrievera
Dobrý deň, ponúkame krásne šteniatka zlatého retrievera - 3 chlapci (modrý, čierny a bordový obojok). Psíkovia sú zatiaľ len na rezerváciu, odber možný na konci februára/začiatku marca, keď budú mať šteniatka 8 týždňov. Psíkovia sú už prikrmovaní Brit Care/Brit Premium Care. Šteniatka sa už odčervujú, v dobe odobratia budú začipované, s veterinárnym preukazom a potrebnými očkovaniami. Sú veľmi kontaktné a v prípade rezervácie vieme posielať ich fotky až do odberu. Kotaktujte nás, prosíme, prostredníctvom uvedeného mailu. Psíkovia s modrým a bordovým obojkom sú už rezervovaní pre noých potenciálnych majiteľov! V prípade zmien budeme inzerát opäť updatovať.
Šteniatko zlatého retrievera a border kólie
Ponúkam krížené šteniatko zlatého retrievera a border kolie. Šteniatko je narodené 20.11.2022 a pohlavie psík. Jedenkrát zaočkovaný a začipovaný. Matka: čistokrvný zlatý retriever Povaha: priateľská, obľubuje pozornosť, ale aj deti, učenlivá, vytrvalá, iné zvieratá jej nerobia problém. zvláda jednoduchšie túry a beh za byciklom. Vhodná ako maznák do rodiny s deťmi. Bohužiaľ, ako je o retrieveroch známe, strážne psy sú to veru neni. Otec: border kólia Povaha: priateľsky, učenlivý, vytrvalý, vhodný na stráženie, iné zvieratá nerobia problém. túry zvláda bez problémov, vhodný na farmu alebo ako ovčiarsky pes, ale taktiež aj k deťom ako domáci miláčik. Dvor dokáže ustrážiť bez problémov. Oba rodičia sú chlpaté psy, vhodne na celoročný pobyt vonku v dobre zateplenej búde. Potrebujú veľa láska, poroznosti ale aj každodennej aktivity.