inzercia, predaj, predám, bazár

Darujeme do dobrých rúk

Kategória: Mačky

Hľadáte chlpatého kamaráta, ktorý je zvyknutý na ľudí a má pozitívne maniere v užívaní toalety?

Zoznámte sa s naším rozkošným 2-ročným kocúrikom! Tento milý kocúrik bol kastrovaný a očkovaný pre váš pokoj a nemá rad nič iné ako maznanie sa. Vďaka priateľskej a hravej povahe je tento kocúrik dokonalým doplnkom do každej rodiny.

Tak načo čakať?
Skontaktujte sa s nami a doprajte nášmu chlpatému priateľovi druhý život, vďaka ktorému si s ním vytvoríte spomienky, ktoré zostanú na celý život!
Darujeme do dobrých rúk
Podobné inzeráty
Darujeme mačiatka
Volný už len kocúrik v pravo na spoločnej foto! Darujeme 2 skoro trojmesačných kocúrikov. Mačiatka sú narodené 11. augusta 2022. Kocúriky sú hravé, veľmi prítulné. Od malička boli nosené na rukách a mali plno pozornosti, neškriabu a neboja sa. Sú naučené aj na mačací záchodík, zvyknuté na psov aj na škrabadlo. Vyrastali na dvore ale často bývali v uzavretej terase, byť v byte by pre nich nebol problém. Ich mamina je veľmi prítulná mačka so skvelými loveckými schopnosťami. Mačiatka darujeme lebo si ich bohužiaľ nemôžeme nechať. Darujeme len do dobrých a milujúcich rúk. V prípade vážneho záujmu vieme mačiatka aj doviezť. Bližšie info alebo fotky mailom alebo tč.
Darujeme do dobrých rúk mačičku.
Darujeme do dobrých rúk mladú mačičku je veľmi priateľská má hygienické návyky, zvyknutá je byť vonku aj vo vnútri domu.
Darujem do dobrych rúk macicku matku a jej malú ....
Darujem do dobrych rúk macicku matku a jej malú .... Hladam pre dospelú macicku a jej 3 mesacnú malú rodinu ktorá by ich prijala a láskavo sa všestranne o obidva dobre trvalo starala. Sú plaché, ale ak ich bude človek milo a láskavo hladiť a krotko sa k nim správať a ich krmiť, budú k vám milé a prítulne, ako keď čovek ľúbi svoje malé vlastné dieta, tak aj u týchto maciciek je to také isté. Darujem iba ! do spolahlivých a dobrých srdečných rúk. A do domu, nie ! do bytu. Majú obe radi výbeh a sú to vonkajšie macicky zijúce v blízkosti domu. Nie v byte. .
Darujem kocúra do dobrých rúk
Darujem veľmi spoločenského kocúra do dobrých rúk. Volá sa Krištof, má približne 7 rokov, je veľmi spoločenský - vhodný k deťom alebo k starým ľudom, ktorí mu venujú trošku pozornosti. Takmer celý život žil v uzavretej domácnosti (v byte) a je zvyknutý jesť výhradne granule. Naučený na mačací záchod. Krištof je začipovaný a kastrovaný. Žiaľ z pracovných a rodinných dôvodov sa sťahujeme a nemáme možnosť si so sebou zobrať aj nášho kocúrika. Z tohto dôvodu by sme ho radi darovali do dobrých rúk, kde mu bude venovaná dostatočná pozornosť a láska. V prípade záujmu, vieme podarovať aj mačací záchod, misky na granule a podobne.
Mačiatka
Darujem 5 dobre vychovaných mačiatok do dobrých rúk. Sú čiernej farby, asi 4 mačky a jeden kocúrik. Mačiatka sú vychované v záhradnom domčeku, kde sa narodili a bývali s mamou. Mama ich naučila na záchod do piesku. Už doniesli aj úlovky. Sú poblazdení do lovu po mame. Ta je skvelá lovkyňa. Máme veľa mačiek a je najlepšia. Sú naučený aj na granule. Mám veľa mačiek a viem, ake drahé je ich stravovanie. Granule sú najlacnejšia varianta. Dostávajú aj konzervu tak aspoň raz za deň a mlieko, granule, vodu majú stále k dispozícii. Sú odčervené. Majú sa radi aj s našim psíkom. Mačiatka darujeme do dobrých astarostlivých ruk. Kontaktujte ma najlepšie na email sarakascakova@ alebo telefonicky na číslo .
DARUJEM MAČIATKA DO DOBRÝCH RÚK
Darujeme mačiatka do dobrých rúk. Bohužiaľ si nemôžme nechať všetky. Voľné máme 2 mačičky a 4 kocúrov. Sú celé čierne, niektoré maju biele labky. Poprosím kontaktovať len s dobrým úmyslom.