inzercia, predaj, predám, bazár

Darujeme do dobrých rúk mačičku.

Kategória: Mačky

Darujeme do dobrých rúk mladú mačičku je veľmi priateľská má hygienické návyky, zvyknutá je byť vonku aj vo vnútri domu.
Darujeme do dobrých rúk mačičku.
Podobné inzeráty
Darujem do dobrych rúk macicku matku a jej malú ....
Darujem do dobrych rúk macicku matku a jej malú .... Hladam pre dospelú macicku a jej 3 mesacnú malú rodinu ktorá by ich prijala a láskavo sa všestranne o obidva dobre trvalo starala. Sú plaché, ale ak ich bude človek milo a láskavo hladiť a krotko sa k nim správať a ich krmiť, budú k vám milé a prítulne, ako keď čovek ľúbi svoje malé vlastné dieta, tak aj u týchto maciciek je to také isté. Darujem iba ! do spolahlivých a dobrých srdečných rúk. A do domu, nie ! do bytu. Majú obe radi výbeh a sú to vonkajšie macicky zijúce v blízkosti domu. Nie v byte. .
Darujem 2 ročnú mačičku Lindu
Darujem len naozaj do dobrých rúk 2 ročnú mačičku Lindu. Linda je vykastrovana,je úplne zdravá, očkovaná. Bola od malička vychovavana pri deťoch. Je kľudná, veľmi hráva,nenici nic v byte. Bezproblémová mačička. Je vhodná k deťom alebo k starším ľuďom,ktorí sa jej budu naozaj venovať. My ju darujeme z dôvodu,že je väčšinou sama doma. Keďže dosť cestujeme a prácu mame mimo mesta,je sama doma a je jej smutno. Darujem ju naozaj len do dobrých rúk. K Linde darujem aj všetko príslušenstvo, záchod,misky,skrabadlo a mnoho iného. Lindu si môžte prísť pozrieť do Sniny. Viac info po telefóne.
Darujeme mačičku Žofku
Darujeme do dobrých rúk veselú prítulnú 4-mesačnú mačičku Žofku, vyrastá na dedine, so psíkom a ďalšími mačkami, zvyknutá jesť bežné granule a konzervy, naučená na mačací záchod, odčervená. V rámci Košice okolie dovoz zdarma.
Darujeme milé mačiatko - mačičku
Do dobrých rúk darujeme rozkošné mačiatko - bielo-sivú mačičku, zachránenú zo zlých podmienok, má asi 3,5 mesiaca. Mačiatko je milé a hravé ako všetky mačiatka, kontaktné, používa pekne záchodík. V budúcnosti, keď dosiahne vhodny vek, môžme pomôcť s kastráciou mačičky tak, že buď vybavíme zadarmo alebo za znížený poplatok. Zial, musim dnes (15.10.22) doplnit, ze maciatko sa nam stratilo a pripadny nalezca nech sa ozve na uvedeny telefon. Maciatko sa nachadza v dočasnej opatere v Košiciach, info
Darujeme mačičku.
Darujeme 6 týždňovú mačičku. Hráva,milá,prítulná. Zvyknutá aj vonku aj vnútri. Iba do dobrých rúk.
Darujeme prítulnú mačičku (Nitra, Štitáre)
Darujeme mačičku (Nitra, Štitáre). Má asi 2 roky, je zvyknutá žiť vonku, je prítulná a VEĽMI túži po ľudskej spoločnosti. Žila na záhrade u dôchodcov, ktorí sa odsťahovali, teraz ju chodia kŕmiť susedia. IBA do dobrých rúk. Viac info cez e-mail alebo SMS. Som odcestovaný, najbližšia možnosť stretnutia je od piatku 3.2.