inzercia, predaj, predám, bazár

Darujeme kocúra menom Winston

Kategória: Mačky

Darujeme kocúra. Jeho meno je Winston, má približne 6 rokov a je oranžovo bielej farby. Dôvod darovania je, že sme sa vyše roka snažili, aby sa zniesli so psíkom, no neúspešne. Chceme, aby obaja žili plnohodnotný a šťastný život a museli sme uznať, že to Winstonovi nedokážeme dať. Mrzí nás to, ale veríme, že nájde milujúcu osobu, ktorá mu bude vedieť dať všetko, čo sme my nevedeli.

Je to bytový vykastrovaný kocúrik. Má naučené hygienické návyky. Stravuje sa výhradne suchým krmivom (5kg mu vydrží na 2.5 mesiaca). Miluje čistú a čerstvú vodu. Viac na pitie ako na kúpanie, ale zvládne sa aj okúpať. Miluje pozeranie sa z okna a obtieranie sa okolo nôh.

Winston má aj svoje jedinečnosti. Hneď ako prvé vás prekvapí jeho hlasné pradenie. Taktiež miluje ležať na ľavom ramene a chce vašu pozornosť. Rád sa hladká všade aj na bruchu. Stále si užíva hru s motuzikmi, laserami či loptičkami.

Ak by ste sa rozhodli pre Winstona, darujeme vám k nemu aj samočistiace mačacie WC, granule aj so značkou na ktoré je zvyknutý, deku, aby sa mu jednoduchšie zvykalo a prepravku, ktorú je možné nosiť ako ruksak.

Doprava je na dohode. Sme zo Žiliny. Kontaktujte nás prosím cez telefón.
Darujeme kocúra menom Winston
Podobné inzeráty
Darujeme mačiatka
Volný už len kocúrik v pravo na spoločnej foto! Darujeme 2 skoro trojmesačných kocúrikov. Mačiatka sú narodené 11. augusta 2022. Kocúriky sú hravé, veľmi prítulné. Od malička boli nosené na rukách a mali plno pozornosti, neškriabu a neboja sa. Sú naučené aj na mačací záchodík, zvyknuté na psov aj na škrabadlo. Vyrastali na dvore ale často bývali v uzavretej terase, byť v byte by pre nich nebol problém. Ich mamina je veľmi prítulná mačka so skvelými loveckými schopnosťami. Mačiatka darujeme lebo si ich bohužiaľ nemôžeme nechať. Darujeme len do dobrých a milujúcich rúk. V prípade vážneho záujmu vieme mačiatka aj doviezť. Bližšie info alebo fotky mailom alebo tč.
Darujeme macicku
Z rodinnych dovodov darujeme nasu macicku menom Aira. Airika sa narodila 29.3.2021, je ockovana, odcervena aj kastrovana, s plnymi hygienickymi navykmi, naucena na zivot v interieri, na terasu je pustana vynimocne v doprovode. Vyrastala s dietatom (8r.). S psimi kamaratmi skusenosti nema, takze vhodna skor k ludom, ktori psiky nevlastnia. Skamaratila sa vsak s kocurom od susedov, takze ine macky v domacnosti by mozno znasala. Airika je milou spolocnickou (ked chce ona). Dni rada travi hranim s roznymi spagatikmi a loptickami, v lete oblubuje aportovat so strukom hrasku, v zime je jej najoblubenejsia hracka arasidovy orech. Rada spi na okennej parapete, sleduje dianie vonku, lahne si do kosa s pradlom, alebo robi spolocnost pri home office, vareni a domacich pracach. Naucena na granulky niekolko krat za den, rano sa nevie dockat macacej kapsicky. Za macaciu tycinku by dala aj zivot. Darujeme ju spolu s macacim zachodom a prenosnou klietkou. Vhodna iba do interieru k dobrym ludom so vztahom k zvieratam, ktori jej poskytnu domov plny lasky a prijmu ju za clena rodiny. Rodinke, ktora sa jej ujme sme ochotni posielat pre Airiku "vyzivne" vo vyske 20 eur mesacne, ale budeme pozadovat fotky a videa, ze sa ma macicka dobre.
Zháňam kocúra
Dobrý deň zháňam kocúra na párenie pre moju Škótsku mačku mačka je plne od červená očkovana kocúra zháňam škótskeho straighta zaplatím v hotovosti cena dohodou. Ďakujem
Darujeme kocúra
Hľadáme nový, bezpečný a milujúci domov nášmu kocúrovi. Je veľmi priateľský, je kastrovaný, má 8 rokov, ale bohužiaľ z rodinných (zdravotných) dôvodov si ho už dlhšie nemôžme nechať. Je očkovaný a doteraz o neho bolo dobre starané. Darujeme aj s celou výbavou ako je škrabadlo a záchod pre mačky. Najideálnejšie BB a okolie.
Darujeme britskú mačku - Komárno a okolie
Darujeme do dobrých rúk 9 ročného britského kocúra. Je kastrovaný, veľmi čistotný a pokojný. Má rád kľud a hodí sa do pokojnej domácnosti. Je zvyknutý na byt, takže ho dáme iba novým majiteľom do bytu, nie na dom. O mačku sa už nevieme trvalo postarať, pretože často cestujeme a nevieme ho brať so sebou. Volajte prosím len vážni záujemcovia. Ideálne Komárno a okolie.
Darujeme mačiatka
Darujeme mačiatka Darujeme mačiatka, k dispozícii je ešte jeden kocúrik a dve mačičky. Odver možný ihneď. Priveziem na trase Kysucké Nové Mesto - Žilina - Bytča - Ilava - Trenčín