inzercia, predaj, predám, bazár

Davkovac mydla TITANIA NATY novy

Kategória: Stavebný materiál

Nestihli sme vratit, pc 22, mam aj blocek
Davkovac mydla TITANIA NATY novy
Podobné inzeráty
sprchová vodovodná batéria
Predám novú sprchovú vodovodnú batériu do kúpelne, nakoľko sme 2x zmenili typ, ktorý chceme, tak mi ostali po prerábke 2 ks naviac. Batérie sú nové, boli len rozbalené, ale nepoužité. Titania - pôvodná cena 28 euro, predám za 5 euro. Kuchinox - pôvodná cena 54 euro, predám za 10 euro. Predávam aj staré umývadlo s hadičkami- viď moje inzeráty. Osobný odber v obci Štiavnik.
Davkovač na saponát kovový
Predám úplne nový dávkovač na saponát Zlatá farba Značka franke Pôvodná cena 75€
KM Beta Sendwix - Davkovac lepidla s posuvnym hraditkom 115
Predam davkovac na lepidlo (sanky) s posuvnym hraditkom pre sirku muriva 115 pre KM Beta Sendwix, v dobrom stave po jednej stavbe. Nanasanie lepidla davkovacom vyrazne urychluje murovanie kedze umoznuje nanasanie rovnomernej vrstvy lepidla. Cena je 150E (povodne 300E). Pre viac inzeratov ohladom KM Beta Sendwix si pozrite moj profil. Plati do vymazania.
KM Beta Sendwix - Davkovac lepidla s posuvnym hraditkom 175
Predam davkovac na lepidlo (sanky) s posuvnym hraditkom pre sirku muriva 175 pre KM Beta Sendwix, v dobrom stave po jednej stavbe. Nanasanie lepidla davkovacom vyrazne urychluje murovanie kedze umoznuje nanasanie rovnomernej vrstvy lepidla. Cena je 150E (povodne 300E). Pre viac inzeratov ohladom KM Beta Sendwix si pozrite moj profil. Plati do vymazania.
Geberit dávkovač na tyčinku Duofresh 115.062.BZ.1
Predam 2ks Geberit dávkovač na tyčinku Duofresh 115.062.BZ.1 nerozbalene. Mam 2ks, pri kupe oboch cena 50eur spolu. Osobny odber Bratislava a okolie alebo Bernolakovo. Moznost poslat aj postou + dobierka
Umývadlová batéria
Predám používanú umyvadlovú batériu Titania spolu s pripojovacou hadicou. Cena spolu 10 eur