inzercia, predaj, predám, bazár

Dávkovač vody

Kategória: Potravinárske stroje

Predám dávkovač a zmiešavač vody, bol používaný v pekárni.cena 540e.
Dávkovač vody
Podobné inzeráty
Voda na riedenie alkoholu, destilátu
K predaju zariadenie na výrobu čistenej, mäkkej vody vhodnej na riedenie destilátov v pálenici. Pokiaľ stále kupujete balenú vodu na riedenie,teraz máte možnosť si vodu vyrábať na mieste použitia,je to pohodlnejšie,a vždy máte k dispozícií čerstvú vodu. Prístroj filtruje vodu cez špeciálnu molekulárnu membránu,kde sa z vody odstraňujú takmer všetky organické/anorganické vo vode rozpustené ionty,predovšetkým tvrdé minerály,chemické látky,baktérie a iné častice.Voda je pred membránou filtrovaná od mechanických nečistôt,následne odchlórovaná. Počas výroby čistenej vody,vzniká permeát (výsledný produkt,čistená voda) a koncentrát (odpadová voda). Bohužial niekde sa musí odseparovať koncentrovaná voda s odfiltrovanými časticami,ktorá odteká do odpadu. Pomer odpadovej vody a vyrobenej čistej vody je cca 3-5lit.(koncentrát) na 1lit.filtrovanej vody(permeát). Napojenie zariadenia na zdroj pitnej/mestskej vody! VÝKON FILTRÁCIE: 6-9lit./hod. PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY: - Molekulárna membrána: 2-3roky (75€) - základné filtre (sediment,uhlík): 6-8mes. (35€) Možnosť dokúpenia zásobníka na vodu s objemom 20-30-50lit. s automatickou reguláciou napĺňania a vypínania systému filtrácie vody. ZÁSOBNÍKY NA VODU s regulačným ventilom a kohútikom na odpúšťanie vody. - 20lit.: 56€ - 30lit.: 69€ - 50lit.: 79€ Súčasťou balenia je konduktometer na meranie celkovej mineralizácie vody, resp. na posudzovanie účinnosti filtrácie vody. Zariadenie je nové vrátane inštalačnej sady, konduktometer, papiere. Faktúra + záruka. MONTÁŽ JE JEDNODUCHÁ (laická vodárina). Dodanie zdarma kurierom.
Umývačka riadu 500x500 s dávkovačom oplachu a umytia,NOVÁ
Predám novú profesionálnu umývačku riadu 500x500 s dávkovačom oplachu a umytia rozmery: 560x650x840 mm kôš: 500x500 mm 2x cyklus: 120 sec. a 180 sec. kapacita: 30 košov/hod. spotreba vody za cyklus: 2 - 2,5 lit. výška tanierov: do 320 mm ZABUDOVANÝ DÁVKOVAČ(ČERPADLO) OPLACHOVÉHO PROSTRIEDKU - ÁNO ZABUDOVANÝ DÁVKOVAČ(ČERPADLO) UMÝVACIEHO PROSTRIEDKU - ÁNO ZABUDOVANÉ ODPADOVÉ ČERPADLO - NIE bezpečnostný termostat regulácia nožičiek ovládací panel: manuálny dvojplášťové dvierka prevedenie: NEREZ napätie: 230 V príkon: 3,46 kW - možnosť dodať aj vo verzii: 400 V / 4,9 kW VYBAVENIE V CENE: 1x kôš na hlboké a plytké taniere / 500x500 1x kôš na sklo a príbory / 500x500 hadica na prívod vody - vnútorný závit ¾ " hadica na vypustenie vody nový,zabalený,doklad o kúpe cena s dopravou: 1095,-
Dávkovač vody
Predám dávkovač a zmiešavač vody, bol používaný v pekárni.cena 540e
Davkovač a zmiešavač vody
Predám dávkovač a zmiešavač vody, bol používaný v pekárni.cena 540e
Umývačka riadu umývačka skla nove
Dvojplášťová umývačka s odpadovým čerpadlom • Elektrický dávkovač leštidla • Otváranie dverí s bezpečnostným systémom • 1 umývacie rameno pre efektívne čistenie • 2 rotačné oplachové ramená • Bez-údržbové elektromechanické ovládanie • Dávkovač pracích prostriedkov • Jednoduché čistenie • Telo vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele • Robustné zariadenie TECHNICKÉ PARAMETRE • Napätie: 230V • Výkon: 2,77 kW • Elektrické pripojenie: 1 / N / PE 230 voltov / 50 Hz • Rozmery: 423 x 466 x 589 mm • Hmotnosť: 35kg Mnoho ďalších nájdeš na našom eshope kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
stroj na výrobu cukrovej vaty bez vozíka s vozíkom NOVE
Vyrábaj cukrovú vatu rýchlo a bez problémov :) WWW. Cukrová vata S vozíkom , bez vozíka bez krytu alebo s krytom. Nové s 2 ročnou zárukou Farba: ružová, modrá, červená Možno ho vziať so sebou ako pomocníka na rôzne oslavy, párty, firemné večierky či festivaly. Stroj na vatu bol vyrobený z ušľachtilej ocele, to z neho robí veľmi odolný prístroj, ďalšie výhody sú napríklad ľahké čistenie. Dávkovač na porciovanie cukru, ktorý je tak isto obsahom balenia vám nepochybne uľahčí správne dávkovanie prísad. Tento dávkovač má obsah 20g čo zabezpečí vytvorenie jednej porcie cukrovej vaty. • Miska z nerezovej ocele: priemer 53 cm cena stroja bez vozíka a bez krytu - 220€ cena stroja s vozíkom - 320€ kryt -cena 120€ cena ružové s vozíkom (s priestorom na prísady- posledná fotka) 270€ Celú ponuku nájdeš na kontakt: 8 574 708 email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)