inzercia, predaj, predám, bazár

DC Ply Star Wars Dark Side 153 Set

Kategória: Snowboarding

Predám komplet snowboarding set:

DC Ply Star Wars Dark Side 153cm, viac detailov obrázky/stránka - Tactical Adv topánky, veľkosť UK8, EU42, US8.5 - viac detailov (SnowPro) Mountain Gold 21/22 viazanie - viac detailov použité iba spolu, iba túto sezónu, spolu 7 dní - viď posledná foto. Zachovalý stav, nepotrebuje ešte servis. Pár ťukancov a škrabancov z prepravy v truhle spolu s lyžami, zo strkanice na lanovkách :) a samozrejme zladovatelých zjazdoviek.
Viac fotiek / plnú kvalitu viem dodať na požiadanie.

Cena je 600€ + dohoda pri rýchlom jednaní. Bločky/krabice/obaly nemám.
Predaj osobne vrámci BA, po dohode viem priviezť aj mimo. Pošta nie.
Prvý kontakt mailom, číslo vymyslené.

Možné predať aj zvlášť po dohode.
DC Ply Star Wars Dark Side 153 Set
Podobné inzeráty
Freestyle snowboard DC Ply 158cm + Burton vazko a boty
snowboard set 1x pouzity: Pánsky snowboard DC Ply 158cm (1x pouzity) štýl: freestyle, all-mountain flex: 6/10 Camber: 6 mm jadro: Stratus Core - 100% drevo prehnutie: Lock & load Camber Vazko Burton Malavita vel.L Cena za set: 390 EUR Boty Burton Moto vel.43 - 4x pouzite Cena: 80 EUR V sete board + boty cena 430 EUR Osobny odber Bratislava.
Snowboard DC PLY
Predám nový snowboard značky DC z dielne MOTHERSHIP (Made in Austria) dĺžka: 157W prehnutie: flat/camber/flat flex: 6 cena: 280€ v prípade záujmu viem ponúknuť snowboard aj vo veľkosti 161W (3x jazdený)
Predam za symbolicku cenu dosku BURTON o dlzke 153 cm
Predam za symbolicku cenu dosku BURTON o dlzke 153 cm.Doska ma drevene jadro,na jednom kraji je vrchna vrstva odlupnuta,nevadi to pri jazde,da sa to aj opravit,alebo jazdit a neriesit to,Cena len 25 euro.Doska pre niekoho,kto chce skusit board a nechce vela investovat,ale chce mat dobru dosku.Mam len dosku bez viazania a na dobierku neposielam. Osobny odber,pripadne moznost zaslania postou po prevode sumy 32 euro na ucet vratane postovneho.Postovne je 7 euro nakolko sa jedna o neskladny balik.Formou dobierky uz nic neposielam po zlych skusenostiach.Na bazosi mam dost hodnoteni,staci kliknut na moje meno v inzerate a zobrazia sa vam hodnotenia
Project primero 153
Jazdený v dobrom stave, veľkosť 153
Snowboard Atomic Vantage 153
Predam malo pouzivany Snowboard Atomic Vantage 153
Snowboard 153 cm + viazanie union dlx
Predám málo používaný Snowboard 153 cm + viazanie union dlx.