inzercia, predaj, predám, bazár

DE SEDE model DS 66 - dvoumístná kožená sofa + křeslo

Kategória: Sedacie súpravy

Dvoumístná sofa + křeslo, precizní zpracování, prvotřídní anilinová kůže (vodní buvol) velmi pohodlná a ergonomická, barva natural, ruční výroba prémiové švýcarské značky, původní cena v přepočtu 250 tis. Kč _ Doručení kurýrem na adresu. *K nákupu bude vystaven doklad
DE SEDE  model DS 66 - dvoumístná kožená sofa + křeslo
Podobné inzeráty
DE SEDE model DS 66 - dvoumístná kožená sofa + křeslo
Dvoumístná sofa + křeslo, precizní zpracování, prvotřídní anilinová kůže (vodní buvol) velmi pohodlná a ergonomická, barva natural, ruční výroba prémiové švýcarské značky, původní cena v přepočtu 250 tis. Kč._ Cena je uvedena včetně 21% DPH. *K nákupu bude vystavena faktura._Možno osobní odběr nebo doručení kurýrem.
Kreslo matrac transformér futon, bezkarkasové mäkké kreslo
Charakteristiky a popis Rozmery Hmotnosť: 4 kg Výška: 75 cm Šírka: 100 cm Hĺbka: 95 cm Hlavné atribúty Krajina pôvodu: Slovakia Veková skupina: Pre deti aj dospelých Maximálna nosnosť: 200 kg Materiál čalúnenia: Oxford Vnútorný obal: Nie Vzory a potlače: Bez vzorov a potlačí Stav: Nové Veľkosť: M Bezkarkasové kreslo transformér je výrobok, ktorý spojil kreslo a matrac v jednom. Bok po boku môžete za jednu minútu premeniť tento matrac na pohodlné kreslo a naopak. Tkanina - Oxford: Syntetický materiál, ktorý nepotrebujete prať, odolný voči vlhkosti. Dobrá podpora pre tvar kresla. Môžete ho použiť aj vonku. Náplň - Holofiber. Bezkarkasové kreslo-posteľ Futon alebo Ouster, ako ho nazývajú, je ideálnym objavom pre nadšencov moderného dizajnu v interiéri, jedinečný svojou konštrukciou, tvarom a vzhľadom bezkarkasového výrobku. Kreslo-posteľ je veľmi ergonomické, nezaberá veľa miesta v obývacej izbe, spálni alebo detskej izbe. Jeho tvar poskytuje pohodlnú oporu chrbtu. Kreslo nemá pevný rám, dokonca aj najaktívnejšie dieťa sa nemôže na ňom zraníť alebo udrieť. V zloženom stave má kreslo tvar rohu, ktorý poskytuje pohodlné sedenie v širokej škále uhlom náklonu chrbta, a v rozloženom stave pohodlný polokruhový matrac. Kreslo je pevne naplnené polyuretánovou penou s vysokou hustotou, ktorá mu dodáva mäkkosť a pružnosť zároveň. Takýto druh výplne sa nesťahuje a za šetrného zaobchádzania môže slúžiť mnoho rokov. V priebehu 50 rokov ho môžete vrátiť do kresla zo zloženého stavu. Oxford - to je materiál, ktorý sa vôbec nebojí vlhkosti, zvlhnutie kresla na tejto tkanine sa veľmi ľahko čistí, stačí utrieť špinavé miesto vlhkou utierkou alebo hubkou a kreslo bude opäť tešiť Vaše oči svojim pôvodným vzhľadom. V závislosti od nastavení monitora sa môže odtieň mierne líšiť.
ARFLEX italská dvoumístná sofa, křeslo a variabilní stolek
model Felix, design Burkhard Vogtherr,  minimalismus s prvky funkcionalismu ocelový skelet, nerezová ocel,  polohovatelná výška sedu v rozsahu 4 cm (3 stupně),  snímatelné potahy.__Cena je uvedena včetně 21% DPH. *K nákupu bude vystavena faktura. Doručení možno kurýrem na adresu.
Tuli Sofa Snímateľný poťah Urban Steel
Dobrý deň. Predám málo používaný tuli vak Tuli Sofa Snímateľný poťah Urban Steel. Je to nevhodný dar pre nás, nakoľko zaberie veľa miesta v našom bytíku. Na jeho rozmery odporúčam osobný odber. volať od 9:00 do 21:00.
Relaxačná sedacia súprava 3+1+1
Predám použitú relaxačnú sedaciu súpravu Nemeckej výroby 3+1+1 (2x kreslo + sedačka pre 3 osoby) vo výbornom stave. Poťah nie je nikde vyšúchaný ani natrhnutý. Vyzerá ako kožená, ale je z kvalitného mikrovlákna ktoré sa ľahko čistí a je príjemné na dotyk. Farba stredne hnedá. Najväčšou výhodou je relaxačné polohovanie. Po zatiahnutí páčky sa vyklopí opierka na nohy a po zatlačení chrbtom sa sklopí chrbtová opierka do rôznych polôh až po takmer vodorovnú polohu. Túto funkciu majú obidve kreslá a taktiež dve krajné sedačky na gauči, takže môžu v relaxačnej polohe sedieť/ležať naraz až 4 osoby. Súpravu je možné postaviť úplne ku stene, pretože počas sklápania sa posúva dopredu a nenarazí do steny. Pôvodná cena 2000 eur. Dohoda možná. Dôvod predaja - prechod na rozkladaciu sedačku a elektrické kreslá. V tmavšom prevedení s rozmermi je možné vidieť tu: Alebo samostatné kreslá a sedačka tu:
Kozena sedacka s rozkladacim lozkom talianska koza
Predam kozenu sedacku ktora je zaroven rozkladacia. Ma v sebe plnohodnotnu manzelsku postel v nepouzitom stave. Material je hruba ale makka talianska koza. Povodna cena 1900€. Ma asi tri roky a je v top stave. Bola pouzivana v nefajciarskej domacnosti bez deti a zvierat. Vsetky rozmery a foto rozlozenej v prilozenom linku. Vas vlastny odvoz. K videniu a vyskusaniu v TT. Rozkladacia sedacka gauc sedacia suprava sofa bed leather koza kozena talianska