inzercia, predaj, predám, bazár

Decathlon Elops 520 gaštanový mestský bicykel vysoký rám

Kategória: Cestné bicykle

Bicykel je vo výbornom stave, zachovalý a pravidelne udržiavaný. Veľkosť kolies je 28 palcov a má 6 prevodov umiestnených na zadnom kolese. Má veľa doplnkového vybavenia - ergonomické rukoväte, pohodlné sedadlo, zadné a predné blatníky, nosič batožiny na predné aj zadné koleso, vstavané dynamo, kryt reťaze a stojan.

Pre presné detaily je najlepšie pozrieť si oficiálnu webovú stránku Decathlonu:

je aktívny do zmazania.

DÔLEŽITÉ: Po slovensky naozaj nehovorím, preto ma prosím kontaktujte e-mailom cez webový formulár alebo správou (bežnou alebo WhatsApp; telefónne číslo ), aby som mohol preložiť a zodpovedajúcim spôsobom odpovedať. Anglicky hovoriaci môžu tiež volať (bežne alebo WhatsApp). Ďakujem za pochopenie.
Decathlon Elops 520 gaštanový mestský bicykel vysoký rám
Podobné inzeráty
Btwin elops 520 -  mestský bicykel so zníženým rámom modrý
Predám mestský bicykel so zníženým rámom Btwin. Model: Elops 520 Farba: modrá Veľkosť: L/XL Bicykel bol kúpený začiatkom roka 2020, bol použitý len pár krát, lebo dcéra nechcela sedieť v sedačke. Inak bol celý čas schovaný v garáži, prikritý a nejazdený. Je v super stave, všetko funguje. K bicyklu predám aj sedačku Groovy CFS, nosnosť 9-22 kg. Veľmi praktická, rýchla montáž/demotáž, bez extra potrebného náradia. Cena bicykla 200Eur. Cena sedačky 30Eur. Predám spolu aj samostatne.
Decathlon Elops 520 gaštanový mestský bicykel vysoký rám
Bicykel je vo výbornom stave, zachovalý a pravidelne udržiavaný. Veľkosť je S/M, kolies 28 palcov a má 6 prevodov umiestnených na zadnom kolese. Má veľa doplnkového vybavenia - ergonomické rukoväte, pohodlné sedadlo, zadné a predné blatníky, nosič batožiny na predné aj zadné koleso, vstavané dynamo, kryt reťaze a stojan. Pre presné detaily je najlepšie pozrieť si oficiálnu webovú stránku Decathlonu: Inzerát je aktívny do zmazania. DÔLEŽITÉ: Po slovensky naozaj nehovorím, preto ma prosím kontaktujte e-mailom cez webový formulár alebo správou (bežnou alebo WhatsApp; telefónne číslo ), aby som mohol preložiť a zodpovedajúcim spôsobom odpovedať. Anglicky hovoriaci môžu tiež volať (bežne alebo WhatsApp). Ďakujem za pochopenie.
Predám mestský bicykel Elops 520 veľkosť L
Predám mestský bicykel Decathlon Elops 520 veľkosť L, červená farba, ako nový, najazdené do 50km, vsetko 100% funkčné, v plnej výbave, cena nového 350, aktuálna cena 200EUR
Predám mestský bicykel Btwin Elops 520  28"
Predám mestský bicykel Btwin Elops 520 28" Cena: 200 eur Má znížený rám je o veľkosti S/M, 28" kolesá. Plášte: Btwin 700x45C. Má 6 prevodov. Predná pevná vidlica. Brzdy V-Brake. Odrázky kolesové, zadné, predné a zadné svetlo na dynamo, stojan na bicykel, nosič, blatníky, kryt na reťaz, košík, zvonček, doklad. Odporúča sa pre výšku od 155 - 175 cm. Stav ako na fotkách, ako nový. Pre podrobnejsie info, na stránke mi možete napísať. Ak nemáte možnosť si osobne vyzdvihnúť bicykel viem poslať aj kuriérom.
Mestský bicykel Elops 520 so zníženým rámom mätovozelený
Predám Mestský bicykel Elops 520 so zníženým rámom mätovozelený. Najazdené cca. 50km.
Nový bicykel elops 520
Predam asi 10x pouzity mestsky bicykel elops 520. Nemame pre neho doma uplatnenie. Vsetko funkcne nakolko nebol pouzivany vobec. Povodna cena 350 eur. Teraz 250 eur. Cena fixna. parametre a vybava vypisana na fotkach. osobny odber bratislava, pripadne mozem priviest nekde v blizkom okoli. inzerat je platny do zmazania