inzercia, predaj, predám, bazár

Dekorácie

Kategória: Ostatné

Predám rôzne dekorácie, ktoré sú vo výbornom stave. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms, v práci nemôžem dvíhať telefón.


1. Drevená socha žirafy- ručne maľovaná, výška 150cm, dĺžka 26cm, šírka 16cm. Cena 40€
2. Obraz krajina- 21 x 25,5cm. Cena 2€
3. Obrázky so zvieratami- 15 x 11cm. Cena za kus 0,50€ (kone predané)
4. Kovový stojan na časopisy, noviny, drevo, alebo LP platne. Cena 20€
5. Výročný pohár s číslom 25- cena 5€
6. Váza s kvetmi - cena 2€
7. Váza so srdiečkom - cena 2€
8. Ružová váza s kvetom - cena 2€
9. Lesklá váza s kvetom - cena 2€
10. Biela váza s kvetom - cena 2€
11. Bordová váza - cena 2€
12. Umelá rastlina malá - cena 1€
13. Nádobka na olej 2€
14. Podkova 1€
15. Nádoba na lekvár 2€
16. Krígeľ 4€
17. Šperkovnica 2€
18. Obraz kostola veľký - predané
19. Obraz kostola malý 2€
Dekorácie
Podobné inzeráty
Ručne vyrábané dekorácie String art na predaj
Ručne vyrábané drevené, farebné, vianočné ozdoby v podobe String artu (klincov nabitých do drevených koliesok v rôznom tvare podľa papiera, na ktorom je obrázok ručne nakreslený s presnými bodmi a na/okolo klincov omotané a vyplnené obrázky/tvary bavlnou a niťou), ktoré si môžete zavesiť buď na vianočný stromček alebo na stenu ako dekoráciu. Okrem týchto vianočných ozdôb a dekorácií vyrábam aj drevené dekorácie s hudobným motívom, notou, husľovým kľúčom a pod. Ozdoby a dekorácie majú všetky iný rozmer, keďže každé jedno drievko je veľkosťou iné, o pár cm väčšie alebo menšie ale všetky majú cca. šírku 8/8,5 cm a dĺžku 8,5/9,5 cm. Hrúbkou sú približne všetky rovnaké od 9mm, 1cm alebo 1,1 cm. Na ozdoby/dekorácie/obrazy dávam šrubovací háčik a špagát na zavesenie, keďže nie všetky drevené prírodné kolieska je možné zohnať so šrubovacím háčikom. Taktiež vyrábam obrazy na drevené dosky rôznych veľkostí s prírodným alebo iným motívom, aj na želanie zákazníka. Tieto ozdoby/dekorácie sú na predaj. Môžete si nimi ozdobiť stromček, stenu, izbu alebo ich aj niekomu darovať. V prípade vášho záujmu o kúpu týchto dekorácií ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Cena za ks dekorácie String art je 17€. Možný je osobný odber alebo posielam na dobierku prvou triedou až po prijatí platby na účet za poštovné, ktoré je podľa váhy cca. 3,50€, 4€, 4,50€.
Vianočné dekorácie z dreva
Predám ručne vyrábané vianočné dekorácie z dreva (vianočné svietniky, oblúky, 3D obrazy...). Rôzne veľkosti a motívy, aj svietiace. Viac info telefonicky, e-mailom (vianocne.dekoracie.drevene@) alebo na FB Vianočné dekorácie z dreva. Cena od 30 do 60 €.
Drevené vianočné dekorácie
Predám drevené vianočné dekorácie ako hviezdy, stromček... - v ponuke viac druhov Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Dekoracie
Ručne vyrobené dekoracie s vlastnou tvorbou sviecky, mydla , balík mydielok 5 eur ks, male dekoracie 15 eur, veľké dekoracie 20 eur plus posta, možný osobný odber Zvolen všetky tabulky ľúbime ta a z lásky do Valentína za 12 eur+pošta
Vianočné dekorácie.
Predám krásne dekorácie na vianoce. Farebná svietacia guľa 8eu,menšie svietacie dekorácie 5eu/ks(mám iné vzory), malé tácky 3eu/ks.Viac info. po telefone.
Ručné vyrobené dekorácie
Dobrý Deň mám na predaj krásne vyrobené ručne dekorácie, kvetináče záhradné dekorácie Možno využiť na vianočné darčeky narodeniny alebo len tak preseba na skrášlenie záhradky. Tak ponúkam aj na želanie niečo vyrobiť , Robím aj murárske aj tesárske práce. Tak tiež vyrábam záhradné domčeky, pre detičky domčeky alebo ihriska , ceny posielam do emailu alebo na telefónnom čísle viac fotiek viem poslať do emailu Lclptkv@