inzercia, predaj, predám, bazár

DEKORAČNÁ ANOMÁLIA NA DREVE

Kategória: Ostatné

Predám zvláštny a pritom pekný anomálny výrastok na kmeni stromu.
Rozmery:
Výška: 42cm
Šírka: 33cm
Hrúbka: 15cm až do stratená
DEKORAČNÁ ANOMÁLIA NA DREVE
Podobné inzeráty
Narodeninová dekoračná sada Minecraft
Narodeninova dekoracna sada Minecraft. Pouzity len napis Happy Birthday, ale je bez poskodeni, zvysok nepouzite. Vsetko spolu podla fotky, sucastou je aj 16 ks pozvanok. Osobne Senec, poštou 1 e obyc/ 2 e doporucene.
Tenisky, dekoračná obliečka,mikina
Predám Pánske tenisky na suchý zips nové iba vyskúšané, samozrejme možnosť vyskúšať cena 12€. nové iba vyskúšané Donnay botasky ľahučké veľkosť 8 skôr trošku menšie asi mne sú malé... samozrejme možnosť vyskúšať,c ena 12€. nový Turistický batoh 10litrov na túru,výlet,do práce,nová fľaša na vodu Ernesto 0,7l modrá,krabička plechová Hello Kitty s vodeodolnými náplasťami, cena je uvedená spolu 10€,nová dekoračná obliečka na vankúšik 40x40cm cena za jednu 5€,a pánska hrubá mikina 15€,osobný odber v DK.
Dekoračná sviečka orchidea
Krásna dekoračná sviečka orchidea bude určite ideálnou ozdobou stola alebo poličky v každej domácnosti. Príjemná orchideová vôňa a tvar sviečky znázorňujúci kyticu orchideí zasadených v kvetináči - super tip na darček pre milovníkov sviečok aj orchideí.Materiál: 100% vosk. Výška: 14 cm
Dekoračná sviečka s podnosom
Dekoračná sviečka na sklenenom podnose. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Dekoračná látka
Nová zabalená dekoračná látka v oranžovej farbe, je zabalená ešte v originál obale. Bola kupovaná v Rakúsku. PC bola 4,99 eur. Rozmer ( 200 cm x 40 cm ). Cena je uvedená bez poštovného.
Čierna stuha dekoračná 1,5cm
Čierna lesklá stuha dekoračná, šírka stuhy 15mm/20m. Cena za celé 20m balenie 2,-€. Z pracovných dôvodov je číslo neplatné - poprosím písať mail na viac info. Ď. Inzerát platí do zmazania.