inzercia, predaj, predám, bazár

Dekoračný držiak sviečok na stenu

Kategória: Umelecké predmety

Predám starý držiak na stenu, kovový, umelecký, čierna farba, k dispozícii 2 druhy, viac kusov, cena za kus
Dekoračný držiak sviečok na stenu
Podobné inzeráty
Dekoračný vejár na stenu, ružový, výška 63cm, rozpätie 110cm
Predam dekoracny japonsky vejar na stenu. Na zadnej strane je snurka na ktorej sa spravi uzlik a mozete vejar zavesit na stenu ako obraz. Vyska 63 cm, rozpätie 110 až 115 cm. Vejár má na sebe maličkú chybičku krásy - pozrite fotky. Mám 4 kusy. Pri väčšom odbere od 3ks, cena 5 eur za kus. Osobný odber v BA alebo poštou za príplatok 4 eura (tubus je drahy).
Predám dekoračný obraz na stenu
Predám dekoračný obraz na stenu,vek cca 40 rokov,bez poškodenia,ako nový,ojedinelý kúsok. Rozmer výška 125cm x šírka 180 cm, Cena 300 eur,
predám dekoračný príbor na stenu zn. Parlane
Predám krásny dekoračný príbor na stenu - nový, nepoužívaný, asi 25cm. Dôvod predaja - viac vynikne vo väčšej jedálni (my máme malú kuchyňu). Pôvodná cena 45 eur.
Držiak sviečok na stenu
Predám starý držiak na stenu, kovový, umelecký, čierna farba, k dispozícii 2 druhy, viac kusov, cena za kus
Sviečky z voskovej medzistienky s mašľou
Ponúkame sadu sviečok zo včelieho vosku. ???????????????? Sada je z voňavých voskových medzistienok. Tradičný a ekologický materiál. Tieto sviečky Vám zaručene spríjemnia adventné týždne. ???? Dostupné farby: červená, žltá, tmavozelená, svetlozelená, bordová, modrá a oranžová. Každý si vyberie. ❤ Sada je z vysokých sviečok vo veľkostiach 7,5cm, 10,5cm, 13,5cm a 16,5cm - 16€. Priemer 4,5cm. Možné vyhotoviť aj vo veľkosti 6cm, 8cm, 10cm a 12cm v cene 12€. Sviečky vyrábame v rámci nášho včelárstva. Zasielame poštou, alebo cez zásielkovňu, prípadne osobný odber na Potôčkoch pri Trnave.
Sviečky z voskovej medzistienky
Ponúkame sadu sviečok zo včelieho vosku. ???????????????? Sada je z voňavých voskových medzistienok. Tradičný a ekologický materiál. Tieto sviečky Vám zaručene spríjemnia adventné týždne. ???? Dostupné farby: červená, žltá, tmavozelená, svetlozelená, bordová, modrá a oranžová. Každý si vyberie. ❤ Sada je z vysokých sviečok vo veľkostiach 7,5cm, 10,5cm, 13,5cm a 16,5cm - 8€. Priemer 3cm. Možné vyhotoviť aj vo veľkosti 6cm, 8cm, 10cm a 12cm v cene 6€. Sviečky vyrábame v rámci nášho včelárstva. Zasielame poštou, alebo cez zásielkovňu, prípadne osobný odber na Potôčkoch pri Trnave. Pri odbere nad 15€ dovoz v Trnave zdarma.